• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

:anneadayı::-):KK14::KK14:Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz

@Ronya ranya = 1 Ocak
@bebegim-gel = BEKLEMEDE
@imeraFera24 = GECİKMELİ
@Melisa1995 = yenile batini va
GURBET KUSU GURBET KUSU =yenile bat ini canm
@Berfindogalar = 11 Ocak hamissss
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak ?? Sonuc nedir
@BenSu1995 = 15 Ocak sonuc nedr ??
sezenorhan sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
@melsa9387 = 21 Ocak
@Kilim ve tohum = 21 Ocak
@hadinur = 22 Ocak
@semsel =22 Ocak
Berf0o0o Berf0o0o = 23 Ocak
@mavikara = 25 Ocak
TospaAnnesi TospaAnnesi =30 ocak
@hijabiqueen = 8 Şubat
@ElifAhsen02 = 8 Şubat
@Hifa erva = 9 Şubat

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz

Kizlar sunu hergun gunvellyin allah kitap askj icin geberdim lan bulana kadar :)

benımde bat 7 şubat benıde ekleyin ;)

Berf0o0o Berf0o0o cnm lütfen üzülme daha erken biraz daha sabır Rabbım nasip edecek inş bak gör... hem ilk aşılamada başarı oranı %17 üçüncüde%40'a KADAR YÜKSELİYOR... senın en büyük avantajın yaşının genç olması ve bir özel durumun hariç fizyolojik olarak bir problemın olmaması... pes etmek yok... hayırlı bır yola çıktık... Rabbımın izniyle bu yolun sonu aydınlık olacak ;)

yaşın küçük ama daha bebeğim tüp bebek için erken değil mi normalde 26-30 arası yapılır o zamnlar daha iyi diyorlar
dogru cnm ama 5 yilim bitti hic korunmadik.olmadi.
artik beklemek istemiyoruz.esimin yasi 30un ustunde.
ben gurbetteyim. yanlizim tek carem bi minigim olsun birlikte buyuruz .
vakit gecer.cnm gercekten yas konusunda hakli olanlar var ama belirli sorunlardan dolayi artik beklemek istemiyorum.

Kızlar dayanamadım 2 defa test yaptım ikisi de silik çıktı eşimle heycan yapıp dün akşam kan vermeye gittik kan sonucum negatif
:'( 2.73 çıktı dün asilamanin 9. Günüydü bu gün 10. Gün değerinin artıp artmadigini artıp artmicagini bilmiyorum ama kendimi toparliyamiyorum ilk defa bütün belirtiler bütün hislerin bütün umutlarim toplandı aşılama benim emin olduğum tedavi haliydi çünkü bizim özel bi problemimiz vardı bu sayede anne olcam dedim ama olamadim sanki hiç bir zaman olmicakmisim gibi geliyo dualariniz bana çok güç verdi Allahım hepinizden razı olsun inşallah ama keyfim yok halim yok durumumu merak edenleri etiketlemek isterdim ama gücüm de yok
cnm hakkinda hayirlisi olsun.uzulme lutfen bugun ilk gunun boyle hissetmen cok normal.
yarin toparlanip yola devam ediceksin.hemen pes etmek yok.ben 6 igne 2 asilama tedavisi gordum.
hepsindede umut oluyor.sonu husranla bitince bende hic olmayacakmis gibi hissedip yoruluyordum.
ama bak yine is basindayim.hep bi cozum yolu ariyoruz mecbur.tek avantajimiz yasimizin genc olusu.
ben ilk tedavi gordugum sene hep aglardim ya olmazsa ne yaparim falan derdim.bak o kadar tedavi icin can atarak ugrasiyorum hala da pes etmedim insanoglu tasa takilinca kalkamiyacagini dusunuyor haklisin.ama o tas sadece bu yoldaki bir engel.daha bitis cizgisine sabirla gelicez sonu mutluluk olucak.dertlesmek istersen burdayim her zaman.

Berf0o0o Berf0o0o berfin ayrica cnm 2.73 iyi degilmi?artma ihtimali var.
igne kullanmadigin icin kanda bu kadar cikmasi iyi gibi geldi bana.
dikkat et bakalim 1 gun daha .sonra yine kan ver insallah yukselir.

Berf0o0o Berf0o0o canım hemen ümidini kaybetme hemen lütfen daha çok çok erken ayrıca bebiiş olmadığında 2.75 fln çıkmazdı sıfırlı rakam olurdu.ve aşılama olalı henüz 9. gününmüş zaten bebeğin tutunması 7. ve 10. gün arasında oluyor tutunduktan sonra hcg salgılanmaya başlıyor ve kanda hcg oranının çıkması 12. günü fln buluyor .senin için çok erken yani cnm henüz yeni tutunmuştur bunun için o kadar az çıkmıştır ben hala olumlu olduğunu düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun tatlım

Back