• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

inş canım Rabbim bu cuma günü yüzü suyu hürmetine hepimizin dualrını kabul etsin.... evet benımde yiğenlerım ve eşimin yüğenleri var hepside maşallah boy boy yaşları birbirine çok yakın... onlara çok düşkünüm... birde kendi çocuğum olsa kım bılır nasıl olurum :KK66: Rabbım bu duyguyu hepimize yaşatsın inş :KK66:
aminn insallah canim

Gunaydin Canlaaar :KK200: çok şey kacirdim galiba :KK12:
Gunaydin Canlaaar :KK200: çok şey kacirdim galiba :KK12:
günaydın cnm nasılsın ?? benım regl dün bitti buğün çalışmalara başlıyacagız ınş ... salı günüde doktora gidecegım çatlatma iğnesi için ama tam emın değilim gitmesemmı acaba kendi haline mı bıraksam... bazen kendime çok müdahale ediyormusum gibime geliyor... olacagı varsada olmıyacakmıs gibi geliyor ben müdahale ettiğim zaman... o yüzden biraz kararsızım iğne vurulup vurulmamak konusunda ;)

Kuzular istiare namazına ben de çok inanırım kendim için hiç denemedim. Hatta kişi kendisi için yattığında sanki çok objektif olmayacakmış gibi geliyor. Fakat benim daha değişik bir huyum var. Şimdiye kadar bunu bir tek anneme kızkardeşime söylemiştim. Kızlar ben sabah ezanından önce uyanıp ezanı dinlersem ve sonra içimden allahım hayır olsun deyip uyursam işte o Zaman bana ayan olan şeyler olur. Ama ben bunu hiç kullanmadım yani hep tesadüfi oldu. Böyle çok mühim şeyler gördüm ve hemen hemen hepsi çıktı.

günaydın cnm nasılsın ?? benım regl dün bitti buğün çalışmalara başlıyacagız ınş ... salı günüde doktora gidecegım çatlatma iğnesi için ama tam emın değilim gitmesemmı acaba kendi haline mı bıraksam... bazen kendime çok müdahale ediyormusum gibime geliyor... olacagı varsada olmıyacakmıs gibi geliyor ben müdahale ettiğim zaman... o yüzden biraz kararsızım iğne vurulup vurulmamak konusunda :KK66:
bu ay kacinci ignen olucak surekli yaptirmanda cok iyi degil bizde bugun baslicaz calismalara dr. cuma baslayin yumurtlaman yakin demisti hadi hepbirlikte

günaydın cnm nasılsın ?? benım regl dün bitti buğün çalışmalara başlıyacagız ınş ... salı günüde doktora gidecegım çatlatma iğnesi için ama tam emın değilim gitmesemmı acaba kendi haline mı bıraksam... bazen kendime çok müdahale ediyormusum gibime geliyor... olacagı varsada olmıyacakmıs gibi geliyor ben müdahale ettiğim zaman... o yüzden biraz kararsızım iğne vurulup vurulmamak konusunda :KK66:
Kuzum daha yeni bttiyse Regl 10. Günü falan gitsene yumurtlamanı takip eder doktor. Yumoşların kendiliğinden çatlıyorsa çok da müdahele etme.

sayfada sorunmu var zor girip yorumlasiyorum donuyo surekli:KK12:

bu ay kacinci ignen olucak surekli yaptirmanda cok iyi degil bizde bugun baslicaz calismalara dr. cuma baslayin yumurtlaman yakin demisti hadi hepbirlikte
canım ben hiç iğne vurulmadım ilk defe bu ay vurulmayı düşünüyorum ;) doktorum bana femara verdi adetin beşinci günü başla beş gün günde iki tane iç dedi... Sana iğne falan yok 3 ay kendi hal,ne bırak dedi... gecen ay ıkı yumurta oluşmuştu ama doktorum iğneye gerek duymadı sonrada adet oldum zaten... ama bu ay ilk defa vurulmayı düşünüyorum ;)

Kuzum daha yeni bttiyse Regl 10. Günü falan gitsene yumurtlamanı takip eder doktor. Yumoşların kendiliğinden çatlıyorsa çok da müdahele etme.
canım ben 8 ocakta regl oldum benım reglim biraz uzun dürüyor 1 hafta kadar salı gunune kadar adetimin 12. günü oluyor normal herhalde gitmem ... yumutalarım kendiliğinden çatlıyor bir sıkıntı yok... bakalım belkıde doktora gitmem ;)

Git baktır o Zaman kuzum yumurtlamanı atalım eder en azından evet salı günü uygun o Zaman. Hayırlısı olsun inşallah kuzum.

canım ben hiç iğne vurulmadım ilk defe bu ay vurulmayı düşünüyorum :KK66: doktorum bana femara verdi adetin beşinci günü başla beş gün günde iki tane iç dedi... Sana iğne falan yok 3 ay kendi hal,ne bırak dedi... gecen ay ıkı yumurta oluşmuştu ama doktorum iğneye gerek duymadı sonrada adet oldum zaten... ama bu ay ilk defa vurulmayı düşünüyorum :KK66:
himm durumlarimiz ayni bu ay hap kullandim gelecek ay belki igneye baslariz dedi kesin deil benim dusuk sonrasi 1 bucuk yildir olmadigi icin acele ediyoruz

cnm simdiden takarsan olacagi varsada gecikir
diyim ben sana daha coook yenisin rahat ol .
simdiki aklim olsa ben ilk senelerde hic bu kadar takmazdim.belki suan olmustu bile.
gerci hersey nasip kismet insallah sen bizim kadar beklemezsin.bir kac ay kafandan at bakalim.
hem doktora gitsen bile ayni seyi soyluyorlar "ilk sene normaldir olmayisi"
dün test yaptım bu ayda olmadı :( tesekkür ederim takmamaya çalışacağım oyalanacak şeyler arıyorum var bi tavsiye :)

himm durumlarimiz ayni bu ay hap kullandim gelecek ay belki igneye baslariz dedi kesin deil benim dusuk sonrasi 1 bucuk yildir olmadigi icin acele ediyoruz
merhaba benimde 2 kürtajım var biri içimde öldü diğeri boş gebelik yaşadım 1,5 yıl geçti 4 aydırda olmuyor bu ay doktora gitmeli miyim acaba artık

Back