19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

merhaba kızlar bişey sorabilir miyim ovulasyon testinde diğer çizgi ile aynı renk olmayacak kadar koyu olduğunda gebelik gerçekleşmesi mümkün değil mi çoğu aynı renk hatta daha koyu olması gerektiğini söylüyor tam koyu değil de büraz silik lunca da hamile kalmak mümkün müdür ?

İnanmicaksin ama bende aynısını sordum :) hic ikinci çizgim ayni renk olmadı anlamadım gitti

benim de gittikçe koyulaştı ama hiç diğeri kadar koyulaşmadı afff afffff evlendiğimden beri 3 sene korundum durdum nerden bileyim bu işin bu kadar zor olacağını

Üzülme canım yaaa merak etme olacak keşke hic engel Olmasaydın. Demekki hayırlısı buymua canım. Benim koyulastı ama hic diğer çizgiyle ayni olmadı :) anlam veremedin

Üzülme canım yaaa merak etme olacak keşke hic engel Olmasaydın. Demekki hayırlısı buymua canım. Benim koyulastı ama hic diğer çizgiyle ayni olmadı :) anlam veremedin
Hep doğal yollarla korunduk hapla iğneyle değil ama çok pişmanım Allah başka pişmanlıklar vermesin benimki de koyulaşıp duruyor hiç aynı olmuyor... Allah isteyen herkese, içinde de bizlere versin.

Hep doğal yollarla korunduk hapla iğneyle değil ama çok pişmanım Allah başka pişmanlıklar vermesin benimki de koyulaşıp duruyor hiç aynı olmuyor... Allah isteyen herkese, içinde de bizlere versin.

Amin canım amiiinn. Biz de burda bir birimize destek oluyoruz kimimiz hic korunmadığı halde kimimiz sonradan dusunup cabalayip olumlu sonuç almadi. Ayni kaderi paylasiyoruz. Dua edelim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…