Günaydın kızlarnasılsınız ? inş olumlu gelişmeler vardır? haftasonu pek giremiyorum, girsemde cvp yazamıyorum yoğun geçiyor umarım herkes iyidir
Gunaydin cnm sabah sabah yasadiklarimdan paniğim suangünaydın melek anne adayları nasılsınız bakayım:)
cnm bir kez benımde başıma gelmişti, idrar yolu enfeksiyonu teşhisi kondu... gecikmeden doktora git idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmayı zorlaştırıyor, kalsan bile bebeğin içerde mikrop alıyor ve aynı enfeksiyon bebeğede bulaşıyor; bana doktorum ciddi antibiyotikler yazmıştı, o ay korunun demişti; sonra antibiyotikler bende mantar enfeksiyonu yaptı; o ayda korunmak zorunda kaldık... yane iki ayım boşa geçmiştiKizlar gunadydinn yardim edin
Az once esime kahvalti hazirlamaya kalktim.Ilk bi idrara ciktim normal.aradan bikac dk sonra mideyi bozmustum bidaha girdim bu sefer idrarimi yaparken kan geldi bayag sıvı açık kirmizi tonlarinda.Adet kanamasi gbi koyu yogun degil ama cok korkuyrm kimin basina geldi boyle bisi
Idrar yolu enfeksiyonum vardi bu ay zaten bene antibiyotik le agri sanci kismini gecirdim.cok hafif arada yanmam oluyo ama karnabahar kürü yapuyorum suan rahatim aslinda.Sancisiz belirtisiz de olabiliyomu idrar yolu enfeksiyonu.cnm bir kez benımde başıma gelmişti, idrar yolu enfeksiyonu teşhisi kondu... gecikmeden doktora git idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmayı zorlaştırıyor, kalsan bile bebeğin içerde mikrop alıyor ve aynı enfeksiyon bebeğede bulaşıyor; bana doktorum ciddi antibiyotikler yazmıştı, o ay korunun demişti; sonra antibiyotikler bende mantar enfeksiyonu yaptı; o ayda korunmak zorunda kaldık... yane iki ayım boşa geçmiştiinş sende idrar yolu enfeksiyonu değildir
günaydın cnm iyi diyelim iyi olsun sen nasılsıngünaydın melek anne adayları nasılsınız bakayım:)
gunaydin cnm idrar yolu enfeksiyonlarinda olur kanaman artmadigi surece panik yapmani gerektircek bisi yok canini sikma :)Gunaydin cnm sabah sabah yasadiklarimdan paniğim suan
gunaydin annemiz nasiliz bakalim 5. haftaya girdiniz degisme varmigünaydın melek anne adayları nasılsınız bakayım:)
gebemiydin ki canımGunaydin cnm sabah sabah yasadiklarimdan paniğim suan
Allah razı olsun canım benim abah bunaltılarım başladı biraz sabahları çok kötü oluyorumgünaydın cnm iyi diyelim iyi olsun sen nasılsınnasıl gidiyor hamilelik
Suan 1 damla daha geldi idrardan degil yalniz diger taraftan geliyor.gunaydin cnm idrar yolu enfeksiyonlarinda olur kanaman artmadigi surece panik yapmani gerektircek bisi yok canini sikma :)
Saol canım benim iyi gidiyor bu sabah bunaltıları olmasa iyi bişey hissedilmiyor ama bu bunaltılarda olmazsa insan hiç anlamaz hamiş olduğunu:)gunaydin annemiz nasiliz bakalim 5. haftaya girdiniz degisme varmi
cnmm, benım hiç ağrım yada sancım olmadı sadece idrar yaparken çok hafif bir yanma ve bir iki damlada kan geliyordu ilk basta dikkate almadım; benı çok rahatsız etmiyordu, en son ateşim bayağı cıktı eşim benı acile götürdü , idrar testi yaptılar ve mikrop bayağı bir yüksek çıktı, antibiyotik yazdı doktorum ve bol bol su iç dedi, 15 gün sonra kontrole çağırdığında idrar yolu enfeksiyonum geçmişti... bu sefer mantar yolu enfeksiyonu başladı kullandığım antibiyotiklerden dolayı .... onuda atlattım... çok zor birsey bu idrar ve mantar yolu enfeksiyonu...Idrar yolu enfeksiyonum vardi bu ay zaten bene antibiyotik le agri sanci kismini gecirdim.cok hafif arada yanmam oluyo ama karnabahar kürü yapuyorum suan rahatim aslinda.Sancisiz belirtisiz de olabiliyomu idrar yolu enfeksiyonu.
Hayir canim ama adetim bugun 3 gun gecikti.bu bi adet olabilirmi ya pat diye sivi gelmesi ilginc.ben oyle adet olmam ki koyu renkli gelir ilk baslarda bikac saate sivilasirgebemiydin ki canım
daha çok yenısın cnmmm; hamileliğini bol bol hissedecegın zamanlar gelecek inşSaol canım benim iyi gidiyor bu sabah bunaltıları olmasa iyi bişey hissedilmiyor ama bu bunaltılarda olmazsa insan hiç anlamaz hamiş olduğunu:)
istersen bir doktora git canım benim sonra üzülme diyeHayir canim ama adetim bugun 3 gun gecikti.bu bi adet olabilirmi ya pat diye sivi gelmesi ilginc.ben oyle adet olmam ki koyu renkli gelir ilk baslarda bikac saate sivilasir
ALLAH razı olsun canım benim İnşallah en yakın zamanda sizlerde hamiş olursunuzdaha çok yenısın cnmmm; hamileliğini bol bol hissedecegın zamanlar gelecek inş
adet gordugun yerden mi yksa obur taraftanmiSuan 1 damla daha geldi idrardan degil yalniz diger taraftan geliyor.
masallah size mide bulantilarida bebisin buyudugune isaret diyelim artik hayirlisiyla hemencik buyusun gelsin :)Saol canım benim iyi gidiyor bu sabah bunaltıları olmasa iyi bişey hissedilmiyor ama bu bunaltılarda olmazsa insan hiç anlamaz hamiş olduğunu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?