Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayni zamanlarda hamile kalmisiz o zmn biz seninle 2014 agustos da dusuk yapmistim 3 ay korunduk 1 yildir istiyoruz allahaa sukurler olsun saglikliyiz ve umutsuz olacak bir konu yok yasimiz da genc olur rabbim nasip eder hayirlisiyla sana tavsiyem iyi bir dr. bul bu gebeliklerin neden sonlandigina bu sekilde olduguna bakilsin bebek icinde 1 bucuk sene ara vermissin tam zamani cunku daha once dusuk yapip yada kurtaj olunca sansimiz herkese gore daha fazla en azindan hamile kalabiliyoruz saglikli olmasi icinde bir dr. yardimi gerekli burdan yazisarak zaman geciriyoruz bebegim olmuyo die hayata kusmenin anlami yok insallah bir gun bir mucize olucak ve supriz yapicak bebeklerimiz :)Kurtajim olalı 1.5 yıl geçti 4 aydır da olmuyor Kızlar nasıl vakit geçiriyorsunuz nasıl umudumuzu kaynatmıyorsunuz yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
işte bende ve burdaki birçok kişide %10'luk kısımda .... 16 aydır denıyorum ama olmuyor... sebebsiz inferlite... direk tüp bebeğe gecemıyorsun canım bellı asamadan geçmen lazım ... hakkımızda hayırlısı ...Kızlar, eğer bir sene korunmasız olarak ilişkiye girip bebek sahibi olamıyorsanız o zaman %90 ihtimalle bir sorun var demektir. Tabi % 10 hala normal yollarla bebek sahibi olabilirsiniz anlamına geliyor bu. Bana kalırsa aşılama yöntemiyle kendinizi yormayın çok işe yarar bir yöntem değil o canlarım. Senerce uğraşıp sonrasında bebek sahibi olunca artık doktor kadar bilgi sahibi oluyorsunuz.
hadi bakalim insallah yumoslar bugun catlarda vaktinde yerlesir.evet canim benim sabah yapmam lazimdj ama misafirlerim gec gidince uykusuz kaldim aksama calismalar baslicak sag yumurtaligimda hafif agrilar hissediyorum dr. dogru soylemis snirm yumurtlamam bugun yada iki uc gun icinde olcak
iş yerindeyim canım bugün iş çok yoğunhayrola canim naptinda yorgunsun
Sunu bulabilmek icin neler cektimm ayBeklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
Ronya ranya = 1 Ocak
B bebegim-gel = BEKLEMEDE
I imeraFera24 = GECİKMELİ
Melisa1995 = GECİKTİ
GURBET KUSU =BU GÜN
Berfindogalar = 11 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
M melsa9387 = 21 Ocak
Kilim ve tohum = 21 Ocak
hadinur = 22 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara = 25 Ocak
TospaAnnesi =30 ocak
hijabiqueen = 8 Şubat
ElifAhsen02 = 8 Şubat
Hifa erva = 9 Şubat
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz![]()
bat ne canımbetim bat 7 şubat![]()
ayyy alemsin guldurdun beni ya bende bugun direk yesil isik yakcam gecisler serbest :)hadi bakalim insallah yumoslar bugun catlarda vaktinde yerlesir.
bende yarin sabah temizlenicem.aksama degerlendiririz
bide sali gunune kadar yasak var test vericek.sonra tekrar calismalar devam.
11 ocakta hastandim.25 -26 ocak yumurtlama gunum sanirim.
bakicaz o gunlerde caktirmadan davetiye yolliycam bizimkine![]()
hadi ya kolaygelsin yardima gelim benim is yok gelen giden olmayincaiş yerindeyim canım bugün iş çok yoğun![]()
Canım benim direk geçemiyorsun tabi ama geçene kadar olan süreç seni mahvediyor. Şimdi ki aklım olsa o stresi çekmektense direk tüp bebek yaptırmak olurdu.işte bende ve burdaki birçok kişide %10'luk kısımda .... 16 aydır denıyorum ama olmuyor... sebebsiz inferlite... direk tüp bebeğe gecemıyorsun canım bellı asamadan geçmen lazım ... hakkımızda hayırlısı ...![]()
canım adet tarihlerimiz aynı ben olmadım daha sen oldun mu merak ettim inş.sende olmamışsın vew hamişsinÇok sağol canım inşallah
gel bebeğim bekliyorumhadi ya kolaygelsin yardima gelim benim is yok gelen giden olmayincageliyorum bekle beni
28 ocak ama 1 hafta gecikmeli olur 5 subatBeklenmeyen Adet TarihlerimiZ
Ronya ranya = 1 Ocak
Melisa1995 = yenile batini va
GURBET KUSU =yenile bat ini canm
Berfindogalar = 11 Ocak hamissss
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak ?? Sonuc nedir
B BenSu1995 = 15 Ocak sonuc nedr ??
sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
M melsa9387 = 21 Ocak
Kilim ve tohum = 21 Ocak
hadinur = 22 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara = 25 Ocak
TospaAnnesi =30 ocak
hijabiqueen = 8 Şubat
ElifAhsen02 = 8 Şubat
Hifa erva = 9 Şubat
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Kizlar sunu hergun gunvellyin allah kitap askj icin geberdim lan bulana kadar :)
Ama ben yokum bu listedeBeklenmeyen Adet TarihlerimiZ
Ronya ranya = 1 Ocak
Melisa1995 = yenile batini va
GURBET KUSU =yenile bat ini canm
Berfindogalar = 11 Ocak hamissss
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak ?? Sonuc nedir
B BenSu1995 = 15 Ocak sonuc nedr ??
sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
M melsa9387 = 21 Ocak
Kilim ve tohum = 21 Ocak
hadinur = 22 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara = 25 Ocak
TospaAnnesi =30 ocak
hijabiqueen = 8 Şubat
ElifAhsen02 = 8 Şubat
Hifa erva = 9 Şubat
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Kizlar sunu hergun gunvellyin allah kitap askj icin geberdim lan bulana kadar :)
huhuu benimki orta seket olsun nescafeyse de bol sutlugel bebeğim bekliyorumkahvelerimizi hazırladım seni bekliyom
![]()
yaşın küçük ama daha bebeğim tüp bebek için erken değil mi normalde 26-30 arası yapılır o zamnlar daha iyi diyorlarBen artik 5 yilli bitirmisim bir kez bos gebelik bile gormemisim.
subatta tup bebek kararim onaylanmis.halaaaaa yumurtmala gunu sayiyorum.
heyyy allahimmm akil fikir ver bana .kafayi yedim.korkudan, heyecandan halaa gozum dogal yolla olmasindan yana.
canim bos gebelik yada baBen artik 5 yilli bitirmisim bir kez bos gebelik bile gormemisim.
subatta tup bebek kararim onaylanmis.halaaaaa yumurtmala gunu sayiyorum.
heyyy allahimmm akil fikir ver bana .kafayi yedim.korkudan, heyecandan halaa gozum dogal yolla olmasindan yana.
huhuu benimki orta seket olsun nescafeyse de bol sutlu[ türk kahvesi bu aralar bizlere yasak bebeğim ama bol sütlü nescafen hazır buyur gel canım benim
![]()