19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

kizlarrrr nasilsiniz ben geçen ay nisanda hsg filmi çekildim 33 günde bir adet olurum bu ay adetim gelmedi acaba hsg sonrasi geçikirmi ? aranizda bu filmi çekilen ve adeti geçiken oldumu arkadaşlar ?

kizlarrrr nasilsiniz ben geçen ay nisanda hsg filmi çekildim 33 günde bir adet olurum bu ay adetim gelmedi acaba hsg sonrasi geçikirmi ? aranizda bu filmi çekilen ve adeti geçiken oldumu arkadaşlar ?
Canım bende hsg çekindim o ay 3 gün gecikmem olmuştu umutlanmıştım ama malesef regl oldum :S ama hsg ile bağlantılı olup olmadığını bilmiyorum stres te etken olabilir

hsg çekildiğin ay dr korunun demedimi sana cnm ? bana korunun dedi nisani boş geçirdim o yüzden. bilmiyorum ki yaa neden geçikti inşallah tez gelirde tedavime başliyimm

Yok canım korunun demedi sadece çekindiğim gün yasak ilişki dedi sonra gün aşırı ilişki verdi hatta cok iyi değerlendirin dedi ama ne yazık ki olmadı .. Bende enfeksiyonda var oda engelliyor olabilir bilmiyorum

Yok canım korunun demedi sadece çekindiğim gün yasak ilişki dedi sonra gün aşırı ilişki verdi hatta cok iyi değerlendirin dedi ama ne yazık ki olmadı .. Bende enfeksiyonda var oda engelliyor olabilir bilmiyorum
anladim canim her dr kendi bildiğini söylüyo işte hangisine güveneceğizenfeksiyon bildiğim kadari ile ilaçla geçiyo cnm ilaç kullanmiyomusun?

anladim canim her dr kendi bildiğini söylüyo işte hangisine güveneceğizenfeksiyon bildiğim kadari ile ilaçla geçiyo cnm ilaç kullanmiyomusun?
Tedaviye başlarken bir ilaç verdi 10 gün kullandım bitti sonra herhangi bir tedavi uygulamadı ama spermleri öldürüyormuş araştırdığım kadarıyla doktorlar saolsunlar cok aydınlatmadıkları ııcın bizleri. Sonra bir daha da bakmadı enfeksiyona varmı yok mu diye cumartesi günü başka bi dr gidip smear testi yaptırmayı düşünüyorum

nasil sorumsuz dr muş o yaa söylemesi lazim geçmişmi die bakmasi lazim değiştir dr nu canim inş . yeni doktrunun faydasini görürsün

kızlar ben geldim dün gece kendime söz verdim kafamdan atmak için sonra uyudum rüymda test yapıyodum önce tek çizgi sonra hafif bi ikinci çizgi görünüyo ve birden netleşiyo ikinci çizgi nasıl mutlu oluyorum anneme haber veriyorum hemen gerçek gibiydi hiç uyanmak istemedim bu aralar hep bebekli rüyalar görüyorum geçende eşimin yattığı tarafa kundakta erkek bebeğim varmıs onu yatırıyodum ondan öncede yine erkek bebeğim varmış koltuğa yatırmısım kundakta uyutmusum uyanmıs ağlıyo sonra sevip sevip emziriyorum susuyo bide aksine ben kız bebeği çok istiyorum tabi önce hayırlısı olsunda rüyalarımdan atamıyorum

Kızlar o kadar yazmissiniz hiç bildirim gelmedi bana :))) küstüm şu KK ya :))))

Kızlar şu gebelik testine bakar misiniz? Bir arkadasimin. 9 günü var regl olmasina

Eklentiler

• IMG-20150513-WA0005.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20150513-WA0006.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 26
rabbimin izniyle inşaallllahhh hamiştir çift çizgi gördüm ben kan testine gitsin

Canım benim yaa Allah razi olsun ben önce sizinkilerii görmek istiyorum sonra ben :) hakkımızda hayırlısı. Cooook sevindim ne yapacağını bilemeden ağlıyor arkadaş :))) aksam gidecekmis acile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…