- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
canimm testteki cizgiyi bende gordum ya bi test daha yap bence olmasa cikmaz benceen doğrusunu yapıyosun cnm zaten olacağı varsa bile stresten olmuyor . ağrın da varsa günaşırı ilişki olarak hiç oldu mu olmadı mı demeden kafaya takmadan yani devam edin allahın izniyle olur inş
bu akşam eve gidince yapıcam cnm bide ilk yarım saat bekliycem bakalım dün yaptığımda çıkmadı diye direk kaldırdım 5 dk bile beklemedim.gece yatmadan bakınca gördüm .ama bişey olduğunu sanmıyorum olsa hissederdimcanimm testteki cizgiyi bende gordum ya bi test daha yap bence olmasa cikmaz bence
Bende gördüm cnm var hemn kan tahlili yaptr bnceEki Görüntüle 1762517 silik çizgi var mı yok mu kızlar ben mi uyduruyorum ?
oyle deme hayirlisi olsun gor bak cikacak . ben eminimki olmasa asla cikmazbu akşam eve gidince yapıcam cnm bide ilk yarım saat bekliycem bakalım dün yaptığımda çıkmadı diye direk kaldırdım 5 dk bile beklemedim.gece yatmadan bakınca gördüm .ama bişey olduğunu sanmıyorum olsa hissederdim
beklemiş olmasa zaten beni kimse tutamazdı cnm dün gece daha giderdim de beklemiş olduğu için itibar etmiyorum bu akşam da yapıcağım test de böyle bişey çıkarsa zıplaya zıplaya giderim cnmBende gördüm cnm var hemn kan tahlili yaptr bnce
inş dediğin gibidir cnm hayırlısı tabikioyle deme hayirlisi olsun gor bak cikacak . ben eminimki olmasa asla cikmaz
yaa kıyamam bak şu mercimeğin yaptığına :)ayyy canlar ben çok kötüyüm çok kötü midem bulanıyor
ohhh minik findik varligindan haberdar ediyo iste ne guzel.ayyy canlar ben çok kötüyüm çok kötü midem bulanıyor
mide bulantısına iyi gelen herşeyi denedim hiç biri iyi gelmiyor gewçrmiyor ALLAHIM bana güç kuwwet veryaa kıyamam bak şu mercimeğin yaptığına :)bol bol tuzlu kraker tüket cnm bastırır
aynen bitanem ama çok kötüyümohhh minik findik varligindan haberdar ediyo iste ne guzel.
mecbur katlanicaksin bebis icin annesiii
aynen bitanem ama çok kötüyümondan dulayı salvatlarada katılamıyorum kıvrınmaktan bitanem
:) tmm cnm hbrlrni bekliyrzbeklemiş olmasa zaten beni kimse tutamazdı cnm dün gece daha giderdim de beklemiş olduğu için itibar etmiyorum bu akşam da yapıcağım test de böyle bişey çıkarsa zıplaya zıplaya giderim cnm
Hosgeldn cnmm gözümüz yollarda kaldi bizde seni özledik ♥ neler yaptn sende varmi bi gelisme ben ayni tüp bebek tedavisi icn kistlerm icn son ignemi vuruldm tedaviye baslcm cnmSelamun aleykummm
Merhaba arkadaslaaar ben geldim sizi çok özledim hepinizi çok ozledimmm
Sizi çok seviyorum çok merak ettim
ElifAhsen02 bacım arada bir gelişmelerden haberdar etti net olarak kimler ne durumda bilmek istiyorum :)
Canımcım hoşgeldinSelamun aleykummm
ElifAhsen02 bacım arada bir gelişmelerden haberdar etti net olarak kimler ne durumda bilmek istiyorum :)
Canım geçmiş olsun geçer merak etme bende bebis olsun da mide bulantısını vallahi 9 ay çekerimayyy canlar ben çok kötüyüm çok kötü midem bulanıyor
Canım geçmiş olsun geçer merak etme bende bebis olsun da mide bulantısını vallahi 9 ay çekerim
Evet geldin sukur çok merak ettikSelamun aleykummm
Hosgeldn cnmm gözümüz yollarda kaldi bizde seni özledik ♥ neler yaptn sende varmi bi gelisme ben ayni tüp bebek tedavisi icn kistlerm icn son ignemi vuruldm tedaviye baslcm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?