19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

en doğrusunu yapıyosun cnm zaten olacağı varsa bile stresten olmuyor . ağrın da varsa günaşırı ilişki olarak hiç oldu mu olmadı mı demeden kafaya takmadan yani devam edin allahın izniyle olur inş
canimm testteki cizgiyi bende gordum ya bi test daha yap bence olmasa cikmaz bence

canimm testteki cizgiyi bende gordum ya bi test daha yap bence olmasa cikmaz bence
bu akşam eve gidince yapıcam cnm bide ilk yarım saat bekliycem bakalım dün yaptığımda çıkmadı diye direk kaldırdım 5 dk bile beklemedim.gece yatmadan bakınca gördüm .ama bişey olduğunu sanmıyorum olsa hissederdim

oyle deme hayirlisi olsun gor bak cikacak . ben eminimki olmasa asla cikmaz

Hosgeldn cnmm gözümüz yollarda kaldi bizde seni özledik ♥ neler yaptn sende varmi bi gelisme ben ayni tüp bebek tedavisi icn kistlerm icn son ignemi vuruldm tedaviye baslcm cnm

Canımcım hoşgeldin özledik seni bir daha gitme bir yere emiii canım

Evet geldin sukur çok merak ettik

Hosgeldn cnmm gözümüz yollarda kaldi bizde seni özledik ♥ neler yaptn sende varmi bi gelisme ben ayni tüp bebek tedavisi icn kistlerm icn son ignemi vuruldm tedaviye baslcm cnm

Canım benimm Allahım gönlünü kirdirtmasin hemenden hamile kalirsin inşallah hayırlı sağlıklı evlada. Canım bu iğneden sonra adet olacaksın dimi? Nasıl olcak. Ben de gelişme yok asilamam tutmadı öyle dinlenmedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…