• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

İnşallah bir an önce kavuşursun sıpacığına o bebiş gelecek inşallah yani sizinki sebepsiz infertilite mi oluyor rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
sebepsiz degil cnm sebebi bol infertilite sanirim bizimki.
her gittigim yer farkli teshis koydu.tup bebege yollayip durdular.simdide ugrasiyom kabul ettirdim yastan dolayi .
artik son tahlilleri yaptiriyorum.bakalim ne dencek.yumurta zayif.pasalarda hareket sorunu da var.ne yok ki:KK53:

Can cok haklisinn anlatamamism ki :) seyy tarihleri yazdim ya isimler otomatik kirmizi oluo ya senn tarihde kirmizi yazili olmus ben yapmadm yani yanlis anlama demek istedm :)))
Yok canım yalnış anlaşılacak bişey yok ki hem belki uğur getirir mucize olur pozitif düşünüyoruz yalnış anlamıyacaz birbirimizi :KK66:

:anneadayı::-):KK14::KK14:Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz

@Ronya ranya = 1 Ocak
B bebegim-gel = BEKLEMEDE
@imeraFera24 = GECİKMELİ
@Melisa1995 = yenile batini va
GURBET KUSU GURBET KUSU =yenile bat ini canm
@Berfindogalar = 11 Ocak hamissss
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak ?? Sonuc nedir
@BenSu1995 = 15 Ocak sonuc nedr ??
sezenorhan sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
M melsa9387 = 21 Ocak
Kilim ve tohum Kilim ve tohum = 21 Ocak
hadinur hadinur = 22 Ocak
semsel semsel =22 Ocak
Berf0o0o Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara mavikara = 25 Ocak
TospaAnnesi TospaAnnesi =30 ocak
hijabiqueen hijabiqueen = 8 Şubat
ElifAhsen02 ElifAhsen02 = 8 Şubat
Hifa erva Hifa erva = 9 Şubat

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz

Kizlar sunu hergun gunvellyin allah kitap askj icin geberdim lan bulana kadar :)
Beni beklemede yaz hep ben tüp bebek tedavisi görüyorum haber vericem cnm :-) her cuma sohbete gidiyorum hepimiz için dua ediyorum ordaki ablalarda ediyo kızlar bebeğimiz olsun diye:-)

sebepsiz degil cnm sebebi bol infertilite sanirim bizimki.
her gittigim yer farkli teshis koydu.tup bebege yollayip durdular.simdide ugrasiyom kabul ettirdim yastan dolayi .
artik son tahlilleri yaptiriyorum.bakalim ne dencek.yumurta zayif.pasalarda hareket sorunu da var.ne yok ki:KK53:
Allah yardımcınız olsun hepimizin yardımcısı olsun inşallah bir gün listedeki herkes hamişimmm haberleri verecek olan gün çok yakındır insallahhhhhhhhhhh:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::confused:

Canımcım formalite ağladim:KK48:yoksa ikna olmuyor diğer kredi haziranda bitiyor o bitecek başkasını çekecez 4 senedir ödüyoruz haklı olarak bıktı adam desteğin için sağol bebişim rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah birkaç gün sonra gidecem doktorla ön görüşme yapacam bakalım 3.tedavi de neler uygulayacaz soylucek ona göre kredi çekecez inşallah biz yaptırmaya başlayınca senin doğum yaklaşmış olacak hamiş hamiş dualar edecen hepimize hepinizi cooookkkk seviyorum canlarım benim :KK15::KK73:
ahhaaaahaaa formalite agladin hiii:KK70: ay biz kadinlar biliriz isimizi:KK69:
benimkide gozyasima dayanamaz.hatta bazen inat ettigi konularda cok israr edersem diyoki "aglarsan bakariz"
bende diyom senimi kircaz iki gozyasi kap maasi:KK70:

Ben artik 5 yilli bitirmisim bir kez bos gebelik bile gormemisim.
subatta tup bebek kararim onaylanmis.halaaaaa yumurtmala gunu sayiyorum.
heyyy allahimmm akil fikir ver bana .kafayi yedim.korkudan, heyecandan halaa gozum dogal yolla olmasindan yana.
Herşeyde hayr vardr cnm tüp bebek tedavisine başladım bende korkma ben hiç beklemedim 1.5 yıllık evliyim doğal yolla olmucagini öğrenince direk tüp bebek tedavisine başladım inşallah hayrlisiyla bebeğim olsun o bana yeter herseye razıyım

Herşeyde hayr vardr cnm tüp bebek tedavisine başladım bende korkma ben hiç beklemedim 1.5 yıllık evliyim doğal yolla olmucagini öğrenince direk tüp bebek tedavisine başladım inşallah hayrlisiyla bebeğim olsun o bana yeter herseye razıyım
cnm yas kac? ne zaman basliycan ignelere?benim bu son adetim bu hafta.
subattaki ilk adetle ignelere basliycaz sanirim.:KK64:

:nazar::nazar: Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr:KK200::KK200:
Insallah bu liste ugur getirir..:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:

B bebegim-gel = tup bebek ted. BEKLEMEDE
sezenorhan sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
Kilim ve tohum Kilim ve tohum = 21 OCAK
hadinur hadinur = 22 OCAK
semsel semsel . = 22 OCAK Berf0o0o Berf0o0o = 23 OCAK
mavikara mavikara = 25 OCAK
TospaAnnesi TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 07gul07 . = 5 SUBAT
hijabiqueen hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva Hifa erva . = 9 SUBAT
GURBET KUSU GURBET KUSU . = 12 SUBAT

:KK71::KK71::KK73::KK73: Insallahh bu liste bize hayrlara vesile etsin.. kizlar insllah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz :KK9::KK9::KK9::KK9: Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
Gelen bat (beklenen adet tarihi) yazsin ekleyelim:eek:

Hayr ne kadar yaş erkn olursa okadar iyi tüp bebek tedavisi olman cnku yas ilerledikce yumurtalik rezervin düşüyo dedi bana doktor
evet haklisin 5 yil normal yolla denedik olmadii.
tup bebek yas siniri 24 burda.bizde 2 olumsuz asilama oldugu icin direk tup dediler.
rezervimde 1.43 cikti cok korktm .beklemek istemiyorum.senin amh kac cikti cnm?

ahhaaaahaaa formalite agladin hiii:KK70: ay biz kadinlar biliriz isimizi:KK69:
benimkide gozyasima dayanamaz.hatta bazen inat ettigi konularda cok israr edersem diyoki "aglarsan bakariz"
bende diyom senimi kircaz iki gozyasi kap maasi:KK70:
Napak be canım zorluyorlar dilimde tüy bitti yapalım diye yapmam borcum var diyor bende kafasını sisirdim ağladım sonra mutfağa geçip sırıttım:KK70:oda sinirlenince babanmı ödeyecek borcu diyor:KK70:neticede biz kadınlar aglayinca istediğimizi yaptiriyoz:KK71:artık allah sonumuzu hayr etsin pişman olmayız inşallah :KK73:

Napak be canım zorluyorlar dilimde tüy bitti yapalım diye yapmam borcum var diyor bende kafasını sisirdim ağladım sonra mutfağa geçip sırıttım:KK70:oda sinirlenince babanmı ödeyecek borcu diyor:KK70:neticede biz kadınlar aglayinca istediğimizi yaptiriyoz:KK71:artık allah sonumuzu hayr etsin pişman olmayız inşallah :KK73:
Insallahhh canm gonlundeki hayrli olsuunn.. brn esimn yannda agliyamiom ya hemen yanndan uzaklasiom :)

evet haklisin 5 yil normal yolla denedik olmadii.
tup bebek yas siniri 24 burda.bizde 2 olumsuz asilama oldugu icin direk tup dediler.
rezervimde 1.43 cikti cok korktm .beklemek istemiyorum.senin amh kac cikti cnm?
Ya amh sonucunu doktor mu söylüyor 2 defa tup bebek yaptırdım her gittiğimde kan tahlili yapıyordum ama hiçbir sonucu soylemiyorlardi bana :KK43:ama artık maymun gözünü açtı bundan sonra ki denememde herbiseyi soracam :KK53:burdan cok şey öğrendim deli edecem doktorumu:KK4::KK71:

Insallahhh canm gonlundeki hayrli olsuunn.. brn esimn yannda agliyamiom ya hemen yanndan uzaklasiom :)
Teşekkür ederim canım benim inşallahhhh hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin 6 sene sonra alışıyor insan artık kendini tutamıyor inşallah sen bizim kadar kalmazsın canım benim

Back