ay o umut bende de var 35 + 19 hatta 20 oldum ayy ama yoksaa sanırım biraz hayal kırıklığına uğrıcam düşünmeyim psikolojik olarak hamileliği diyorum ama cık olmuyo ay doktor sözde içimi rahatlatacaktı :))
Bide gidiyomussun doktor iki aylık hamilesin diyo :))))))
İnş canım benimde içime doğuyor sen hamile sin gibiiuçarım havaya uçarıımmmmmm :)) her namazdan sonra dua ediyorum allahı bu hafta hamilesin desinler şu çektiğim ağrılara şişkinliğe değsin içim ferahlasın diye her dakika ya varis , allahümme ya evvelü, allahümme ya mücip okuyorum içimden inşallah nasip eder allah hepimize
İnş canım benimde içime doğuyor sen hamile sin gibii
İnsaallahh yaa bizede umut olursunuçarım havaya uçarıımmmmmm :)) her namazdan sonra dua ediyorum allahı bu hafta hamilesin desinler şu çektiğim ağrılara şişkinliğe değsin içim ferahlasın diye her dakika ya varis , allahümme ya evvelü, allahümme ya mücip okuyorum içimden inşallah nasip eder allah hepimize
İnsaallahh yaa bizede umut olursun
uçarım havaya uçarıımmmmmm :)) her namazdan sonra dua ediyorum allahı bu hafta hamilesin desinler şu çektiğim ağrılara şişkinliğe değsin içim ferahlasın diye her dakika ya varis , allahümme ya evvelü, allahümme ya mücip okuyorum içimden inşallah nasip eder allah hepimize
bilmiyorum ki canım ya geçen yaptığım idrar testi gene negatifti :/
Ne zaman yaptın bide ikinci çizgi hic yok muydu ?
Evet yaa bi de o var genelde unuttugun ya da kosusturma olup aklina gelmedigi zamanlarda oluyot diyorlar ama gel bunu bi de bize sor ... unuttugumuz an mi varYoksa da uzulmeyelim emin olun hic düşünmeden oluyor :) olana kadar da verem eder bizi bu velet
Evet yaa bi de o var genelde unuttugun ya da kosusturma olup aklina gelmedigi zamanlarda oluyot diyorlar ama gel bunu bi de bize sor ... unuttugumuz an mi var
Mrb cnm ins vardirr bebis hayrlisiylakızlar merhaba :) benim adet günüme 2 gün kaldıııı bulantım var biraz bide bu ay birbirimize bayaaa bi zaman ayırdık.umutla bekliyorum inşallah =)
Ayyy hadi insaAllah guzel haberler alasin... en yakin bat senin ilk hamisimiz sen olursun insaAllahhhkızlar merhaba :) benim adet günüme 2 gün kaldıııı bulantım var biraz bide bu ay birbirimize bayaaa bi zaman ayırdık.umutla bekliyorum inşallah =)
Aleykum selammm hosgeldin... Allahim insaAllah en kisa zamanda nasip eder hepimize ... birer birer hamis olalim insaAllahh nufus patlamasi yasansin :)Selamün Aleyküm kızlar..
Bende varım bu yaşta anne olmayı istiyorum bakalım Allah'ım ne zaman nasip edecek
Hoş buldum canım..Aleykum selammm hosgeldin... Allahim insaAllah en kisa zamanda nasip eder hepimize ... birer birer hamis olalim insaAllahh nufus patlamasi yasansin :)
inşallah umutlarını boşa çıkarmaz rabbim canım en kısa zamanda anne olursunkızlar merhaba :) benim adet günüme 2 gün kaldıııı bulantım var biraz bide bu ay birbirimize bayaaa bi zaman ayırdık.umutla bekliyorum inşallah =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?