19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ahhhh kuzum ya kıyamam sana iki arada bir derede kalmıssin canım benim yaaa çok zor bir dönemdesin sen ne yapmak istiyorsun ki Türkiye ye gelirsen geri gidemezsin öyle diyorsun çok aşırı zor bir karar yaaaa rabbim yar ve yardımcın olsun bir an önce feraha kavuştursun inşallah

Tatlısı o bugün misafirlikteymis.gelince yazar inşallah .sen nsl oldun varmı bi değişiklik?yarın hastaneye gidicenmi?
Hic bu kadar siddetli agrim olmadigi icin garipsedim ama kafama takmicam artik cunku dusunmekten yoruldum kan testide idrar testide yapmaktan korkar oldum resmen

Kizlar ben danthe... Ya isjm degstrym ddm olck mi ddm oldu valla uyduruktan bisi ☺☺kusuea bkamyn artk bu arafa adetme ucngun varken test yaotm silik cikmisti bugubde bayagi bi belirgn koyu cikti.. Kan verdm cuma ve buhun.. Cuma 48.2cikti bugunde 165.3cikti... Rabbim nasip etti sanirm... İnsaallah bi sikinti yoktur dr normal ddi ama kese vs gorunemden henuz hamilelik var denmiormus.. Sizlerle paylamsj istedm.kac gundrde yazamadm ksuura bakmayn

Tebriklerrrrrrrrr

bende ggidiyorum yarın kontrole 10.gün benimde kürtajdan sonra ilk kez böyle kendiliğinden güzelce büyüyor yumurtalarım bandada doktor belki çatlatırız dedi bkalım artık aynı aşamalardayız şuan
Kızlar yarın ben de doktora gideceğim. Doktor gelin demişti adet gününüzde.

Hadi hayırlı olsun Rabbim devamonı getirsin darısı cümleten başımıza

ay
ayyyy cok sevindim her gun 2 kati artarmis degerlerin insallah degerin artmaya devam eder hadi hayirlisiyla saglikli gelsin bebisin

ay

ayyyy cok sevindim her gun 2 kati artarmis degerlerin insallah degerin artmaya devam eder hadi hayirlisiyla saglikli gelsin bebisin

İnsaallah insaallah..☺ sag olasin.. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insaallah..

kizlar burada firtina yagmur simsek hortum var disari cikilmiyo agaclar yerlerinden oynayip yikiliyo trafik berbat heryer ambulansla doldu kaldi sizlerde durumlar nasil

Hadi bakalom hayırlı haberlerle gelelim inşaallah hepimizzz sen de nasıl durumlar canım simdi
Ay inşallah hepimiz hayırlı haberlerle dönelim yumurtalarım çatlayalı yarın 14. Gün olmuş olacak. Doktor da muhtemel adet gününüzde görüşelim demişti. Akıntım azaldı gibi ya da alıştım :) meme uçlarım çok hassas sancım da var alt karınbölgemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…