AMİİİN canim inş. seninde güzel haberlerini bekliyorum. Bu ikinci klomen kullanişim ilki olmadi malesef ama bu olacak inş. inaniyorum RABBİM büyük merhameti sonsuuuzCanım inşallah senin de ilk klomen de tutar kendini vücudunu hamilelige hazırla psikolojik olarak da bedenen de Allahım emeğine boşa çıkarmasın inşallah :) bekliyoruz en kısa zamanda hayırlı haberlerini
:)) yokk beaa ama bozuktr yarn gelr kirmizi baslikli kiz :) ama dun iliskye grerken cnm yandi sanrm hasta olucam rahim asagi iniomus ya ozaman
Ayy ins. Hepimize saglikli hayrli ewlatlar nasp eder :)inşallah beraber hamile kaliriz kizlar beraber gün sayariz ne güzel olur ya rabbim ne olur nasip et amiiiin.
Kirmizi boyuna beyaz enine ckti zatenVallah bilmiyordum :)) benim de bir ara öyle olmuştu da ondan öyle dedim :))))) boyuna dağıl de enine kırmızı çizgi olmuştu :))))))))) inşallah hamissindir sende yaa
inşallah beraber hamile kaliriz kizlar beraber gün sayariz ne güzel olur ya rabbim ne olur nasip et amiiiin.
amiiin inşallah canimAyy ins. Hepimize saglikli hayrli ewlatlar nasp eder :)
RABBİM in izni ile inşallah canimKız inşallah yaaa. Ben umutluyum hepimiz icin de zaten başını açtık devamı gelecektir :))))
Anaaa :)) ayni fikirdeymmmmmmBeklemek zor keske icat cikarsalar iliskiden sonra sposlari izlesek nereye gidiyorlar ayyyy ne guzel olurduuu :)))))
adet gelmesin bebiş gelsin anlaminami geliyor kiz bunlar
Beklemek zor keske icat cikarsalar iliskiden sonra sposlari izlesek nereye gidiyorlar ayyyy ne guzel olurduuu :)))))
Valla bende hep sovuyom hemen pes ediyorlar :))))He yemin ederim ben bazen onlarla konuşuyorum vallahi halimi görsem olursun gülmekten :)))) essek spalari o kadar kalabalığın içinde bi tane akli başında yok mu yolu bulup gidemiyo musunuz diyorum :)))))))
Ewett suan nasi belim arti karnima bseleri sapluolar normalde adetimin ilk gunu olardi :) ama bakam bugun olmadk yarn obur gun nolicak bde pazar gunu allahn izninle mevlit yapicam ama ne yoruldumm ondanmikii temzlik vs. Derkenadet gelmesin bebiş gelsin anlaminami geliyor kiz bunlar
Bnde knusyom hatta iliskiden sonra yolu trf ediom soz dinlemiolar yaramaslik yapiolar :)He yemin ederim ben bazen onlarla konuşuyorum vallahi halimi görsem olursun gülmekten :)))) essek spalari o kadar kalabalığın içinde bi tane akli başında yok mu yolu bulup gidemiyo musunuz diyorum :)))))))
Valla bende hep sovuyom hemen pes ediyorlar :))))
innşallah olmazsin kiz ikinci müjdemizde senden gelir ayy ne güzel.sen yine kendini fazla yorma cnm dikkat etEwett suan nasi belim arti karnima bseleri sapluolar normalde adetimin ilk gunu olardi :) ama bakam bugun olmadk yarn obur gun nolicak bde pazar gunu allahn izninle mevlit yapicam ama ne yoruldumm ondanmikii temzlik vs. Derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?