• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

gunaydin cnm hayirli cumalarimiz olsun insallah ben pek iyi degilim esimle aramizda problemler var 2 gundur sen nasilsin bebis nasil
sanada hayirli cumalar cnm. rabbim yardimciniz olsun.
olur oyle esler arasinda gerginlikler.:KK68:

Uleyyyyynnnn kaç gündür yokum kimse sormadı beni hepinize küstüm küstüm küstüm :63::KK42:

küsme küsme cnm bak benide kimse sormadı ne yapalım kısmet :) neler yapıosun bakalım?
:KK70:Aynen ya valla unuttular bizi:KK67:valla canım ne yapak evdeyim hava soğuk dışarı cıkılmıyor sen neler yapıyosun canım :KK69:ben bebişime battaniye örüyorum sıkılınca kitap aldım okuyorum :confused::KK36:

Ohhhh misss kizlar
:KK70:Aynen ya valla unuttular bizi:KK67:valla canım ne yapak evdeyim hava soğuk dışarı cıkılmıyor sen neler yapıyosun canım :KK69:ben bebişime battaniye örüyorum sıkılınca kitap aldım okuyorum :confused::KK36:
Herkesn ismi gelmio insanin aklina affiniza siginiyorum :-(

Ben hailey
ANNE ADAYLARI:nazar::nazar:
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz :KK200:
Insallah bu liste ugur getirir..:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:
Omur kagan Omur kagan = hamisimiz :anneadayı:
@Japonbalikk = hamisimiz :anneadayı:
@bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
yeni evli 97 yeni evli 97 = 28 OCAK
@esmeray06 = 27 OCAK
TospaAnnesi TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 07gul07 =2 SUBAT
@semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
@sinkar = 7 SUBAT
@hijabiqueen = 8 SUBAT
@ElifAhsen02 = 8 SUBAT
@Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU GURBET KUSU = 15 SUBAT
Kilim ve tohum Kilim ve tohum =21 SUBAT
Ilayumut Ilayumut = 21 SUBAT
@betul225 =21 SUBAT
@imeraFera24 = regl olmayi beklyor..

:anneadayı::KK46::nazar::KK200::KK73::rolleyes::KK9: Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim..

Kizlar tarih gecenlei kaldrdm sezenorhan sezenorhan @semsel yeni evli 97 yeni evli 97 @mavikara hadinur hadinur @melsa9387 yeni batlarinizi yazn cnmm
Ben hamileyim :). Şubat bana uğurlu geldi

:KK57:yaa sen daha tedavinin basindamisin?
ilk ilacla bu kadar hayattan soguduysan benim yerimde olsan ne yapardin acaba coook merak ettim .
insallah igne asamasina gerek bile kalmaz ogretmenim hemserimmm iinsallahhh....
Evet canım daha işin başındayım fakat yaşım 29 en iyi ihtimalle 30 yaşımda anne olurum. Ama her geçen gün benim için şans azalıyor hayattan soğumadık canım sadece geçen yıl şubattan beri yumurta takip ettirip negatif sonuçtan bezdim. Aslında ben iğne ilaçtan çekinmiyorum sonuç odaklıyım canım. Yani mesela tüp bebek yöntemiyle dünyaya bir bebek getirebilirsiniz ancak deseler tamam deyip başlayacağım. Doktor bir sebep bulsa tedavisini olsam ben vakit geçirip ileriki tedavilerde şansımı azaltmak istemiyorum.

Back