- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Canımm senin doktorun da yönlendirebilir, ama genel bir klinik muayene de olsun diyorsan ürolojiye gitsin.iyi Geceler kizlar. Adetime 5 gun var. Bu ayda adet olursam (Ins. Olmam )esimde bende doktora gidecez. Esim icin urolojiden mi randevu almam lazim yoksa benim gittigim doktor mu yonlendiriyor. ben haziran gibi gitmistim butun testlerimi yaptirmistim bi sorun yoktu. Ama esimden cok korkuyorum bisey cikacak diye hic umidim kalmaz o zaman
sukur kavusturana ogretmenim ya. nerdeydin gelmiyon artik pek fazlaCanımm senin doktorun da yönlendirebilir, ama genel bir klinik muayene de olsun diyorsan ürolojiye gitsin.
senin utanmaman icin herseyi yapiyolar cnm cekinme bu kadar korkmani gerektircek bisey yok :)Yok olmadım ondan çekiniyor canım :))
gunaydin hayirli cumalar cnm ben esimle gittim benim gittigim dr. direk sperm testi icin laboratuvara gonderdi ayrica sira alman gerekmiyo sperm sorunu cikarsa oyle urolojiden randevu aliyosuniyi Geceler kizlar. Adetime 5 gun var. Bu ayda adet olursam (Ins. Olmam )esimde bende doktora gidecez. Esim icin urolojiden mi randevu almam lazim yoksa benim gittigim doktor mu yonlendiriyor. ben haziran gibi gitmistim butun testlerimi yaptirmistim bi sorun yoktu. Ama esimden cok korkuyorum bisey cikacak diye hic umidim kalmaz o zaman
günaydın canım hayırlı cumalar. allah dualarımızı kabul eder inş bu mübarek gündegunaydin kizlar hayirli cumalar olsun rabbim bugunde acilan ellerimizi geri cevirmesin insallah
sagol cnm aminnn nasilsingünaydın canım hayırlı cumalar. allah dualarımızı kabul eder inş bu mübarek günde
sagol cnm seninde cuman mubarek olsun bebis ne durumda bi farklilik varmi :)hayırlı cumalar canlar:)
evet Stres etkili. Hangi ayda kürtaj olmustun olmuştunevet bende 3 aydan beri folik asit kullanıyorum e vitamini de cok önemliymiş.aynen canım dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor hayırlısı olsun umarım tez zamanda bekleyen herkes hayırlı güzel haberleri alırlar.2 ay daha deneyip olmazsa başka bir doktora gidicem şu anda hiçbir tedavi görmüyorum.ama çok aşırı stres var ya o yüzden de olmuyor olabilir
biraz canım sıkkın canım bu sabah afedersin tuvalete gittiğimde peçeteye sulu kan geldi hasta olucam galiba. normalde belirti olarak belim ağrır ama şimdi kasıklarımda ağrılı bi baskı var. büyük ihtimalle olacamsagol cnm aminnn nasilsin
ALLAH razı olsun canım benim iyi gidiyor sabah bunaltılarım bugün başladı zor tutum kendimi işe giderken sersivte:)sagol cnm seninde cuman mubarek olsun bebis ne durumda bi farklilik varmi :)
ayri bi mutluluk var bugun hava bol gunesli birde dr. dedigi gunlere uyum sagladik dun itibariylede bitti bundan sonra beklemesi kaldi 1 hafta var adetime ama ileri 5 gun atabilir 11 gun kadar beklicem hayirlisi olsun hakkimizda :)biraz canım sıkkın canım bu sabah afedersin tuvalete gittiğimde peçeteye sulu kan geldi hasta olucam galiba. normalde belirti olarak belim ağrır ama şimdi kasıklarımda ağrılı bi baskı var. büyük ihtimalle olacambende durumlar bu sen nasılsın
Ay senin o mercimek taneni yeriz öperiz, hayırlı cumalar canımmmmmhayırlı cumalar canlar:)
aman dikkat et kendine durumuna bakilirsa bulantilarin erken baslamis 3. aya kadar devam edebiliyomus insallah devam etmez cnmALLAH razı olsun canım benim iyi gidiyor sabah bunaltılarım bugün başladı zor tutum kendimi işe giderken sersivte:)
Göbişine bebiş dolsun o Zaman.ayri bi mutluluk var bugun hava bol gunesli birde dr. dedigi gunlere uyum sagladik dun itibariylede bitti bundan sonra beklemesi kaldi 1 hafta var adetime ama ileri 5 gun atabilir 11 gun kadar beklicem hayirlisi olsun hakkimizda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?