yaşın kaç canımSelamün Aleyküm kızlar..
Bende varım bu yaşta anne olmayı istiyorum bakalım Allah'ım ne zaman nasip edecek
25 canım yakında 26 olucam erken değil tam zamanı kendimi de hazır hissediyorum hayırlısı..yaşın kaç canım
tabikide erken değil tam zamanı senin rahmin için25 canım yakında 26 olucam erken değil tam zamanı kendimi de hazır hissediyorum hayırlısı..
Senin kaç canım??
Bizde 1 yıldır istiyoruz ama hala bi tık yoktabikide erken değil tam zamanı senin rahmin içinben 20 yasındayım bir yıldır beklemedeyiz
evet bi sorunumuz yok çok şükürBizde 1 yıldır istiyoruz ama hala bi tık yokDoktora filan gittiniz mi canım??
merhaba canım rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin inşallahMrb kızlarr :)
Sadece ben gittim herşey normal dedi doktor sadece alttan muayene olmadım.. Eşim gitmedi daha bayrama kadar bekleyelim olmazsa beraber gideriz dedik.. şimdilik ikimizde kürler yapıyoruz bakalım hayırlısı..evet bi sorunumuz yok çok şükürsiz gittiniz mi
Hoş geldin canım :)Mrb kızlarr :)
Hosbuldm canm.. burdada karsılastk :)Hoş geldin canım :)
Amn canm.insallahh.. :) rabbim tez zamnda szede nasp etsn insallah :)merhaba canım rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin inşallah
inşallah ağzından bal damlıyo bal en kısa zamanda olmayan herkse hayırlısını versin rabbimAmn canm.insallahh.. :) rabbim tez zamnda szede nasp etsn insallah :)
Amin.. sn kç yasndasn canminşallah ağzından bal damlıyo bal en kısa zamanda olmayan herkse hayırlısını versin rabbim
Evet diğer topiğimizde de beraberizHosbuldm canm.. burdada karsılastk :)
19Da evlndm smdi 21canmEvet diğer topiğimizde de beraberiz
Yaş kaçtı bu arada??
Maşallah canım genç anne olacaksın ne güzel19Da evlndm smdi 21canm
bnm.bi kaybm var bliosndr belki canm eger o olsydı 20yasnda anne olcktm nasp olmadı malesf.. 2sene içnde 2.hamilelgm.Maşallah canım genç anne olacaksın ne güzel
Allah bu bebeğini sana bağışlasın canım dua et bizebnm.bi kaybm var bliosndr belki canm eger o olsydı 20yasnda anne olcktm nasp olmadı malesf.. 2sene içnde 2.hamilelgm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?