19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canim ben oyle hissediyorum ki senin asilaman tutacak bugun hep aklimdaydin valla senin kadar heyecanlandim yani insaallah hislerimiz bosa cikmasin

Ayy canım benim yaa inşallah tutar hayırlı sağlıklı meleğim olur benim de sizin de inşallah bende grupta hissettiklerimi yazdım biliyor musun :) senin , acembuselik , firdevscansu ve @elif mina nin hamileligini duyacagimi hissediyorum :) benimki öylece duruyo doktorum çok ümitli ve çok başarılı bi doktor güveniyorum seamir temiz çıkmış çok şükür :) reglimi bekliyoruz aşılama icin

Ayyy inşallah yaaa :)) darısı başımıza inşallah kizlaaar :) abla abi olcak firdevscansu nun bebisi bizde teyze olduk iste :)
Teyzesi bizim minnak mucize sizin bebislerin ya ablasi yada abisi olucak hadi hayrlisibakalim Rabbim tez zamanda nasip etsin insss

çok şükür elle tutulur hiç bi engelin yok şükür aşılamada bi vesile olacak inşallah benim kendim için hissettiklerim hiç içaçıcı değil canım bilmiyorum bu ay da yok biliyorum adet yaklaşınca yine bi ağlamaklı olmaya başladım hakkımızda hayırlısı olsun bi sene bir ay oldu tam iki ay sonra memlekete gidicez gidip gelene kadar olmazsa yine bizde aşılama isticez doktordan

Canım ya hayırlısı inşallah ama daha yeni evlisiniz zaten kafanızı rahat bırakın güçlü olun Allahın izniyle olur :) asık surat yoook

Attmkii ( bolee cizgi ckan bolumde tek cikti dik bi sekilde oda yan beyaz ckti boydan boya enine yani

klomen e başladim bugün. yumurtaciklari büyütmeye çalişiyorum inşallah bakalim hayirlisi ALLAH tan

Canım inşallah senin de ilk klomen de tutar kendini vücudunu hamilelige hazırla psikolojik olarak da bedenen de Allahım emeğine boşa çıkarmasın inşallah :) bekliyoruz en kısa zamanda hayırlı haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…