- 2 Aralık 2015
- 4.524
- 18.510
- 208
Pışşşştttt biz burdayız canım benim ama ben de çok sıkıldım bugün yaaaaYineeee SIKICI bir pazar gunu....
yineeee kimsecikler yoookkk...
yineee yanliz ve mutsuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pışşşştttt biz burdayız canım benim ama ben de çok sıkıldım bugün yaaaaYineeee SIKICI bir pazar gunu....
yineeee kimsecikler yoookkk...
yineee yanliz ve mutsuzum
Bazen insanlarin seni anlamamasi normaldir cunku hic bisey anlatmazsin belli etmezsin.
Ama en yakinindakiler de seni anlamiyorsa iste o zaman hem yanliz hem de cok caresiz hissedersin...
AminnTeşekkürler kuzum cümlemizin bahtı güzel olsun.
Benimkinide ekle 20.09.2014DOGUM TARIHLERIMIZ;;;;;
@Kilim ve tohum== (yas 29)
@danthe========(yas 26)
semsel ========(yas 25)
S sinkar ========(yas 25)
@07gul07 ========15/04/1990
@Hifa erva =======03/03/1991
@sukruyeomay =======25/03/1991
Ilayumut =======14/04/1991
@Tuba0735 =======09/06/1991
@imeraFera24 =======22/10/1991
@esmeray06 ======15/06/1992
Berf0o0o ====22/06/1992
GURBET KUSU ===09/04/1993
@SedanuR54 ======= (yas 20)
EVLILIK TARIHLERIMIZ;;;
GURBET KUSU ====24/07/2010
Ilayumut ========30/09/2010
Berf0o0o ====10/07/2011
@sukruyeomay =====22/09/2013
ElifAhsen02 ======25/10/2013
@07gul07 =========29/12/2013
@imeraFera24 =======23/08/2014
@Kilim ve tohum ====07/09/2014
S sinkar ==========21/09/2014
@SedanuR54 =======22/11/2014
@Hifa erva ========15/08/2015
@danthe ==========24/08/2015
bende ggidiyorum yarın kontrole 10.gün benimde kürtajdan sonra ilk kez böyle kendiliğinden güzelce büyüyor yumurtalarım bandada doktor belki çatlatırız dedi bkalım artık aynı aşamalardayız şuanSelam kızlar nasılsınız ?? Haftasonu yoğun oluyorum pek giremedim kusura bakmayın lütfen... Salı günü doktorumdan randevu alıcaktım ama salı günü şehir dışına çıkacakmış. Bende yarına almak zorunda kaldım. Yarın adetimin 11.günü çok erken değildir umarım, yumurtalıklarım yeterli büyüklüğe ulaşmışsa yarın çatlatma iğnesi vurulacagım... Heyacanlıyım biraz ...
Ewt cnm aynı aşamalardayız... Benımde sebebsiz inferlite yumurtalarımda ve çatlamalarında sorun yok, eşimdede sorun yok ama olmuyor işte... Bir ucundanda tedaviye başladık... Umarım olumlu neticeler alırız
bende ggidiyorum yarın kontrole 10.gün benimde kürtajdan sonra ilk kez böyle kendiliğinden güzelce büyüyor yumurtalarım bandada doktor belki çatlatırız dedi bkalım artık aynı aşamalardayız şuan
inşallah canım bizimde görünürde bi sıkıntımız yok iki gebeşiğim sonlandı maalesef ikincisi zaten aşılama ile olmuştu şuan 6 ay oldu kürtaj olalı doktor sorun yok diyor bende hasimato tiroidi var onun dışındada bi sorun yok bakalım ne zman nasip olacak hayırlısı ileEwt cnm aynı aşamalardayız... Benımde sebebsiz inferlite yumurtalarımda ve çatlamalarında sorun yok, eşimdede sorun yok ama olmuyor işte... Bir ucundanda tedaviye başladık... Umarım olumlu neticeler alırız
İhş cnm hayırlısıyla nasip olacak bizede bizim tek sıkıntımız moral ... Moralimizi yüksek tutalım... En azından döllenme var sende... Yine olur inş bu sefer sağlıcakla olacak bebişin sana tutanacak inş yarın doktora gidecegım ben çok heyacanlıyım inş çatlatma iğnesi yapar. Geçen ay yapmadı sana gerek yok dedi... Bu ay napıcak bilmiyoruminşallah canım bizimde görünürde bi sıkıntımız yok iki gebeşiğim sonlandı maalesef ikincisi zaten aşılama ile olmuştu şuan 6 ay oldu kürtaj olalı doktor sorun yok diyor bende hasimato tiroidi var onun dışındada bi sorun yok bakalım ne zman nasip olacak hayırlısı ile
valla bende öyle heyecandan çok merak haberleşiriz yarınİhş cnm hayırlısıyla nasip olacak bizede bizim tek sıkıntımız moral ... Moralimizi yüksek tutalım... En azından döllenme var sende... Yine olur inş bu sefer sağlıcakla olacak bebişin sana tutanacak inş yarın doktora gidecegım ben çok heyacanlıyım inş çatlatma iğnesi yapar. Geçen ay yapmadı sana gerek yok dedi... Bu ay napıcak bilmiyorum
Tm cnm senin randevun kaçta benimkisi 11:30valla bende öyle heyecandan çok merak haberleşiriz yarın
Vallahi hayatım hiç gebe kalamadığım içim bilemiyecegım ama.. Göğüs ağrısı hem adet hemde hamilelik belirtisi diye biliyorum yarın inş adet olmazsında hamile olduğunun haberini alırız bizde ... Şimdi bile test yapsan çıkabilirde, yarını beklemek daha mantıklıKizlar normalde yarin adet gunum ama hala goguslerim felc durumda elleyince aciyilar baya bi sizce adetmi olucam bebismi varrr
Tatlısı o bugün misafirlikteymis.gelince yazar inşallah .sen nsl oldun varmı bi değişiklik?yarın hastaneye gidicenmi?Berf0o0o nerdesin canım yaaa özledim kaç gün oldu girmiyorsun
Cnm testi tekrarlamadin mi?Kizlar normalde yarin adet gunum ama hala goguslerim felc durumda elleyince aciyilar baya bi sizce adetmi olucam bebismi varrr
9:30ta canım 3 gün önce gittim 16mmdi bakalım yarın ne durumdaTm cnm senin randevun kaçta benimkisi 11:30
umarım gebeliktendir canım ama bu belirtiler çok sinsi bazen tmm hamileyim diyosun bakıyosun o ay ecikmeden gelmiş adetin o yüzden sen bi test yap öyle rahatlasın içinKizlar normalde yarin adet gunum ama hala goguslerim felc durumda elleyince aciyilar baya bi sizce adetmi olucam bebismi varrr