19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım inşallah senin de ilk klomen de tutar kendini vücudunu hamilelige hazırla psikolojik olarak da bedenen de Allahım emeğine boşa çıkarmasın inşallah :) bekliyoruz en kısa zamanda hayırlı haberlerini
AMİİİN canim inş. seninde güzel haberlerini bekliyorum. Bu ikinci klomen kullanişim ilki olmadi malesef ama bu olacak inş. inaniyorum RABBİM büyük merhameti sonsuuuz

:)) yokk beaa ama bozuktr yarn gelr kirmizi baslikli kiz :) ama dun iliskye grerken cnm yandi sanrm hasta olucam rahim asagi iniomus ya ozaman

Vallah bilmiyordum :)) benim de bir ara öyle olmuştu da ondan öyle dedim :))))) boyuna dağıl de enine kırmızı çizgi olmuştu :))))))))) inşallah hamissindir sende yaa

Beklemek zor keske icat cikarsalar iliskiden sonra sposlari izlesek nereye gidiyorlar ayyyy ne guzel olurduuu :)))))

He yemin ederim ben bazen onlarla konuşuyorum vallahi halimi görsem olursun gülmekten :)))) essek spalari o kadar kalabalığın içinde bi tane akli başında yok mu yolu bulup gidemiyo musunuz diyorum :)))))))

adet gelmesin bebiş gelsin anlaminami geliyor kiz bunlar
Ewett suan nasi belim arti karnima bseleri sapluolar normalde adetimin ilk gunu olardi :) ama bakam bugun olmadk yarn obur gun nolicak bde pazar gunu allahn izninle mevlit yapicam ama ne yoruldumm ondanmikii temzlik vs. Derken

He yemin ederim ben bazen onlarla konuşuyorum vallahi halimi görsem olursun gülmekten :)))) essek spalari o kadar kalabalığın içinde bi tane akli başında yok mu yolu bulup gidemiyo musunuz diyorum :)))))))
Bnde knusyom hatta iliskiden sonra yolu trf ediom soz dinlemiolar yaramaslik yapiolar :)

Ewett suan nasi belim arti karnima bseleri sapluolar normalde adetimin ilk gunu olardi :) ama bakam bugun olmadk yarn obur gun nolicak bde pazar gunu allahn izninle mevlit yapicam ama ne yoruldumm ondanmikii temzlik vs. Derken
innşallah olmazsin kiz ikinci müjdemizde senden gelir ayy ne güzel.sen yine kendini fazla yorma cnm dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…