hayırlı ugurlu olsun canım...herkesin hayırlısıyla olur inşallah.Mrb kizlar hamileyimmm hayrlisiyla Rabbim sizlerede nasip etsin Guzel dileklerinz icin Allah razi olsun dualarim sizinle
Canim ben oyle hissediyorum ki senin asilaman tutacak bugun hep aklimdaydin valla senin kadar heyecanlandim yani insaallah hislerimiz bosa cikmasinEvt canım ilk dediğim gibi bende 92 doğumluyum 4 senelik evliyim ilk asilamam olacak doktor çok ümitli de belli olmaz :)
Canim ben oyle hissediyorum ki senin asilaman tutacak bugun hep aklimdaydin valla senin kadar heyecanlandim yani insaallah hislerimiz bosa cikmasin
Teyzesi bizim minnak mucize sizin bebislerin ya ablasi yada abisi olucak hadi hayrlisibakalim Rabbim tez zamanda nasip etsin insssAyyy inşallah yaaa :)) darısı başımıza inşallah kizlaaar :) abla abi olcakfirdevscansu nun bebisi bizde teyze olduk iste :)
çok şükür elle tutulur hiç bi engelin yok şükür aşılamada bi vesile olacak inşallahAyy canım benim yaa inşallah tutar hayırlı sağlıklı meleğim olur benim de sizin de inşallah bende grupta hissettiklerimi yazdım biliyor musun :) senin ,acembuselik , firdevscansu ve @elif mina nin hamileligini duyacagimi hissediyorum :) benimki öylece duruyo doktorum çok ümitli ve çok başarılı bi doktor güveniyorum seamir temiz çıkmış çok şükür :) reglimi bekliyoruz aşılama icin
çok şükür elle tutulur hiç bi engelin yok şükür aşılamada bi vesile olacak inşallahbenim kendim için hissettiklerim hiç içaçıcı değil canım bilmiyorum bu ay da yok biliyorum adet yaklaşınca yine bi ağlamaklı olmaya başladım hakkımızda hayırlısı olsun bi sene bir ay oldu tam iki ay sonra memlekete gidicez gidip gelene kadar olmazsa yine bizde aşılama isticez doktordan
inşallah olur canımCanım ya hayırlısı inşallah ama daha yeni evlisiniz zaten kafanızı rahat bırakın güçlü olun Allahın izniyle olur :) asık surat yoook
inşallah olur canım
inşallah pozitif sonuç alirsin canimmm hakkinda hayirlisi olsun:)Evt canım ilk dediğim gibi bende 92 doğumluyum 4 senelik evliyim ilk asilamam olacak doktor çok ümitli de belli olmaz :)
inşallah pozitif sonuç alirsin canimmm hakkinda hayirlisi olsun:)
Aaa kizlarr bn braz gec duyuom ama hadi bakalm gozunuz aydn cook sevndm darisi hepimizn basina :) napionz bakam kizceler
Aminnn :)( az once test yaptm asli da gunum gecmedi ama bugun olmalydim olmdm hamile habrrini grunce test yaptm ama tek cizgi bide ortda beyaz bi cizgi cikti yanlamasina dogruu bozuk mu smdi bu neDarısı seninde başına inşallah bitanem :)
klomen e başladim bugün. yumurtaciklari büyütmeye çalişiyorum inşallah bakalim hayirlisi ALLAH tanİnşallah canım sen ne yapacaksın :)
Aminnn :)( az once test yaptm asli da gunum gecmedi ama bugun olmalydim olmdm hamile habrrini grunce test yaptm ama tek cizgi bide ortda beyaz bi cizgi cikti yanlamasina dogruu bozuk mu smdi bu ne
klomen e başladim bugün. yumurtaciklari büyütmeye çalişiyorum inşallah bakalim hayirlisi ALLAH tan
Attmkii( bolee cizgi ckan bolumde tek cikti dik bi sekilde oda yan beyaz ckti boydan boya enine yani
:)) yokk beaa ama bozuktr yarn gelr kirmizi baslikli kiz :) ama dun iliskye grerken cnm yandi sanrm hasta olucam rahim asagi iniomus ya ozamanTest bozuktur canım ya da üstüne işemişsin :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?