- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.543
- 33
Hayirlisi artik hepimiz icinbenim kac gun.var regle hiic bilmiyorum doktor bu ay umudum yok dedi diye.hic hesaplamadim valla saldim gitti aynen sadece doktor 24mayista gel dedi o aklimda o kadar
Canım bende hsg çekindim o ay 3 gün gecikmem olmuştu umutlanmıştım ama malesef regl oldum :S ama hsg ile bağlantılı olup olmadığını bilmiyorum stres te etken olabilirkizlarrrr nasilsinizben geçen ay nisanda hsg filmi çekildim 33 günde bir adet olurum bu ay adetim gelmedi acaba hsg sonrasi geçikirmi ? aranizda bu filmi çekilen ve adeti geçiken oldumu arkadaşlar ?
anladim canim her dr kendi bildiğini söylüyo işte hangisine güveneceğizYok canım korunun demedi sadece çekindiğim gün yasak ilişki dedi sonra gün aşırı ilişki verdi hatta cok iyi değerlendirin dedi ama ne yazık ki olmadı .. Bende enfeksiyonda var oda engelliyor olabilir bilmiyorum
Tedaviye başlarken bir ilaç verdi 10 gün kullandım bitti sonra herhangi bir tedavi uygulamadı ama spermleri öldürüyormuş araştırdığım kadarıyla doktorlar saolsunlar cok aydınlatmadıkları ııcın bizleri. Sonra bir daha da bakmadı enfeksiyona varmı yok mu diye cumartesi günü başka bi dr gidip smear testi yaptırmayı düşünüyorumanladim canim her dr kendi bildiğini söylüyo işte hangisine güveneceğizenfeksiyon bildiğim kadari ile ilaçla geçiyo cnm ilaç kullanmiyomusun?
nasil sorumsuz dr muş o yaa söylemesi lazim geçmişmi die bakmasi lazimTedaviye başlarken bir ilaç verdi 10 gün kullandım bitti sonra herhangi bir tedavi uygulamadı ama spermleri öldürüyormuş araştırdığım kadarıyla doktorlar saolsunlar cok aydınlatmadıkları ııcın bizleri. Sonra bir daha da bakmadı enfeksiyona varmı yok mu diye cumartesi günü başka bi dr gidip smear testi yaptırmayı düşünüyorum
Hoşgeldin canımm.. 2 yıl olmuş seninde umutda olmasaaaa tükeniriz herhalde :))merhaba kızlar bende aynı durumdayım 20 de evlendim şuan 22 yim henüs tık yok malesef ama umut tavan :)
siteyi mahkemeye veriyomuşsun bide bildirim gelmiyo diyeKızlar o kadar yazmissiniz hiç bildirim gelmedi bana :))) küstüm şu KK ya :))))
çift çizgi allahın izniyle inşallaaahhhh bende senin sandım nasıl mutlu oldum biaannnnn sonra üstte yazıyı gördüm arkadasımın diyeKızlar şu gebelik testine bakar misiniz? Bir arkadasimin. 9 günü var regl olmasinaEki Görüntüle 1526425 Eki Görüntüle 1526425 Eki Görüntüle 1526425
rabbimin izniyle inşaallllahhh hamiştir çift çizgi gördüm ben kan testine gitsinSizce hamiş midir???
rabbimin izniyle inşaallllahhh hamiştir çift çizgi gördüm ben kan testine gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?