İnsallah canm bnim ilk olucak ve artik olsun istiyorumhamilelik belirtileri arasinda tek yasadigim gece acikmam olmustu onun disinda bsey hissetmemistim bide ruyamda gormustum ogrenmeden oncebetul225 rabbim yine yasatsin o duygulari bana insallah sende yasarsn
Canmm bnm dusuk yaptimda 4gun gecmsti kan degerm 43.17di sanrm ole bseydi brlki gec dollenmedr.. ins yukselir.. bu ara ea cidden bende ruyamda gormustum sanrm hemen herkese malum oluyo :)Rabbim kimsenin kucagni bos birakmasin insallah ya bekle bekle harap oldum adetme 2 gun var kan degerim insallah yukselmistirr
Ayyyy insllahhhh :) yumoslarin kooosskocaaammaaammn olsun emiii :))))Amiiinn insaallahhh bu ay cok istiyorum esimin dogumgunu ne guzel bi surpriz olur ama nasip
ayy hadi insallah size hediye gibi olur artkAmiiinn insaallahhh bu ay cok istiyorum esimin dogumgunu ne guzel bi surpriz olur ama nasip
hadi insallahhhh seninde cok cok buyusunAyyyy insllahhhh :) yumoslarin kooosskocaaammaaammn olsun emiii :))))
Eee gel buyur kuzummm hepiniz buyrunnnnnoruk muhic duymamistim ama icli kofte olarak bilirim ve sicacikken yemeyi cok severim yaaa amaa valla canimi cektirdin
evet aynen oyle sanrm malum oluyoCanmm bnm dusuk yaptimda 4gun gecmsti kan degerm 43.17di sanrm ole bseydi brlki gec dollenmedr.. ins yukselir.. bu ara ea cidden bende ruyamda gormustum sanrm hemen herkese malum oluyo :)
ayyy yakin olsam gelirdim valla afiyet bal seker olsun aE
Eee gel buyur kuzummm hepiniz buyrunnnnn
Canm ben Ogrendkten 1 hafta sonra dustu .. yani ilk ogrendimde yeniydi onu demek istedm:) . Canm bu arada saol yumos gunleri bitti galba ay bilmiom bi anlamadm :)))evet aynen oyle sanrm malum oluyobetul225 insallah sende ruyanda gorursun dusukten sonra deger 1 hafta icinde yavas yavas dusuyo
İnsallah canm bnim ilk olucak ve artik olsun istiyorum[/QUOTEinsalllah hepimiz yaşarız yaymayan kalmaz o duyguları
Kizlar gerilerde kalio ya bu adi olmayanlar kendi eklesn listeye duzenleyip olurmu belkide sonradan ekleypde baska sayfada bulunca ole yne eski oluo yani kizlar herkesss adini gormediinde alsin hemen eklesn yanlis anlamasin :) :-*Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr
Insallah bu liste ugur getirir..
B bebegim-gel = tup bebek ted. BEKLEMEDE
sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
Kilim ve tohum = 21 OCAK
hadinur = 22 OCAK
semsel . = 22 OCAK Berf0o0o = 23 OCAK
mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 . = 28 OCAK
TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 . = 5 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva . = 9 SUBAT
GURBET KUSU . = 12 SUBAT
Insallahh bu liste bize hayrlara vesile etsin.. kizlar insllah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
Gelen bat (beklenen adet tarihi) yazsin ekleyelim
Kizlar gerilerde kalio ya bu adi olmayanlar kendi eklesn listeye duzenleyip olurmu belkide sonradan ekleypde baska sayfada bulunca ole yne eski oluo yani kizlar herkesss adini gormediinde alsin hemen eklesn yanlis anlamasin :) :-*Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr
Insallah bu liste ugur getirir..
B bebegim-gel = tup bebek ted. BEKLEMEDE
sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
Kilim ve tohum = 21 OCAK
hadinur = 22 OCAK
semsel . = 22 OCAK Berf0o0o = 23 OCAK
mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 . = 28 OCAK
TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 . = 5 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva . = 9 SUBAT
GURBET KUSU . = 12 SUBAT
Insallahh bu liste bize hayrlara vesile etsin.. kizlar insllah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
Gelen bat (beklenen adet tarihi) yazsin ekleyelim
benimde oyle oldu ogrendikten 1 hafta sonra dusuk yaptm ayy ayni tarihlerde hamile kaliriz insllahCanm ben Ogrendkten 1 hafta sonra dustu .. yani ilk ogrendimde yeniydi onu demek istedm:) . Canm bu arada saol yumos gunleri bitti galba ay bilmiom bi anlamadm :)))
Belirtilerimde var gibi bebis ama nasip insallah guzel haberler aliriz hepimizCanmm bnm dusuk yaptimda 4gun gecmsti kan degerm 43.17di sanrm ole bseydi brlki gec dollenmedr.. ins yukselir.. bu ara ea cidden bende ruyamda gormustum sanrm hemen herkese malum oluyo :)
ayyyy cnmm annen yakinmi sana ???? ne kadar guzel bi duygudur kim bilir.Şimdi anama geldim oruk yapacaz burda oruk diyoruz ama genelde içli köfte diyorlar bitirmemuz akşam ı bulur gelin buyrun hepinizzzzz
hosgeldin cnm valla bu ay olurmu die dusunceler arasinda sanrm bogulmak uzereyim sen nasilsin nerlerdeydinKIZLARmrb ben geldim nasilsiniz
mrbKIZLARmrb ben geldim nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?