19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

hosgeldin cnm valla bu ay olurmu die dusunceler arasinda sanrm bogulmak uzereyim sen nasilsin nerlerdeydin
dun biraz erken uyudum basim agriyordu takilamadim buraya.
bugunde boynum tutulmus ne yapacagimi sasirmisim.sag omzumu oynatamiyorum.

Aminn inşallah kızlar buradan da soriyim arda midem bulaniyo bu aralar belim ve bacakların agriyo adetime 11 gün var
bu kadar belirti olmamasi gerekiyo bebek varsa bile suan 3 haftalikttir bisey hissedilmez cnm adetine 11 gun daha varmis bu soyledigin seyler adet belirtinde olabilir 11 gun gecince hasta olmazsan test yaparsin cnm birde yumurtlama gunun de olabilir

C
Aminn inşallah kızlar buradan da soriyim arda midem bulaniyo bu aralar belim ve bacakların agriyo adetime 11 gün var
Canm yumurtlama surecin. Henuz bitmstr belkide dvamda edebilr. Yani daha dollenme olcak falan ozaman 1hafta surui adetinde var bence cok takiosn sen daha 3aylksn kuzzumm sen erken baslamssn belrtilere takilmayi :) umarm bebis habercisudr ama dr.lar bole dio adetten sonra yavas yavas baslarms belrtiler. Hata gogus agrisi kasik batmasi vs. Bunlar adet onceki olan seylrr zaten hamileyken bile cogu kadinda regl yaklasinca normal adettrki gbi belrtiler oluo . Dicem su ki hamislik belrtilerine bence coookk erken.. umarimmm canmm umarimmmm vardr allahm aratmasin.

bu kadar belirti olmamasi gerekiyo bebek varsa bile suan 3 haftalikttir bisey hissedilmez cnm adetine 11 gun daha varmis bu soyledigin seyler adet belirtinde olabilir 11 gun gecince hasta olmazsan test yaparsin cnm birde yumurtlama gunun de olabilir
Ya zaten yumurtlama günüm bu günler ama yumurtlamadan böyle şeyler oluymu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…