19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

kendi haline birakmayi deniyorum ama ben sinir oluyorum nasil galesiz olabiliyo die ben sinirleniyorum bir seyi yaptirmak icin 10 kez tekrarliyorum artik rabbim ne zaman nasip ederse o zmn olur demekten baska caremiz yok insallah hayirli zamanda gelir bebislerimiz seninde benimde

canim benim mide sikintim oldugu icin sogan yiyemiyorum mide bulantisi yapiyo ama yinede denerm bi belki bi faydasi olur sen yaptinmi sogan kuru ne kadar denedin
ben normalde hayatım boyunca soğangillerden hiç bişey yemem bide sarımsak yemem ama kistim olduğu için 7 gün boyunca soğan kürü dedim canım burnumu kapata kapata börürcesine ama sağlık için bebiş için değiyor

himm anladim canim bende bi deneyeyim adetimden sonra mi baslamam lazim peki

Kizlarr merabaa hayrli cumalariniz olsn ins kuzucuklar canm 07gul07 tatlim sikma canini benm esimde bi defa oldu bidaha olur diyor gecen ay klomen kullandm bende adet olunca cok kizdm dedm dr falan gitmicem bi sure.. hayrlisi olsn uzulme bi arkadsm var ramazandan 2gun once ewlenyor cahillik ramazanda birlktr olunmaz di dusunup bibdefa gerdege sonradanda bi defa adam isteyince oluyor o is. Kiz hamile kalmsti. Yeterki rabbim ol desin S sinkar sanada diom bunlari uzulmeyin... ben bu ay kirmiziara hazrim ndense belrti vs. Yok adet belrtisid yok ama bakalm her iste vardir bir hayr diyorum su mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetine gonlunuzde ne varsa hayrlisi olup size donsun ins..

Anne ADAYLARI
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz
Insallah bu liste ugur getirir..
Omur kagan = hamisimiz
Japonbalikk = hamisimiz
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 = 27 OCAK
TospaAnnesi = 29 OCAK
@Ezgicihan = 2 SUBAT
07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU = 15 SUBAT
Zend = 18 SUBAT
Kilim ve tohum =21 SUBAT
@Ilaymilya = 21 SUBAT
betul225 =21 SUBAT
Berf0o0o = 23 subat
07gul07 = 28 SUBAT
I imeraFera24 = regl olmayi beklyor..

Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim..

arkadaslar mrb öncelikle hayırlı cumalar bişey sormak istiyorum çok huzursuzum 26 sında adet olmam lazımdı ama olmadım 3 gün kahverengi akıntım vardı ve şu an kesıldı .. sizce hamıle olabılırmıyım...

İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM BENİM İSTERSEN BİR GİT KAN VER İNŞALLAH OLUMLU SONUÇ ALIRSIN CANIM BENİM ADETİN DÜZENSİZ OLUYOR MUYDU DAHA ÖNCE

oyle cnm rabbim isterse olur duamizi edelim gerisini allaha birakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…