19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kazayla olmuş , hiç düşünmüyordum diyenlere ağzına vurasım geliyor
Aynen öyle ya tavuğu fırına verdinmi tabi yanar kontrolü eline al dimi yanı hemde 6ıncı.burda çocuğu olan kadın devletten bakım ücreti alıyor çocuk başı her ay düzenli bir şekilde hesabına aktariyorlar .kanun öyle olunca korunma gereği bile duymuyorlar.ben asla bakamiycagim çocuğu getirmem.büyük konusmuyorum bir kız bir oglandan sonra asla düşünmüyorum .

Al valla ben bir yıldır yapıyorum hepsini.herif oldu davul gibi.sigarayida biraktirdim canı çektikçe dayadim cevizi fındığı havucu.ohh yesinler bizim ignelerden daha iyi olduğu kesin .zehir değil ya.bide diyo çok kilo aldım dedim aaa hiç suçu benim kürlerde arama sen ekmeği kes bakalim

He valla ekmeği kessinler keşke bize iğne yerine bunlardan yedirseler valla tadı ne kadar iğrenç olursa iğneden iyidir ben iğneden çok korkarım ııyyyyy

Patates salatası na neler koyuyorsunuz malzeme
her yorenin farkli yapilisi var canim ben cok karisik sevmem sadece kendm yiyeceksem patates sogan maydonoz salatalik zwytinyagi tuz az pulbiber yaparim karisik sevenler yada uzerine baska bisey eklemek isteyenler de ekleyebiliyo zevke bagli bizim burda yumurtada koyan var nane yapragi koyanda var .. sana kalmis cnm

He valla ekmeği kessinler keşke bize iğne yerine bunlardan yedirseler valla tadı ne kadar iğrenç olursa iğneden iyidir ben iğneden çok korkarım ııyyyyy
cnm bisey sorcam sen bu sureci gecirdin ya bilirsin.
adetin kacinci gunu igneye basliycam.
ilk gunu ara dediler. hemen gel dermi?o gun esimi ise yollamayayim.
bide gonal f disinda neler kullandin?Biraz yazarmisin?

cnm bisey sorcam sen bu sureci gecirdin ya bilirsin.
adetin kacinci gunu igneye basliycam.
ilk gunu ara dediler. hemen gel dermi?o gun esimi ise yollamayayim.
bide gonal f disinda neler kullandin?Biraz yazarmisin?
Canım bildiğim kadarıyla 2.yada 3. Gün iğneler e başlanıyor ilaçlar gonal f cetrotide bir tane ovitrelle (çatlatma iğnesi)birkaç ilaç hap aradan 4 sene geçtiği için ilaçları hatırlamıyorum hatırladığım bunlar var

Günaydın kızlar nasılsınız ? inş olumlu gelişmeler vardır? haftasonu pek giremiyorum, girsemde cvp yazamıyorum yoğun geçiyor umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…