gunaydin hayirli cumalar cicegim :)hayırlı cumalar kızlarrr
hayrlı cumalar kuzum... azıcık moralım bozuk eşim idrar yolu enfeksiyonu geçirdi, dün doktordaydık... doktor 1 hafta ilişkiye girmeseniz daha iyi olur dedi... kesin yasaklıyamam ama iyileşmenın hızlanması için bu gerekli dedi... birde eşimde karaciğerde yağlanam çıktı, diyet yapıcak eşim.... offff bu işler bu kadar zor olmak zorundamıgunaydin hayirli cumalar cicegim :)
cok gecmis olsun canim sukretmek lazim daha kotusude olabilir en azindan atlatilabilecek sorunlariniz var oyle dusun olumlu dusunursen olumlu olur :)hayrlı cumalar kuzum... azıcık moralım bozuk eşim idrar yolu enfeksiyonu geçirdi, dün doktordaydık... doktor 1 hafta ilişkiye girmeseniz daha iyi olur dedi... kesin yasaklıyamam ama iyileşmenın hızlanması için bu gerekli dedi... birde eşimde karaciğerde yağlanam çıktı, diyet yapıcak eşim.... offff bu işler bu kadar zor olmak zorundamı
haklısın cnmcok gecmis olsun canim sukretmek lazim daha kotusude olabilir en azindan atlatilabilecek sorunlariniz var oyle dusun olumlu dusunursen olumlu olur :)
herseyin hayirlisi cnm insallah olmustur :)haklısın cnmen son adetimin 17. gününü değerlendirdik inş bebiş olmuştur... ne diyeyim pek umudum yok ama ...
ALLAH RAZI OLSUN canım benim iyiyim sıkma canını her zaman her ailede sıkıntılar oluyor problemler oluyor ALLLAH her zaman beterinden sakınsın bizleri canım benim ALLAH taşıyamayacağı yükle asla bizi sınamaz bunu unutma bitanem ALLAH İYİLİK HUZUR SAĞLIK VE SALİH BİR KUL OLMAYI NASİP ETSİN gerisi TEFERUATgunaydin cnm hayirli cumalarimiz olsun insallah ben pek iyi degilim esimle aramizda problemler var 2 gundur sen nasilsin bebis nasil
haklisin canim dr. gitmeyi erteliyorum bi sure esim cok sinirlendi ilk cocuk oldu nasip degilmis saglikliyiz yine olur nie acele ediyosn falan dedi aramizdaki problemde duz mantik gidiyo ben daha ayrintili dusunuyorum dr. gitmemi ilaca bagimli olmami istemiyo karisik durumlar bende karistim iyice 2 yildan beri cozemedik bu sorunu hayirlisi olsun hakkimizdaALLAH RAZI OLSUN canım benim iyiyim sıkma canını her zaman her ailede sıkıntılar oluyor problemler oluyor ALLLAH her zaman beterinden sakınsın bizleri canım benim ALLAH taşıyamayacağı yükle asla bizi sınamaz bunu unutma bitanem ALLAH İYİLİK HUZUR SAĞLIK VE SALİH BİR KUL OLMAYI NASİP ETSİN gerisi TEFERUAT
canım benımde eşimde benzer sorunlar var, sorunumuz yok sen niye tedavi oluyorsun diyor... hersey Allahtan diyor... tamam bende biliyorum hersey Allah'tan ama birseyler yapmak istiyorum, sonra takdirini Allaha bırakmak istiyorum... ama bende heray eşimle tartışmaktan sıkıldım bir süre ara verecegım doktora gitmeyecegım bakalım ne olacakhaklisin canim dr. gitmeyi erteliyorum bi sure esim cok sinirlendi ilk cocuk oldu nasip degilmis saglikliyiz yine olur nie acele ediyosn falan dedi aramizdaki problemde duz mantik gidiyo ben daha ayrintili dusunuyorum dr. gitmemi ilaca bagimli olmami istemiyo karisik durumlar bende karistim iyice 2 yildan beri cozemedik bu sorunu hayirlisi olsun hakkimizda
HAYIRLISIYLA olur inşallah canım benim biraz zamana bırak zamanı gelince olmazsa o zaman eşin der hadi gidelim tedavi olalım diye (bendede öyle oldu) bitanemhaklisin canim dr. gitmeyi erteliyorum bi sure esim cok sinirlendi ilk cocuk oldu nasip degilmis saglikliyiz yine olur nie acele ediyosn falan dedi aramizdaki problemde duz mantik gidiyo ben daha ayrintili dusunuyorum dr. gitmemi ilaca bagimli olmami istemiyo karisik durumlar bende karistim iyice 2 yildan beri cozemedik bu sorunu hayirlisi olsun hakkimizda
ya birde klomen kullandim die mi neden anlamadim adetim dun geldi 1 ped kullandim cok hafif agrim oldu siddetlencek die hap attim bugun hala agrim yok normalde hastanelik olup igne yaptirirdim sabah 8 gibi yeniledm pedi az az geliyo diger aylardan farkli az ve agrisiz ilaclar mi vucut d3ngesini bozuyo acabaHAYIRLISIYLA olur inşallah canım benim biraz zamana bırak zamanı gelince olmazsa o zaman eşin der hadi gidelim tedavi olalım diye (bendede öyle oldu) bitanem
ben dr. gitmemeyi de denedim agustosdan araliga kadar sure verdm ama yok bir atak yapmiyo cani ne zaman isterse oyle iliski okuyo haftada 1 bazen 2 bu yuzden ben duzene sokmak istedm gecen ay dr. gitttm die duymadigim soz kalmadi artik uzun bi sure ertelemem lazm snrsam erkekler vok anlayissiz bu konudacanım benımde eşimde benzer sorunlar var, sorunumuz yok sen niye tedavi oluyorsun diyor... hersey Allahtan diyor... tamam bende biliyorum hersey Allah'tan ama birseyler yapmak istiyorum, sonra takdirini Allaha bırakmak istiyorum... ama bende heray eşimle tartışmaktan sıkıldım bir süre ara verecegım doktora gitmeyecegım bakalım ne olacak
doktora gittin mi canım bendede öyle olmuştu kis oluşmuştu klomenden canımya birde klomen kullandim die mi neden anlamadim adetim dun geldi 1 ped kullandim cok hafif agrim oldu siddetlencek die hap attim bugun hala agrim yok normalde hastanelik olup igne yaptirirdim sabah 8 gibi yeniledm pedi az az geliyo diger aylardan farkli az ve agrisiz ilaclar mi vucut d3ngesini bozuyo acaba
yok cnm yumurta takibi icin gittigimde kist olustugunu soylemisti zaten agrim da muhtemelen bugun baslar eli kulagindadir dr. gitmicem cok fazla sinir oldum bi sure kapatcam bu konuyudoktora gittin mi canım bendede öyle olmuştu kis oluşmuştu klomenden canım
cnm ovulasyon testi denedınmı ne zaman çifti çizgiyi görürsen o zaman ilişkiye girersin...sonra birkaç gün sonra tekrar denersiniz... sonra beyefendiyi kendi haline bırak...ben dr. gitmemeyi de denedim agustosdan araliga kadar sure verdm ama yok bir atak yapmiyo cani ne zaman isterse oyle iliski okuyo haftada 1 bazen 2 bu yuzden ben duzene sokmak istedm gecen ay dr. gitttm die duymadigim soz kalmadi artik uzun bi sure ertelemem lazm snrsam erkekler vok anlayissiz bu konuda
inşallah geçer canım benim kendini sıkma soğan kürü yap canım benimyok cnm yumurta takibi icin gittigimde kist olustugunu soylemisti zaten agrim da muhtemelen bugun baslar eli kulagindadir dr. gitmicem cok fazla sinir oldum bi sure kapatcam bu konuyu
bizde 1.5 sene bu konuyu kapatma kararı aldık, belkı bu bizim için daha hayırlıdır canım... her ay doktora gidiyorsun ve beklentilerin artıyor... şimdi hersey doğal ve akışında olacakyok cnm yumurta takibi icin gittigimde kist olustugunu soylemisti zaten agrim da muhtemelen bugun baslar eli kulagindadir dr. gitmicem cok fazla sinir oldum bi sure kapatcam bu konuyu
canim benimkini ikna etmek zulum gibi geliyo haftada 1 zor yapiyo adam bu ay 1 hafta zorladim soyle olur boyle olur oyle yapti ovulasyona gerek kalmadi direk dr. gun soylemisti ona gore yapmistk adamda isteksizlik var yorgunum yok hali saha macim var olmaz bir suru bahane hazir evlendigimizde once nasil gun asiri yapmisiz hayret dogrusu yaslanmaya basladik snrmcnm ovulasyon testi denedınmı ne zaman çifti çizgiyi görürsen o zaman ilişkiye girersin...sonra birkaç gün sonra tekrar denersiniz... sonra beyefendiyi kendi haline bırak...
canim benim mide sikintim oldugu icin sogan yiyemiyorum mide bulantisi yapiyo ama yinede denerm bi belki bi faydasi olur sen yaptinmi sogan kuru ne kadar denedininşallah geçer canım benim kendini sıkma soğan kürü yap canım benim
evet işin biraz zor cnm o zaman boşver eşini kendi haline bırak ne zaman canı isterse o zaman ilişki olsun... yapıcak birşey yok zorla ilişkiye sokamayız... kendisi bilir... sen kafanı dinle... eminim bizde anne olacagız, ama böyle stresle , sıkıntıyla olmaz, herseyi akışına bırakalımcanim benimkini ikna etmek zulum gibi geliyo haftada 1 zor yapiyo adam bu ay 1 hafta zorladim soyle olur boyle olur oyle yapti ovulasyona gerek kalmadi direk dr. gun soylemisti ona gore yapmistk adamda isteksizlik var yorgunum yok hali saha macim var olmaz bir suru bahane hazir evlendigimizde once nasil gun asiri yapmisiz hayret dogrusu yaslanmaya basladik snrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?