ayy masallah canım duaların kabul olur inş.valla ben de acayip takıntı yaptım kafaya ağzımdan bebekten başka birşey çıkmıyor yemek yıyom bebegım olsa ona da yedırırdım bi yere gtsek bebek arabasına koyardım falan filann...şimdi işte meryem suresi ile yasin suresini okuyorum hergün, zekerriya (a.s) ın duasını ediyorum, 707 ya varis çekiyorum, 4444 Salatı tefriciye okuyorum manevi yaptıklarımın yanı sıra , testlerimi yatırdım, ovulasyon takibi yapıyorum önemüzdeki Bat ile incir kürüne de başlayacam her bir taraftan saldırıyorum işte umit ve sabır ile... Rabbim tüm isteyenlerin kucağına hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin içinde de bizlere
Amin cümlemize inşaAllahhhhh ...ayy masallah canım duaların kabul olur inş.
İnşallah olmazsın canımmm yumurtlamanı takip ettinmi ilaç fln kullandınmıSon iki gun dua edin kizlar adetime iki gun var
InsaAllah olmazsin da guzel haber verirsinSon iki gun dua edin kizlar adetime iki gun var
napıyosun canımKızlar nerelerdesinizzzzzzzzz
iyi canim herkes is guc gezmece biseylerle ugrasiyor tipik aksamlari canlaniyorİyiyim sen napıosunnnn nerelerdesiniz
Merhaba kızlar benim adetten daha ses seda yok gelmicekmiş daha bebiş varsa inşallah gelmesin, burayı açmanız iyi oldu durumu paylaşabileğim kimsem yok çevremde güya ailemle arkadaşlarla aynı şehirdeyim ama herkes kendi derdinde, çarşamba ve ya perşembe günü tekrar gidiyim diyorum erken olmaz dimi geçen perşembe gitmiştim hemşire bi arkadaş 10 gün sonra git dedi ama neyse ya gidiyim ben sabırsızlanıyorum neyim var öğrenmek istiyorum
Canım inşallah hamilesindirrr yaa icimde ümit var sana dair :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?