19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canımm senin doktorun da yönlendirebilir, ama genel bir klinik muayene de olsun diyorsan ürolojiye gitsin.

Kızlar ben regl oldum bugün yeni bat 21 şubat. Bu arada kızlar d vitamininizi de mutlaka ölçtürün.

Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr
Insallah bu liste ugur getirir..
Omur kagan = hamisimiz
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
hadinur = 22 OCAK
semsel = 22 OCAK
Berf0o0o = 23 OCAK
mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 = 27 OCAK
@SedanuR54 = 29 OCAK
07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU = 15 SUBAT
Kilim ve tohum =21 SUBAT
@Ilaymilya = 21 SUBAT
betul225 =21 SUBAT

Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim.

Ayşemmmm hastalandım sonra malum kötü haber negatifi gördüm toparlanamadım. Aynı gün bir arkadaşım gebe olduğunu söyledi ve B daha benim düşünüp düşünmediğimi sordu. Hırpalıyor bu sorular beni galiba.

gunaydin hayirli cumalar cnm ben esimle gittim benim gittigim dr. direk sperm testi icin laboratuvara gonderdi ayrica sira alman gerekmiyo sperm sorunu cikarsa oyle urolojiden randevu aliyosun

evet Stres etkili. Hangi ayda kürtaj olmustun olmuştun

sagol cnm aminnn nasilsin
biraz canım sıkkın canım bu sabah afedersin tuvalete gittiğimde peçeteye sulu kan geldi hasta olucam galiba. normalde belirti olarak belim ağrır ama şimdi kasıklarımda ağrılı bi baskı var. büyük ihtimalle olacam bende durumlar bu sen nasılsın

ayri bi mutluluk var bugun hava bol gunesli birde dr. dedigi gunlere uyum sagladik dun itibariylede bitti bundan sonra beklemesi kaldi 1 hafta var adetime ama ileri 5 gun atabilir 11 gun kadar beklicem hayirlisi olsun hakkimizda :)

Sabah sabah tatsız yazacağım af buyurun ama adet oldum ya dün bu gün afedersiniz et parçaları döküldü. Kan pıhtılaşıyor hariç kızlar. Böyle olan var mı?

ayri bi mutluluk var bugun hava bol gunesli birde dr. dedigi gunlere uyum sagladik dun itibariylede bitti bundan sonra beklemesi kaldi 1 hafta var adetime ama ileri 5 gun atabilir 11 gun kadar beklicem hayirlisi olsun hakkimizda :)
Göbişine bebiş dolsun o Zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…