• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ay inşallah hepimiz hayırlı haberlerle dönelim yumurtalarım çatlayalı yarın 14. Gün olmuş olacak. Doktor da muhtemel adet gününüzde görüşelim demişti. Akıntım azaldı gibi ya da alıştım :) meme uçlarım çok hassas sancım da var alt karınbölgemde.
güzel haberde senden alalım canım sonra arkanızdan bizde geliriz inşaallah :-) akıntıya çok takılma olmayadabilir yani bende olmamıştı mesela. Ama göğüs hassaslasıyosa insaallah hamileliğe işarettir

Amin insaallah kizlar.. Valla benim kasiklaejmda agrim vardi batmalae va o var giguslerim yunruylamadan beri agriodu o dvem edior.. Midem bulanmior sadece cuma gunu biri aparymanda balik yapmis eve geldgmizde hastenden o koku geldi kustim o kadr..baskada bisiym yok..☺ annemde oyleymis zaten..onunda hic belirtiis yokmus... Adet gunum yarin..bakailm ya adettenn sonra olur diorlar ya belirtilere.. Bende simdilik bunlar cok sukur..asirisi olmasin mide bulantisi oomasn ya ise gdip gekiorm cok kotu olut

güzel haberde senden alalım canım sonra arkanızdan bizde geliriz inşaallah :-) akıntıya çok takılma olmayadabilir yani bende olmamıştı mesela. Ama göğüs hassaslasıyosa insaallah hamileliğe işarettir
Kuzum ben duphaston içiyorum progestron takviyesi sanırım akıntım ondan oluyor. Yaaaa inşallahhhhhhhhhh öyledir.

Amin insaallah kizlar.. Valla benim kasiklaejmda agrim vardi batmalae va o var giguslerim yunruylamadan beri agriodu o dvem edior.. Midem bulanmior sadece cuma gunu biri aparymanda balik yapmis eve geldgmizde hastenden o koku geldi kustim o kadr..baskada bisiym yok..☺ annemde oyleymis zaten..onunda hic belirtiis yokmus... Adet gunum yarin..bakailm ya adettenn sonra olur diorlar ya belirtilere.. Bende simdilik bunlar cok sukur..asirisi olmasin mide bulantisi oomasn ya ise gdip gekiorm cok kotu olut
İnşallahhhhhhhhhh rahat bir gebelik süreci olur.

ayyy cnm dikkat et kendine artik 2 kisi olmussunuz hamilesin bence kesin degerler yuksek sakin agir kaldirma birde mutfak dolaplari ve baska seyler icin yukari kaldirma kollarini seni zorlayacak seyler yapma:KK15:

Adet tarihim en erken yarın en geç 21 ocak. Ben yapmaya korkuyorum artık canım.

Bengozumu kararttm yaptm canim.. Sende yap gitsin.. 07gul07 07gul07 tamam cnaim..insaallah rabbim utandirmaz..hayirlica nasip eder.. Sag olasin dusundugun için tavsiyelerin icin..Allah razi olsun..

Bengozumu kararttm yaptm canim.. Sende yap gitsin.. 07gul07 07gul07 tamam cnaim..insaallah rabbim utandirmaz..hayirlica nasip eder.. Sag olasin dusundugun için tavsiyelerin icin..Allah razi olsun..
ne demek cnm allah sendende razi olsun optm dr. dan sonra bekliyorum guzel haberlerini :)

Yarın doktor yapar sanırım beta hcg bana kalsa adet bir hafta geçmeden yapmam artık negatif testlerden bıktım aylardır.

Biraz kocis birazda ailem uzuyor.arada kalmak zor valla.gurbetlik zaten zor.burda hiç bi değişiklik yasamadim. Ailem gel artık 5 yıl oldu buraya yerlesin diyo.esimde gelmek istemiyor.biraz daha sabret diyo ama hiç destek olduğuda yok gibi.çok çabuk pes eder en ufak bi kan sonucu bile onun için can sıkıcı.ve bunu "senin şansın yok " diyip bana yüklüyor.çok sınır oluyorum böyle söyleyince.sanki ben istemezmiyim herseyim yolunda gitsin.annemlerde sürekli bu hamile şu hamile şu turkiyeye izne geldi sen gelemedin gibi cümleler kuruyolar.uff çok şey duyunca etkileniyorum.
Etkilenme canim sen kendi kaderini yasiyosun yasinda 30 u asmadi ya bosver ne konusurlarsa konussunlar.Senin imtihanin mış bunlari yasamak sabret dua et bol bol

Canim ya ben hep herkse soruyorum hangi doktora gidiyosun nerde yasiyodu sen?

Canimmm ben de sizi ozledimm ♥♥♥ pek giremedimm kusura bakmayın ya dün yazdım kimse cevap vermedi daha doğrusu sayfa çok yoğundu gözden kaçtım galiba :)))
Canım nasılsın? Sağol arın doktora gidiyor musun sen de? Yarın bizim topiğin doktor günü !

Back