• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

GURBET KUSU GURBET KUSU canımın canııı ne olmuş sana bugün bitanem lütfen üzme kendini kıyamam sana sonra ben de çok üzülürüm yapma böyle nolurrrrr seni seviyorum canım benim ne zaman istersen yaz bana hep yanında olurum :KK61:yalnız değilsin anlıyorum çok fazla sıkıntın var ama inan bana herkesin az yada çok inan ki herkesin sıkıntısı var rabbim bir an önce feraha kavuştursun canım benim canımmmmmmmmm lütfen üzülme sen uzulunce ben de üzülüyorum :KK42::cry:

DOGUM TARIHLERIMIZ;;;;;
@Kilim ve tohum== (yas 29)
@danthe========(yas 26)
semsel semsel ========(yas 25)
S sinkar ========(yas 25)
@07gul07 ========15/04/1990
@Hifa erva =======03/03/1991
@sukruyeomay =======25/03/1991
Ilayumut Ilayumut =======14/04/1991
@Tuba0735 =======09/06/1991
@imeraFera24 =======22/10/1991
@esmeray06 ======15/06/1992
Berf0o0o Berf0o0o ====22/06/1992
GURBET KUSU GURBET KUSU ===09/04/1993
@SedanuR54 ======= (yas 20)
EVLILIK TARIHLERIMIZ;;;
GURBET KUSU GURBET KUSU ====24/07/2010
Ilayumut Ilayumut ========30/09/2010
Berf0o0o Berf0o0o ====10/07/2011
@sukruyeomay =====22/09/2013
ElifAhsen02 ElifAhsen02 ======25/10/2013
@07gul07 =========29/12/2013
@imeraFera24 =======23/08/2014
@Kilim ve tohum ====07/09/2014
S sinkar ==========21/09/2014
@SedanuR54 =======22/11/2014
@Hifa erva ========15/08/2015
@danthe ==========24/08/2015
Benimkinide ekle 20.09.2014

Adete kaldi 5 gun
Hamilelikten yana hicbir belirti desen yok
Daha cok adet oncesi olacaklar:KK57: şaşkın şaşkın dolanıyorum ortaliķta :rolleyes:

:KK5:
Selam kızlar nasılsınız ?? Haftasonu yoğun oluyorum pek giremedim kusura bakmayın lütfen... Salı günü doktorumdan randevu alıcaktım ama salı günü şehir dışına çıkacakmış. Bende yarına almak zorunda kaldım. Yarın adetimin 11.günü çok erken değildir umarım, yumurtalıklarım yeterli büyüklüğe ulaşmışsa yarın çatlatma iğnesi vurulacagım... Heyacanlıyım biraz ... :KK66:
bende ggidiyorum yarın kontrole 10.gün benimde kürtajdan sonra ilk kez böyle kendiliğinden güzelce büyüyor yumurtalarım bandada doktor belki çatlatırız dedi bkalım artık aynı aşamalardayız şuan :KK5:

:KK5:
bende ggidiyorum yarın kontrole 10.gün benimde kürtajdan sonra ilk kez böyle kendiliğinden güzelce büyüyor yumurtalarım bandada doktor belki çatlatırız dedi bkalım artık aynı aşamalardayız şuan :KK5:
Ewt cnm aynı aşamalardayız... Benımde sebebsiz inferlite yumurtalarımda ve çatlamalarında sorun yok, eşimdede sorun yok ama olmuyor işte... Bir ucundanda tedaviye başladık... Umarım olumlu neticeler alırız ;)

Ewt cnm aynı aşamalardayız... Benımde sebebsiz inferlite yumurtalarımda ve çatlamalarında sorun yok, eşimdede sorun yok ama olmuyor işte... Bir ucundanda tedaviye başladık... Umarım olumlu neticeler alırız :KK66:
inşallah canım bizimde görünürde bi sıkıntımız yok iki gebeşiğim sonlandı maalesef ikincisi zaten aşılama ile olmuştu şuan 6 ay oldu kürtaj olalı doktor sorun yok diyor bende hasimato tiroidi var onun dışındada bi sorun yok bakalım ne zman nasip olacak hayırlısı ile

inşallah canım bizimde görünürde bi sıkıntımız yok iki gebeşiğim sonlandı maalesef ikincisi zaten aşılama ile olmuştu şuan 6 ay oldu kürtaj olalı doktor sorun yok diyor bende hasimato tiroidi var onun dışındada bi sorun yok bakalım ne zman nasip olacak hayırlısı ile
İhş cnm hayırlısıyla nasip olacak bizede bizim tek sıkıntımız moral ... Moralimizi yüksek tutalım... En azından döllenme var sende... Yine olur inş bu sefer sağlıcakla olacak bebişin sana tutanacak inş ;) yarın doktora gidecegım ben çok heyacanlıyım ;) inş çatlatma iğnesi yapar. Geçen ay yapmadı sana gerek yok dedi... Bu ay napıcak bilmiyorum ;)

İhş cnm hayırlısıyla nasip olacak bizede bizim tek sıkıntımız moral ... Moralimizi yüksek tutalım... En azından döllenme var sende... Yine olur inş bu sefer sağlıcakla olacak bebişin sana tutanacak inş :KK66: yarın doktora gidecegım ben çok heyacanlıyım :KK66: inş çatlatma iğnesi yapar. Geçen ay yapmadı sana gerek yok dedi... Bu ay napıcak bilmiyorum :KK66:
valla bende öyle heyecandan çok merak :KK17::KK17:haberleşiriz yarın:KK9:

Kizlar normalde yarin adet gunum ama hala goguslerim felc durumda elleyince aciyilar baya bi sizce adetmi olucam bebismi varrr :KK17:
Vallahi hayatım hiç gebe kalamadığım içim bilemiyecegım ama.. Göğüs ağrısı hem adet hemde hamilelik belirtisi diye biliyorum ;) yarın inş adet olmazsında hamile olduğunun haberini alırız bizde ... Şimdi bile test yapsan çıkabilirde, yarını beklemek daha mantıklı ;)

Kizlar normalde yarin adet gunum ama hala goguslerim felc durumda elleyince aciyilar baya bi sizce adetmi olucam bebismi varrr :KK17:
umarım gebeliktendir canım ama bu belirtiler çok sinsi bazen tmm hamileyim diyosun bakıyosun o ay ecikmeden gelmiş adetin o yüzden sen bi test yap öyle rahatlasın için

Back