How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canimm benimm Allah razı olsun bat 23 şubat bakalım gecikmesini beklicem ama çok aşırı sancim var erkenden olurum
İnşallah olmazsın ya olursanda güçlü olmaya çalış bak bana tüp bebekten başka caren yok oda olmazsa ameliyat olcam o ameliyat ta riskli yani kistler yumurtalklrmi sarmış zarar büyük yani ama umidimi kaybetmiyorum sende kaybetme cnku senin aşılama olduguna göre gebe kalma Şansın daha yüksek demektr

cnm daha once hangi testleri yaptilarki?bunlari hic bilmiyormuydun.
soyle ben hormonlarimin ayrintili incelenmesini istiyorum de.
yumurta rezervi .fsh. tsh.amh.prolaktin hepsini iste .ihmal etmesinler
hem bunlari ogrenirsen ona gore beslenmenede dikkat edersin.
Canım mal gidip mal geliyordum test alıyorlar ama hiçbir açıklama yapilmiyordu şimdi sizden duydum bunları hiç bir araştırma yapmadan gittik zaten araştırma yapmış olsaydık iki ay peş peşe yapmadım :KK43:dosyalar merkezlerde kaldı hiçbir sonucu elime almış değilim bunlar ne testi diye de sormuş değilim allahım bilgisizlik ne kötü bir şey yaaa:KK43:bu yaz mersine tatile gittik dedim eşime dosyaları alalım tatili burnumuzdan getirme orayı görmek bile istemiyorum dedi dosyalarım merkezde ne yazık ki :KK43:

Allah yardimcin olsun insallaaaah :-* iki gün ust üste test yapmıştım silik çıkmıştı ben de heycan yapıp kan aldım sonuç 2.73 çıktı daha erkenden baktirmak istemiştim bu gün asilamamin 10. Günü :KK43:
daha Erken canım . Biraz daha bekle hayırlısı olur inş

İnşallah olmazsın ya olursanda güçlü olmaya çalış bak bana tüp bebekten başka caren yok oda olmazsa ameliyat olcam o ameliyat ta riskli yani kistler yumurtalklrmi sarmış zarar büyük yani ama umidimi kaybetmiyorum sende kaybetme cnku senin aşılama olduguna göre gebe kalma Şansın daha yüksek demektr

Canimm benim yaa :( Allahım şifa versin insallaaaah erkenden hamile olursun sağlıklı hayırlı evlatlara insallaaaah :-* Allahım emeğinin karşılığını versin inşallah ameliyata gerek olmadan ♥♥♥

:nazar::nazar: Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr:KK200::KK200:
Insallah bu liste ugur getirir..:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:

@sukruyeomay. = 15 OCAK ** Haber beklioz canm ??
@sezenorhan = 17 OCAK
@melsa9387 = 21 OCAK
Kilim ve tohum Kilim ve tohum = 21 OCAK
@hadinur = 22 OCAK
semsel semsel . = 22 OCAK Berf0o0o Berf0o0o = 23 OCAK
@ilaymilya = 24 OCAK
@mavikara
= 25 OCAK
@SedanuR54 = 29 OCAK
07gul07 07gul07 . = 5 SUBAT
@sinkar. = 7 SUBAT
@hijabiqueen = 8 SUBAT
@ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva Hifa erva . = 9 SUBAT
@GURBET KUSU . = 12 SUBAT

:KK71::KK71::KK73::KK73: Insallahh bu liste bize hayrlara vesile etsin.. kizlar insllah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz :KK9::KK9::KK9::KK9: Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
Gelen bat (beklenen adet tarihi) yazsin ekleyelim:eek:
[/QUOTE]
Insallah insallah amin :)

Allah yardimcin olsun insallaaaah :-* iki gün ust üste test yapmıştım silik çıkmıştı ben de heycan yapıp kan aldım sonuç 2.73 çıktı daha erkenden baktirmak istemiştim bu gün asilamamin 10. Günü :KK43:
Kuzum az daha sabır. Olumsuz demek için erken.

evet kesinlikle gitmelisin bu gebeliklerin neden boyle oldugu arastirilmali iyi bir hastane bul ve git canim geciktirme
4 Ay önce gitmiştim ilk istediğimizde hormon testleri ve muayene oldum doktor herşey düzgün dedi ve bebekler için genetik test de yaptırdım pıhtılaşmaya onlarda da birşey gözükmüyor

4 Ay önce gitmiştim ilk istediğimizde hormon testleri ve muayene oldum doktor herşey düzgün dedi ve bebekler için genetik test de yaptırdım pıhtılaşmaya onlarda da birşey gözükmüyor
tek dr. la sinirli kalma cnm biraz arastir oyle git ben 10 dr gezdim belki ama dogru dr. buldum cok guveniyorum dr uma yarim saatini ayiriyo ve tek tek anlatiyo sordugun sorulari cvpsiz birakmiyo hakkinda hayirlisi olsn cocugun olmuyo degil bak hamile kalabiliyorsun bir daha bebegin olabilir uzun sure dinlenmissin zaten bieaz arastirma yap geciktirme allah en guzelini versin sana :)

tek dr. la sinirli kalma cnm biraz arastir oyle git ben 10 dr gezdim belki ama dogru dr. buldum cok guveniyorum dr uma yarim saatini ayiriyo ve tek tek anlatiyo sordugun sorulari cvpsiz birakmiyo hakkinda hayirlisi olsn cocugun olmuyo degil bak hamile kalabiliyorsun bir daha bebegin olabilir uzun sure dinlenmissin zaten bieaz arastirma yap geciktirme allah en guzelini versin sana :)
Canim doktorun kim?

Back