- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
p.tesiye kadar beklesin:) işleri ne :)Gunum bugun canm grmiom zaten 1haftadr adam isyanlarda ona hasta oldum dedm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
p.tesiye kadar beklesin:) işleri ne :)Gunum bugun canm grmiom zaten 1haftadr adam isyanlarda ona hasta oldum dedm
Aynen bncede canm sende kendne ii baakk gorusuruuzzp.tesiye kadar beklesin:) işleri ne :)
ALLAH GÖNLÜNDEN GEÇENİ SANA NASİP ETSİN CANIM BENİM inşALLAH hamilesindir yine onun belirtisidir inşALLAH p.tesi olmadı bir kan verirsin için rahatlar ona göre hareket edersin ama adetin bi gün bile olsa geçmişse bu aralar ilişkiye gitme
sagol cnm insallah olsunda herkez birbirine duaci olur :)İnşallah canım öyle mutlu bi haber alırsam sana da olmayanlarada bol bol dua edcem
sagol cnm insallah olsunda herkez birbirine duaci olur :)
sanada hayirli cumalar cnm. rabbim yardimciniz olsun.gunaydin cnm hayirli cumalarimiz olsun insallah ben pek iyi degilim esimle aramizda problemler var 2 gundur sen nasilsin bebis nasil
inş canım ya mutlaka paylaşırım umarım bu defada hayal kırıklığına uğramamTatlmmmmmmmm aaminn
Sende inslahj vardr bzmle paylas mutlakaa
küsme küsme cnm bak benide kimse sormadı ne yapalım kısmet :) neler yapıosun bakalım?Uleyyyyynnnn kaç gündür yokum kimse sormadı beni hepinize küstüm küstüm küstüm
Aynen ya valla unuttular bizivalla canım ne yapak evdeyim hava soğuk dışarı cıkılmıyor sen neler yapıyosun canım ben bebişime battaniye örüyorum sıkılınca kitap aldım okuyorumküsme küsme cnm bak benide kimse sormadı ne yapalım kısmet :) neler yapıosun bakalım?
Herkesn ismi gelmio insanin aklina affiniza siginiyorum :-(Aynen ya valla unuttular bizivalla canım ne yapak evdeyim hava soğuk dışarı cıkılmıyor sen neler yapıyosun canım ben bebişime battaniye örüyorum sıkılınca kitap aldım okuyorum
Ben hamileyim :). Şubat bana uğurlu geldiANNE ADAYLARI
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz
Insallah bu liste ugur getirir..
Omur kagan = hamisimiz
@Japonbalikk = hamisimiz
@bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
yeni evli 97 = 28 OCAK
@esmeray06 = 27 OCAK
TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 =2 SUBAT
@semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
@sinkar = 7 SUBAT
@hijabiqueen = 8 SUBAT
@ElifAhsen02 = 8 SUBAT
@Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU = 15 SUBAT
Kilim ve tohum =21 SUBAT
Ilayumut = 21 SUBAT
@betul225 =21 SUBAT
@imeraFera24 = regl olmayi beklyor..
Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim..
Kizlar tarih gecenlei kaldrdm sezenorhan @semsel yeni evli 97 @mavikara hadinur @melsa9387 yeni batlarinizi yazn cnmm
İşin şakası kuzucumOhhhh misss kizlar
Herkesn ismi gelmio insanin aklina affiniza siginiyorum :-(
Gözün aydın canım benim Rabbim kucağına almayınasip etsin inşallahhhhh darısı biz bekleyenlerin başına inşallahHamileyim bennnnnn/:)
Hayırlı uğurlu olsun canım benim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallahBen hailey
Ben hamileyim :). Şubat bana uğurlu geldi
Evet canım daha işin başındayım fakat yaşım 29 en iyi ihtimalle 30 yaşımda anne olurum. Ama her geçen gün benim için şans azalıyor hayattan soğumadık canım sadece geçen yıl şubattan beri yumurta takip ettirip negatif sonuçtan bezdim. Aslında ben iğne ilaçtan çekinmiyorum sonuç odaklıyım canım. Yani mesela tüp bebek yöntemiyle dünyaya bir bebek getirebilirsiniz ancak deseler tamam deyip başlayacağım. Doktor bir sebep bulsa tedavisini olsam ben vakit geçirip ileriki tedavilerde şansımı azaltmak istemiyorum.yaa sen daha tedavinin basindamisin?
ilk ilacla bu kadar hayattan soguduysan benim yerimde olsan ne yapardin acaba coook merak ettim .
insallah igne asamasina gerek bile kalmaz ogretmenim hemserimmm iinsallahhh....