19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

acili beklemesin aile sağlık merkezine gitsin ordada yapıyolar hemen gitsin çok mutlu oldum yaaa umutlarımız artıyo

Canım benim yaa Allah razi olsun ben önce sizinkilerii görmek istiyorum sonra ben :) hakkımızda hayırlısı. Cooook sevindim ne yapacağını bilemeden ağlıyor arkadaş :))) aksam gidecekmis acile :)
acili beklemesin aile sağlık merkezine gitsin ordada yapıyolar hemen gitsin çok mutlu oldum yaaa umutlarımız artıyo

Ayyy canım hamile gibi duruyor ama çatlatma iğnesi fln kullanmadı demii onun etkisimi diye soruyorum çünkü baya var adetine bu kadar zamanda belli olması tuhaf :S

Yok canım kullanmadi :) ben öyle biliyorum ya inşallah hamiledir çok güzel bi duygu :)

Kız buradayım da çok yorgunum gerçekten gece yatamadim sabah erkenden kalkıp kursa gittim simdi eve dönüyorum müşteriler cooook kalabalıktı yaa

Topiğe genel müdür olarak ata beni senin yokluğunda idare ediyorum bak

Hoşgeldin canımm.. 2 yıl olmuş seninde umutda olmasaaaa tükeniriz herhalde :))
kesinlikle canım ya ara verdik biz tedaviye doktor 2 ilaç verdi onları kullanıyorum şimdilik bişeyim yokmuş bakalım hayırlısı eylülde gel dedi olmazsa o zamana kadar tüp bebek yapacakmışız

bugun test yaptırdım troid vardı biraz düşmüş folik takviyesine devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…