Canım beni eklememissinBeklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr
Insallah bu liste ugur getirir..
sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
Kilim ve tohum = 21 OCAK
hadinur = 22 OCAK
semsel . = 22 OCAK Berf0o0o = 23 OCAK
mavikara = 25 OCAK
TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 . = 5 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva . = 9 SUBAT
GURBET KUSU . = 12 SUBAT
Insallahh bu liste bize hayrlara vesile etsin.. kizlar insllah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
Gelen bat (beklenen adet tarihi) yazsin ekleyelim
Gormedm hemeeennn ekliom :-*Canım beni eklememissin
Kizz senn adin kirmizi cikoo tarihh bedenkii ben yapmdm vallahCanım beni eklememissin
olucak insallah bu sefer cnm.tecrubelisin rahat olursan guzel sonuc gelicek insallah.Kizlarrrrrr sonunda kocacığı ikna ettim yaz tüp beybiş yaptiracaz inşallah ama yine kredi çekecez gece boyu ağladım zirladim ama ikna ettim ama yine sonuç negatif çıkarsa herif beni kesecek
HOSGELDIN CNMKizlarrrrr herşey iciiiin çok saolun iyiki varsiniz
Allahım sizden razı olsun :) listemis hamis olsun insallah
ElifAhsen02 Milyaay GURBET KUSU Kilim ve tohum @sukruyeomay sezenorhan S sinkar semsel 07gul07 TospaAnnesi @Danthe
Anlamadım canımK
Kizz senn adin kirmizi cikoo tarihh bedenkii ben yapmdm vallah
HOSGELDIN CNMnaptik ki
birbirimizi idare ediyoz:) iyimisin biraz
Bende iyiyimHOSGELDIN CNMnaptik ki
birbirimizi idare ediyoz:) iyimisin biraz
ahh bi bilsek tibben sorunu bilmiyorum ama gurbetteki sorunlarimdan kurtulmamin tek yolu bebis.Kuzummm özel değilse sizde sorun nedir
Canımcım formalite ağladimolucak insallah bu sefer cnm.tecrubelisin rahat olursan guzel sonuc gelicek insallah.
duam seninle.hem sen niye agladin bakimm.yasaga uymadin uzulmek yok demedikmi?
tedavi oncesinde testleri ver tatlim elinden geleni yap cuz dagit oku.rahim filmi cek icin temizlensin.
sogan suyu ic bir ay.incir kurunu yap bir ay.sonra bide histeroskopi varmis onuda cek polip kist varsa alinir.
bebis yatagi hazirlanmis olur.sonra ver elini tup bebislerimiz gelicek insallah.hadi bakalim.
esinede odeme kolayligi nasip etsin rabbim.diger kredi borclarini bitirebildinmi?
Can cok haklisinn anlatamamism ki :) seyy tarihleri yazdim ya isimler otomatik kirmizi oluo ya senn tarihde kirmizi yazili olmus ben yapmadm yani yanlis anlama demek istedm :)))Anlamadım canım
İnşallah bir an önce kavuşursun sıpacığına o bebiş gelecek inşallah yani sizinki sebepsiz infertilite mi oluyor rabbim kucağını boş bırakmasın inşallahahh bi bilsek tibben sorunu bilmiyorum ama gurbetteki sorunlarimdan kurtulmamin tek yolu bebis.
yani soyle acikliyayim.burda vatandaslik hakki alabilmem icin kan bagi isteniyor.benimde butun ailem izmirde.
geriye tek yol kaliyor bir sipam olucak direk babasindan dolayi fransiz vatandasi olucak.ona bakma zorunlulugumdan dolayi bende oturum hakkima kavusucam.bekleeee yavrum bekleee sabiirrr.hersey birbirine bagli.cocuk olursa oturum alirim.
oturum alirsam turkiyeye serbest gelip aileme kavusurum insallah.
ahhh sen burdamisin cnm gormedimBende iyiyim
Haa o kaaaa liste yaptiiimmm nasiii gormessiinnahhh sen burdamisin cnm gormedimdedim gece kusu gece girer herhalde
Canım benim biz bişey yapmadikki allah kucağını boş bırakmasın inşallah takma kafana inşallah sonucun artar dualarim seninle hepinizleKizlarrrrr herşey iciiiin çok saolun iyiki varsiniz
Allahım sizden razı olsun :) listemis hamis olsun insallah
ElifAhsen02 Milyaay GURBET KUSU Kilim ve tohum @sukruyeomay sezenorhan S sinkar semsel 07gul07 TospaAnnesi @Danthe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?