antalyada yasiyorum memorial hastanesine gidiyorum sen nerde yasiyosunCanim doktorun kim?
Ohhhh beee birinden ses çıktı
Istanbul cnm.Belki istanbuksundur dedim sende tüh kacirdim doktorunuantalyada yasiyorum memorial hastanesine gidiyorum sen nerde yasiyosun
istanbulda da memorial hastanesi var bi dr. arastirmasi yap ve cok iyi temiz bir hastane..bu arada ne kadarlik evlisin bebegi ne kadar suredir istiyosunIstanbul cnm.Belki istanbuksundur dedim sende tüh kacirdim doktorunu
Şimdi anama geldim oruk yapacaz burda oruk diyoruz ama genelde içli köfte diyorlar bitirmemuz akşam ı bulur gelin buyrun hepinizzzzznapiyon cnm nasilsin
oruk muŞimdi anama geldim oruk yapacaz burda oruk diyoruz ama genelde içli köfte diyorlar bitirmemuz akşam ı bulur gelin buyrun hepinizzzzz
28 ocakBeklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr
Insallah bu liste ugur getirir..
B bebegim-gel = tup bebek ted. BEKLEMEDE
sezenorhan = 17 OCAK
@melsa9387 = 21 OCAK
@Kilim ve tohum = 21 OCAK
@hadinur = 22 OCAK
semsel . = 22 OCAK Berf0o0o = 23 OCAK
@ilaymilya = 24 OCAK
@mavikara = 25 OCAK
@SedanuR54 = 29 OCAK
07gul07 . = 5 SUBAT
@hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
@Hifa erva . = 9 SUBAT
@GURBET KUSU . = 12 SUBAT
Insallahh bu liste bize hayrlara vesile etsin.. kizlar insllah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
Gelen bat (beklenen adet tarihi) yazsin ekleyelim
sende saol cnm bnm inş rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. bu ay benim çatlma kaçtı o yüzden bidahaki aylara inş :)Kizlarrrrr herşey iciiiin çok saolun iyiki varsiniz
Allahım sizden razı olsun :) listemis hamis olsun insallah
ElifAhsen02 Milyaay @GURBET KUSU @Kilim ve tohum @sukruyeomay sezenorhan @sinkar semsel 07gul07 @SedanuR54 @Danthe
Amin cnm inşallah Allahtan umitCanimm benim yaaAllahım şifa versin insallaaaah erkenden hamile olursun sağlıklı hayırlı evlatlara insallaaaah :-* Allahım emeğinin karşılığını versin inşallah ameliyata gerek olmadan ♥♥♥
evet cok fazla konusuyoruz masallah bize :) nasilsin cnmGunaydinnnn kizlarrr sayfalar aldi basini gidiyor masallahh sohbetiniz bol olsuuuunn
Iyiyim canimm sen nasilsin yumoslari buyutuyorumevet cok fazla konusuyoruz masallah bize :) nasilsin cnm
ooo masallah bize bende ayni durumdayim dun basladik calismalara ins. hepbirlikte hamis oluruzIyiyim canimm sen nasilsin yumoslari buyutuyorum
ayyy insallah hamilesindir bence pazartesi git kan verKizlar bugun daha fazla goguslerimde hassasiyet var uclariydi sadece simdi heryani
amin cnm insallah degerlerin yukselir hamilesindir hasta olmana 2 gun varmis pazartesiye dek geliyo direk kan ver :)Rabbim kimsenin kucagni bos birakmasin insallah ya bekle bekle harap oldum adetme 2 gun var kan degerim insallah yukselmistirr
Amiiinn insaallahhh bu ay cok istiyorum esimin dogumgunu ne guzel bi surpriz olur ama nasipooo masallah bize bende ayni durumdayim dun basladik calismalara ins. hepbirlikte hamis oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?