How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ya amh sonucunu doktor mu söylüyor 2 defa tup bebek yaptırdım her gittiğimde kan tahlili yapıyordum ama hiçbir sonucu soylemiyorlardi bana :KK43:ama artık maymun gözünü açtı bundan sonra ki denememde herbiseyi soracam :KK53:burdan cok şey öğrendim deli edecem doktorumu:KK4::KK71:
cnm amh adetin 3uncu gunu kan tahliliyle ogreniliyor.burda biraz pahali oldugu icn senede bir kez istiyorlar.
sigortaya aciyorlar doktor amcalar.bugune kadar 3 kez yaptirdim hep dusuk cikti.buda yumurtamin yavas oldugu anlamina geliyor.hatta erken menepoz olma olasili varsa bu test 0.50 ile 1.00 arasi cikiyormus.sende iste yaptir .
amh. tsh .prolaktin .fsh.estrodiol.ve bircok kan testini bi seferde yaptirabilirsin adetliyken.
bide adet bitince progesteron olculuyor sanirim buda rahim kalinlasiyormu diye bakiliyor.sor hepsini bu gidisinde.

Son düzenleme:
cnm yas kac? ne zaman basliycan ignelere?benim bu son adetim bu hafta.
subattaki ilk adetle ignelere basliycaz sanirim.:KK64:
24 yaşındayım cnm bende çikolata kistleri var ilerlemiş oyüzden aşılama bile tutmaz direk tüp bebek baslayalim dedi doktor önce kistleri biraz kucultmek ve büyümesini engellemek için 3 ay iğne oluyorum geçici menopoza sokuyo bu ay son ignemi olucam benim uzun protoklle tüp bebek süreci anlicagin

24 yaşındayım cnm bende çikolata kistleri var ilerlemiş oyüzden aşılama bile tutmaz direk tüp bebek baslayalim dedi doktor önce kistleri biraz kucultmek ve büyümesini engellemek için 3 ay iğne oluyorum geçici menopoza sokuyo bu ay son ignemi olucam benim uzun protoklle tüp bebek süreci anlicagin
ahh cikolata kistini duymustum.dayimin kizi kac yildir onla ugrasti.
bu yil tup bebek yaptilar.4 aylik hamile hemde ikiz.darisi basina cnm.

Iyi Olmaya çalışıyorum yoğunum pek takip edemiyorum. Hayırdır ne oldu

Allah yardimcin olsun insallaaaah :-* iki gün ust üste test yapmıştım silik çıkmıştı ben de heycan yapıp kan aldım sonuç 2.73 çıktı daha erkenden baktirmak istemiştim bu gün asilamamin 10. Günü :(

cnm amh adetin 3uncu gunu kan tahliliyle ogreniliyor.burda biraz pahali oldugu icn senede bir kez istiyorlar.
sigortaya aciyorlar doktor amcalar.bugune kadar 3 kez yaptirdim hep dusuk cikti.buda yumurtamin yavas oldugu anlamina geliyor.hatta erken menepoz olma olasili varsa bu test 0.50 ile 1.00 arasi cikiyormus.sende iste yaptir .
amh. tsh .prolaktin .fsh.estrodiol.ve bircok kan testini bi seferde yaptirabilirsin adetliyken.
bide adet bitince progesteron olculuyor sanirim buda rahim kalinlasiyormu diye bakiliyor.sor hepsini bu gidisinde.
Birazdan hepsini not alacam yarın asistanlar arayıp randevu Tarihi verecekler bu gidişle hepsini soracam

Allah yardimcin olsun insallaaaah :-* iki gün ust üste test yapmıştım silik çıkmıştı ben de heycan yapıp kan aldım sonuç 2.73 çıktı daha erkenden baktirmak istemiştim bu gün asilamamin 10. Günü :KK43:
Cnmmm bak pazartesi tekrar kan testi yaptir cunkü değerin yukselebilir ben duydm böyle olanlarida nolur üzülme

Birazdan hepsini not alacam yarın asistanlar arayıp randevu Tarihi verecekler bu gidişle hepsini soracam
cnm daha once hangi testleri yaptilarki?bunlari hic bilmiyormuydun.
soyle ben hormonlarimin ayrintili incelenmesini istiyorum de.
yumurta rezervi .fsh. tsh.amh.prolaktin hepsini iste .ihmal etmesinler
hem bunlari ogrenirsen ona gore beslenmenede dikkat edersin.

hayir cnm boyutunu bilmiyorum ama konusursam ogrenirim.
tek caresi tup bebek diye soylemisler.cunku tekrarliyan biseymis bu kist .
Aynn öyle cnm rica etsem ogrenirmisin tedavi süresince ne yapmış doktorlr ne demiş hamile kalmış ya ne güzel Allah kucağına almayida nasip etsin

Aynn öyle cnm rica etsem ogrenirmisin tedavi süresince ne yapmış doktorlr ne demiş hamile kalmış ya ne güzel Allah kucağına almayida nasip etsin
tmm cnm ogrenirim insallah ulasirsam sorarim ben yurt disindayim.burda biraz daha zor ilerliyor surec.
pes etmek yok.yola devam.allahim o guzel duygulari bizede yasaticak insallahh...

Back