• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Eşime hiç o konulara takilmiyomusum gibiyim ama.Buraya girince ve kendi icimde icim icimi yiyo sanki:KK66:) yarin adete 4 gün kalıyo.test almami önerirmisiniz???
Bana kalırsa alma kuzum ama gerginliğin gittikçe büyüyorsa erken gebelik testi al dene early predictor gebelik testi var ben daha evvel kullandım digital olanını.

Eşime hiç o konulara takilmiyomusum gibiyim ama.Buraya girince ve kendi icimde icim icimi yiyo sanki:KK66:) yarin adete 4 gün kalıyo.test almami önerirmisiniz???
Ayrıca gerginliğini ve endişeni de paylaş eşinle mutlaka bu birlikte yaşanmak bir süreç. Güçlü olmak zorunda değiliz.

iyi geceler kızlar. sorum biraz özel olacak ama merak ediyom sormam lazım. eskiden bebek düşünmeden önce haftada 1 veya 2 defa ilişki normal geliyodu yani canım isteyerek yapıyodum ama şimdi noldu bilmiyorum 2 bile cok geliyo. sadece bebek için yapıyorum bazen ve kendimi kötü hissediyorum. siz yumurtlama günlerinizde mi gün aşırı yapıyosunuz yoksa 1 ay boyunca mı gün aşırı yapıyosunuz

ne diym bilemedim canım eşinle huzurlu mutluysan biraz daha sabret diycem ama ailen neden ısrar ediyor böyle iki arada bi derede kalıyosun daha zor daha stres oluyosundur . ben de gurbetteyim ama farklı bi şehir benimki yurt dışı değil kıyaslanamaz ama eşimle mutlu huzurluyum o yüzden üzmemeye çalışıyorum kendimi . sen de güzel taraflarını görmeye çalış
onlarin israri ikimizinde turkiyeye gidip tedavi gormemiz icin.
hemde vatandaslik alicagimi sanmiyorlar.alamazsin 5 yil bitti cikip gelin diyorlar.
evet esimle cok mutluyum ama gurbet insani cok yoruyor.bide uzerine cocuk olamayisi ve dil problemi
olunca hic cekilmez hal aliyor maalesef.ailemde bu konuda beklemeyin gelin burada yeni bir yasam kurun cocuk olur diyor.
esimle ne zaman konussam diyor ki sen bilirsin istersen git benim gelisim biraz belirsiz diyor.cok arada kaliyorum.
gidersem gelirmi? Gelmezse tekrar gelip beni getirirse bu sefer tekrar ayni sureci yasamak istemem.birde pesime bi cocuk takip turkiyeden getiremem.yani isim zor.tedavi icin gitsek hamile kalip gelsem diyorum onuda riske atamam.yolculuk riskli.burda cok zor sartlarda tup bebege gidiyorum.sonu ne olacak bakalim.insallah rabbim yardim eder...

Kizlar benimde yarin psikologla randevum var.sanki cok iyi anliyomusum gibi bide bu cikti.
gittigim merkezde bu mecburiymis.cift olarak randevu yollamislar.gidip konusucaz.turkiyede varmi boyle?
*birde sali gunu rahimden parca alinip incelencekmis.bunu yaptiran varmi nsl bir islem.anestezi istemelimiyim?
acaba bu histeroskopi denilen sey mi anlamadim pek.(sadece vaginal parca kontrolu yaziyor fransizca tabi)
bunlari yapan var mi tup bebek oncesi????

Can'ım bu smear testi olabilir mi?
sanmiyorum cnm onu yaptilar.
rahim filmide cektirdim.cogu isimler benzer.
hcg .hormon testleri bunlari anliyorum.ama bu yazilan testi anlamadim.
netten tercume edince "parca alimi" yaziyor.insallah anestezi gerekmez.cunku onceden soylenmeliydin derler:KK11:

Back