- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
sebepsiz degil cnm sebebi bol infertilite sanirim bizimki.İnşallah bir an önce kavuşursun sıpacığına o bebiş gelecek inşallah yani sizinki sebepsiz infertilite mi oluyor rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
9ŞubatKizlar beklenen adetleerinizi yazn yeni liste yapayimElifAhsen02 Kilim ve tohum semsel Milyaay Hifa erva @sinkar @pink_love_lady sezenorhan @sukruyeomay @betul225 ve aklima gelmeyen arkdaslar yazin liste yapalm
kiz valla ne bilim bakmadim kacta yayinladigina.begenip geciverdim.Haa o kaaaa liste yaptiiimmm nasiii gormessiinn
Beni Yazmamışsın amaKizlarrrrr herşey iciiiin çok saolun iyiki varsiniz
Allahım sizden razı olsun :) listemis hamis olsun insallah
ElifAhsen02 Milyaay GURBET KUSU Kilim ve tohum @sukruyeomay sezenorhan @sinkar semsel 07gul07 TospaAnnesi @Danthe
Yok canım yalnış anlaşılacak bişey yok ki hem belki uğur getirir mucize olur pozitif düşünüyoruz yalnış anlamıyacaz birbirimiziCan cok haklisinn anlatamamism ki :) seyy tarihleri yazdim ya isimler otomatik kirmizi oluo ya senn tarihde kirmizi yazili olmus ben yapmadm yani yanlis anlama demek istedm :)))
Beni beklemede yaz hep ben tüp bebek tedavisi görüyorum haber vericem cnmBeklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
@Ronya ranya = 1 Ocak
B bebegim-gel = BEKLEMEDE
@imeraFera24 = GECİKMELİ
@Melisa1995 = yenile batini va
GURBET KUSU =yenile bat ini canm
@Berfindogalar = 11 Ocak hamissss
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak ?? Sonuc nedir
@BenSu1995 = 15 Ocak sonuc nedr ??
sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
M melsa9387 = 21 Ocak
Kilim ve tohum = 21 Ocak
hadinur = 22 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara = 25 Ocak
TospaAnnesi =30 ocak
hijabiqueen = 8 Şubat
ElifAhsen02 = 8 Şubat
Hifa erva = 9 Şubat
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Kizlar sunu hergun gunvellyin allah kitap askj icin geberdim lan bulana kadar :)
Allah yardımcınız olsun hepimizin yardımcısı olsun inşallah bir gün listedeki herkes hamişimmm haberleri verecek olan gün çok yakındır insallahhhhhhhhhhhsebepsiz degil cnm sebebi bol infertilite sanirim bizimki.
her gittigim yer farkli teshis koydu.tup bebege yollayip durdular.simdide ugrasiyom kabul ettirdim yastan dolayi .
artik son tahlilleri yaptiriyorum.bakalim ne dencek.yumurta zayif.pasalarda hareket sorunu da var.ne yok ki
ahhaaaahaaa formalite agladin hiiiCanımcım formalite ağladimyoksa ikna olmuyor diğer kredi haziranda bitiyor o bitecek başkasını çekecez 4 senedir ödüyoruz haklı olarak bıktı adam desteğin için sağol bebişim rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah birkaç gün sonra gidecem doktorla ön görüşme yapacam bakalım 3.tedavi de neler uygulayacaz soylucek ona göre kredi çekecez inşallah biz yaptırmaya başlayınca senin doğum yaklaşmış olacak hamiş hamiş dualar edecen hepimize hepinizi cooookkkk seviyorum canlarım benim
Herşeyde hayr vardr cnm tüp bebek tedavisine başladım bende korkma ben hiç beklemedim 1.5 yıllık evliyim doğal yolla olmucagini öğrenince direk tüp bebek tedavisine başladım inşallah hayrlisiyla bebeğim olsun o bana yeter herseye razıyımBen artik 5 yilli bitirmisim bir kez bos gebelik bile gormemisim.
subatta tup bebek kararim onaylanmis.halaaaaa yumurtmala gunu sayiyorum.
heyyy allahimmm akil fikir ver bana .kafayi yedim.korkudan, heyecandan halaa gozum dogal yolla olmasindan yana.
Hayr ne kadar yaş erkn olursa okadar iyi tüp bebek tedavisi olman cnku yas ilerledikce yumurtalik rezervin düşüyo dedi bana doktoryaşın küçük ama daha bebeğim tüp bebek için erken değil mi normalde 26-30 arası yapılır o zamnlar daha iyi diyorlar
cnm yas kac? ne zaman basliycan ignelere?benim bu son adetim bu hafta.Herşeyde hayr vardr cnm tüp bebek tedavisine başladım bende korkma ben hiç beklemedim 1.5 yıllık evliyim doğal yolla olmucagini öğrenince direk tüp bebek tedavisine başladım inşallah hayrlisiyla bebeğim olsun o bana yeter herseye razıyım
evet haklisin 5 yil normal yolla denedik olmadii.Hayr ne kadar yaş erkn olursa okadar iyi tüp bebek tedavisi olman cnku yas ilerledikce yumurtalik rezervin düşüyo dedi bana doktor
Napak be canım zorluyorlar dilimde tüy bitti yapalım diye yapmam borcum var diyor bende kafasını sisirdim ağladım sonra mutfağa geçip sırıttımahhaaaahaaa formalite agladin hiiiay biz kadinlar biliriz isimizi
benimkide gozyasima dayanamaz.hatta bazen inat ettigi konularda cok israr edersem diyoki "aglarsan bakariz"
bende diyom senimi kircaz iki gozyasi kap maasi
Insallahhh canm gonlundeki hayrli olsuunn.. brn esimn yannda agliyamiom ya hemen yanndan uzaklasiom :)Napak be canım zorluyorlar dilimde tüy bitti yapalım diye yapmam borcum var diyor bende kafasını sisirdim ağladım sonra mutfağa geçip sırıttımoda sinirlenince babanmı ödeyecek borcu diyor neticede biz kadınlar aglayinca istediğimizi yaptiriyoz artık allah sonumuzu hayr etsin pişman olmayız inşallah
iyiyim cok sukur cnm sagol sen nasilsinGülüm ev dışındaydım şimdi geldim nasılsın canımmmm
Ya amh sonucunu doktor mu söylüyor 2 defa tup bebek yaptırdım her gittiğimde kan tahlili yapıyordum ama hiçbir sonucu soylemiyorlardi banaevet haklisin 5 yil normal yolla denedik olmadii.
tup bebek yas siniri 24 burda.bizde 2 olumsuz asilama oldugu icin direk tup dediler.
rezervimde 1.43 cikti cok korktm .beklemek istemiyorum.senin amh kac cikti cnm?
28 ocak adet gunum 1 hafta ileri atabilir 5 subatCanm sende yaz yeni liste yapcm07gul07 canm sende yaz
Teşekkür ederim canım benim inşallahhhh hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin 6 sene sonra alışıyor insan artık kendini tutamıyor inşallah sen bizim kadar kalmazsın canım benimInsallahhh canm gonlundeki hayrli olsuunn.. brn esimn yannda agliyamiom ya hemen yanndan uzaklasiom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?