• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

valla yazilara bakilirsa icin daha bi taze duruyoooo hemde piril piril kalbin var
disinda guzel ogretmeniiimmm sen niye boyle didin simdi ben anlayamadim:))ne varmiski yasinda 29 genc.:KK68:
Eve kuzum ruhum 17 bilemedin 18 :)) öğrencilerim bu huyuma bayılır, onlarla çocuk gibi olurum. Çok şükür tatsızlık da yaşamadık hiç! Tatlı dilli kuzular siz bitanesiniz valla!

agrilim koylum benim tamam topigimizin buyugu sen olabilirsin ama en ideal yastasin.
daha annis oma yasina henuz yeni girmisin sen:KK19:durumun nsl akinti bittimi?
Ay inşallah canım benim. Artık konu komşu eş dost sıkıştırdılar haydi artık diye, dedim sanki ben istemiyorum tabi hepsine de dert anlatılmıyor. Okulda hocaların bazıları laf atıyor kariyer yapacağız diye anne olmuyorsunuz birini bozdum ama. Herkesle Nasıl paylaşayım?

Ay inşallah canım benim. Artık konu komşu eş dost sıkıştırdılar haydi artık diye, dedim sanki ben istemiyorum tabi hepsine de dert anlatılmıyor. Okulda hocaların bazıları laf atıyor kariyer yapacağız diye anne olmuyorsunuz birini bozdum ama. Herkesle Nasıl paylaşayım?
her ortamda cikiyor oyleleri maalesef ....

Eve kuzum ruhum 17 bilemedin 18 :)) öğrencilerim bu huyuma bayılır, onlarla çocuk gibi olurum. Çok şükür tatsızlık da yaşamadık hiç! Tatlı dilli kuzular siz bitanesiniz valla!
izmirde hangi okuldasiniz? bucada tursun ve kahriman soyisimli ogrencin yada tanidiklarin varmi?

Ben küçüktüm amcamla yengemin çocuğu yoktu 10 yıllık evlilerdi. Anneme sordum neden onların yok diye? Annem bana dedi ki onlarda çocuklarımolsun ister evlenen herkes senin gibi kardeşin gibi tatlı çocukları olsun ister ama bazen hasta olur büyükler o Zaman Bebek olmaz. Sen amcaların yanında neden olmuyor dersen üzülürler. İnsanlara neden bebeğiniz yok diye sorulmaz annecim demişti. O gün bu gün küçüktüm ama Kocaman bir ders almıştım.

Ben küçüktüm amcamla yengemin çocuğu yoktu 10 yıllık evlilerdi. Anneme sordum neden onların yok diye? Annem bana dedi ki onlarda çocuklarımolsun ister evlenen herkes senin gibi kardeşin gibi tatlı çocukları olsun ister ama bazen hasta olur büyükler o Zaman Bebek olmaz. Sen amcaların yanında neden olmuyor dersen üzülürler,
agrilim koylum benim tamam topigimizin buyugu sen olabilirsin ama en ideal yastasin.
daha annis oma yasina henuz yeni girmisin sen:KK19:durumun nsl akinti bittimi?
bu arada kuzum akıntım azaldı daha sıvık bir hal aldı. İlaca devam dedi doktorum. Ağrı'm sancım var. Boğazım çok ağrıyor birvsaat önce hapşuruk tıksırdık da başladı.

Canım ben goguslerimin ağrısından yatamiyorum pazartesi sabahtan hastane ye gitcem davul gibi şişmişler birde morarma başladı :KK43:internetten baktım neyin nesi diye meme kanseri de en çok rastlanan durummuş nolur dualarınıza ihtiyacım var dua edin kötü birşey cikmasin korkuyorum cok:KK42:inşallah kötü birşey cikmazzz çok kötüyüm cokkk
Canımmmm o kadar kötümser olma hemen! Ama her ay ayın aynı tarihinde meme muayenesi yapalım kızlar. Morarma dediğin memede damarların renginin belirginleşmesi mi?

:anneadayı::-):KK14::KK14:Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz

@Ronya ranya = 1 Ocak
@bebegim-gel = BEKLEMEDE
@imeraFera24 = GECİKMELİ
@Melisa1995 = yenile batini va
GURBET KUSU GURBET KUSU =yenile bat ini canm
@Berfindogalar = 11 Ocak hamissss
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak ?? Sonuc nedir
B BenSu1995 = 15 Ocak sonuc nedr ??
@sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
@melsa9387 = 21 Ocak
Kilim ve tohum Kilim ve tohum = 21 Ocak
@hadinur = 22 Ocak
@semsel =22 Ocak
Berf0o0o Berf0o0o = 23 Ocak
@mavikara = 25 Ocak
@SedanuR54 =30 ocak
@hijabiqueen = 8 Şubat
@ElifAhsen02 = 8 Şubat
@Hifa erva = 9 Şubat

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz

Kizlar sunu hergun gunvellyin allah kitap askj icin geberdim lan bulana kadar :)
Ben adet oldum canım

Ben küçüktüm amcamla yengemin çocuğu yoktu 10 yıllık evlilerdi. Anneme sordum neden onların yok diye? Annem bana dedi ki onlarda çocuklarımolsun ister evlenen herkes senin gibi kardeşin gibi tatlı çocukları olsun ister ama bazen hasta olur büyükler o Zaman Bebek olmaz. Sen amcaların yanında neden olmuyor dersen üzülürler. İnsanlara neden bebeğiniz yok diye sorulmaz annecim demişti. O gün bu gün küçüktüm ama Kocaman bir ders almıştım.
gelde bunu buyuk insanlara anlat.
benim eltimin oglu ne zaman eve gelse elini karnima koyuyor "yenge bebek gelcek deme az kaldi" diyor cocuga ayan oluyor belkide .soyleyis tarzi o kadar hos ki.bazen diyorum keske buyuklerde o kadar kibar olabilse.onlarin diyecegi sozu biz soyluyoruz.her sorana diyorum ki istiyorum, ugrasiyorum, daha gencim olur insallah .kafa salliyorlar aciyormus gibi.
ya insan destek olur kim istemezki cocugu olsun.bu insanin elinde degil ki.

gelde bunu buyuk insanlara anlat.
benim eltimin oglu ne zaman eve gelse elini karnima koyuyor "yenge bebek gelcek deme az kaldi" diyor cocuga ayan oluyor belkide .soyleyis tarzi o kadar hos ki.bazen diyorum keske buyuklerde o kadar kibar olabilse.onlarin diyecegi sozu biz soyluyoruz.her sorana diyorum ki istiyorum, ugrasiyorum, daha gencim olur insallah .kafa salliyorlar aciyormus gibi.
ya insan destek olur kim istemezki cocugu olsun.bu insanin elinde degil ki.
Ay evet hiç anlamıyor hem de soruyorlar.

bu arada kuzum akıntım azaldı daha sıvık bir hal aldı. İlaca devam dedi doktorum. Ağrı'm sancım var. Boğazım çok ağrıyor bir saat önce hapşuruk tıksırdık da başladı.
gecmis olsun cnm .insallah diger aya bu tarihlerde hamis haberini verirsin.
tam olarak eminsen adet geliyorsa o halde diger aya umitlenicez senin icin.

Back