19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Rabbim kimsenin kucagni bos birakmasin insallah ya bekle bekle harap oldum adetme 2 gun var kan degerim insallah yukselmistirr
Canmm bnm dusuk yaptimda 4gun gecmsti kan degerm 43.17di sanrm ole bseydi brlki gec dollenmedr.. ins yukselir.. bu ara ea cidden bende ruyamda gormustum sanrm hemen herkese malum oluyo :)

Canmm bnm dusuk yaptimda 4gun gecmsti kan degerm 43.17di sanrm ole bseydi brlki gec dollenmedr.. ins yukselir.. bu ara ea cidden bende ruyamda gormustum sanrm hemen herkese malum oluyo :)
evet aynen oyle sanrm malum oluyo betul225 insallah sende ruyanda gorursun dusukten sonra deger 1 hafta icinde yavas yavas dusuyo

Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr
Insallah bu liste ugur getirir..

B bebegim-gel = tup bebek ted. BEKLEMEDE
sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
Kilim ve tohum = 21 OCAK
hadinur = 22 OCAK
semsel . = 22 OCAK Berf0o0o = 23 OCAK
mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 . = 28 OCAK
TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 . = 5 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva . = 9 SUBAT
GURBET KUSU . = 12 SUBAT

Insallahh bu liste bize hayrlara vesile etsin.. kizlar insllah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
Gelen bat (beklenen adet tarihi) yazsin ekleyelim

evet aynen oyle sanrm malum oluyo betul225 insallah sende ruyanda gorursun dusukten sonra deger 1 hafta icinde yavas yavas dusuyo
Canm ben Ogrendkten 1 hafta sonra dustu .. yani ilk ogrendimde yeniydi onu demek istedm:) . Canm bu arada saol yumos gunleri bitti galba ay bilmiom bi anlamadm :)))

Kizlar gerilerde kalio ya bu adi olmayanlar kendi eklesn listeye duzenleyip olurmu belkide sonradan ekleypde baska sayfada bulunca ole yne eski oluo yani kizlar herkesss adini gormediinde alsin hemen eklesn yanlis anlamasin :) :-*

Kizlar gerilerde kalio ya bu adi olmayanlar kendi eklesn listeye duzenleyip olurmu belkide sonradan ekleypde baska sayfada bulunca ole yne eski oluo yani kizlar herkesss adini gormediinde alsin hemen eklesn yanlis anlamasin :) :-*

Canm ben Ogrendkten 1 hafta sonra dustu .. yani ilk ogrendimde yeniydi onu demek istedm:) . Canm bu arada saol yumos gunleri bitti galba ay bilmiom bi anlamadm :)))
benimde oyle oldu ogrendikten 1 hafta sonra dusuk yaptm ayy ayni tarihlerde hamile kaliriz insllah

Şimdi anama geldim oruk yapacaz burda oruk diyoruz ama genelde içli köfte diyorlar bitirmemuz akşam ı bulur gelin buyrun hepinizzzzz
ayyyy cnmm annen yakinmi sana ???? ne kadar guzel bi duygudur kim bilir.
bende isterimmm cok ozledim yore yemekleri ve annemin yemekleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…