• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

hadi bakalim insallah yumoslar buyumustur.en az 19 veya 20mm olunca vuruluyor.
Ben geçen ay gittiğinde yumoslarim 2 taneydi biri 18,5mm diğeri 21mm ama doktorum iğne vurmadi kendi haline bırakalım dedi sonuç husran tabi ... Bu ay kendi haline bırakmayacağını ama ;)

İstihare “hayırlı olanı istemek” anlamına gelir. İstihare namazı, bir kişinin veya işin hayırlı olup olmadığını anlamak için abdest alınarak kılınan 2 rekat namazdır. Namaz kılındıktan sonra istihare duasını okuyup kimseyle konuşmayarak sağ tarafına yatıp istediği şeyi düşünerek uyumalıdır. Bir işe başlayacağınız veya bir işten ayrılacağınız zaman istihare duasını okuyup Allah"ım istediğim düşündüğüm şey dünya ve ahiretim için hayırlı ise bunu mübarek eyle denilmelidir.

İstihare Namazının Kılınışı;
Namazı kılmak için öncelikle abdest alınır, daha sonra ” Niyet Ettim Allah rızası için İstihare Namazını kılmaya” diyerek başlanmalı.
İlk rekatta Fâtiha ve Kâfirun Suresi okunur. İkinci rekatta sadece Fâtiha ve İhlas suresi okunur. Oturuşta ise diğer namazlarda olduğu gibi : Ettehiyyâtü , Allâhümme Salli , Allâhümme Barik , Rabbenâ duaları okunur.Ardından istihare duası yapılır. Tesbih isteğe bağlı olarak yapılır.Namazı kıldıktan sonra dünya kelamı etmemek, sağ tarafa ve kıbleye doğru yatmak, uyumaya çalışırken kalpten “Allah Allah” demek iyidir.

namazdan sonra istihare duasi;
""Allâhumme innî estehîruke bi-ilmike ve estakdiruke bikudratike ve es'eluke min fadlike'l-azîm. Feinneke takdiru velâ ekdiru ve ta'lemu vela â'lemu ve ente allâmu'l-ğuyûb. Allâhumme in kunte ta'lemu enne hâzâ'l, emre hayrun lî fî dînî ve meâşî ve âkibeti emrî âcili emrî ve âcilihi fakdirhu lî ve yessirhu lî summe bârik lî fîh. Ve in kunte tâ'lemu enne hâza'l-emre şerrun lî fî dînî ve meâşî ve âkıbeti emri âcili emrî ve acilihî fasrifhu annî vasrifnî anhu va'kir liyelhayra haysu kâne sume ardinî bih. ""

İstihare duası anlamı;

“Allah"ım yapmayı düşündüğüm şu işin işlenmesinden yahut terkinden hangisinin hayırlı olduğunu bana ilminle kolaylaştır. Kudretinle senden güç istiyorum. Senin devasa fazlından hibe buyurmanı dilerim. Şüphesiz senin her şeye gücün yeter; benim gücüm yetmez. Sen bilirsin, ben bilemem. Sen şeyi çok iyi bilensin, Allah"ım. Eğer bu işi dinim, yaşayışım ve işimin sonucu veya dünya veya ahretimin sonucu bakımından benim için hayırlı olduğunu bilirsen o işi bana takdir et, kolaylaştır ve onu bana mukaddes kıl. Eğer bu işi; dinim, yaşayışım ve işimin sonucu veya dünya veya ahretimin sonucu bakımından benim için fenalık olarak bilirsen, onu benden, beni de ondan uzak eyle. Nerede olursa olsun benim için iyilik olanı takdir et. Sonra da beni bu hayırla hoşnut eyle''

Canm bi
namazdan sonra istihare duasi;
""Allâhumme innî estehîruke bi-ilmike ve estakdiruke bikudratike ve es'eluke min fadlike'l-azîm. Feinneke takdiru velâ ekdiru ve ta'lemu vela â'lemu ve ente allâmu'l-ğuyûb. Allâhumme in kunte ta'lemu enne hâzâ'l, emre hayrun lî fî dînî ve meâşî ve âkibeti emrî âcili emrî ve âcilihi fakdirhu lî ve yessirhu lî summe bârik lî fîh. Ve in kunte tâ'lemu enne hâza'l-emre şerrun lî fî dînî ve meâşî ve âkıbeti emri âcili emrî ve acilihî fasrifhu annî vasrifnî anhu va'kir liyelhayra haysu kâne sume ardinî bih. ""

İstihare duası anlamı;

“Allah"ım yapmayı düşündüğüm şu işin işlenmesinden yahut terkinden hangisinin hayırlı olduğunu bana ilminle kolaylaştır. Kudretinle senden güç istiyorum. Senin devasa fazlından hibe buyurmanı dilerim. Şüphesiz senin her şeye gücün yeter; benim gücüm yetmez. Sen bilirsin, ben bilemem. Sen şeyi çok iyi bilensin, Allah"ım. Eğer bu işi dinim, yaşayışım ve işimin sonucu veya dünya veya ahretimin sonucu bakımından benim için hayırlı olduğunu bilirsen o işi bana takdir et, kolaylaştır ve onu bana mukaddes kıl. Eğer bu işi; dinim, yaşayışım ve işimin sonucu veya dünya veya ahretimin sonucu bakımından benim için fenalık olarak bilirsen, onu benden, beni de ondan uzak eyle. Nerede olursa olsun benim için iyilik olanı takdir et. Sonra da beni bu hayırla hoşnut eyle''
liom bunlari beb yani da once yaptnizmi ben 2 3 defa yapmstm cikmsti da bu aksamda diorum yapym

yap o halde kiz hic beklemeee:KK66:
bende bu hafta temizlenip yapicam insallah.
Haa :)yapim ben bu aksam baya dua ettm suya okudum esim sabah gelince icirmwyi duusunuom insllahh allahiim kabul buyurur.. canm kenzul ars die dua wr okudnmu hic her duayi kabul eden duayms bnde okudum elmden ne glirse yapcam insallah

Haa :)yapim ben bu aksam baya dua ettm suya okudum esim sabah gelince icirmwyi duusunuom insllahh allahiim kabul buyurur.. canm kenzul ars die dua wr okudnmu hic her duayi kabul eden duayms bnde okudum elmden ne glirse yapcam insallah
evet cnm kenzul ars duasini bir topikte birbirimize okuduk.
rabbim kabul etsin dualarimizi cnm.her gun tesbihler cekiyorum.
namazlari aksatmamaya calisirim.duama butun isteyenleride katiyorum.
bu hafta namaza izinliyim diye deliye dondum patladim evde.baya zor geliyor alisinca birakilmiyor.
benim topigim var burda salavat cekiyoruz her gun bir kisiye 5.000 salavat okuyoruz .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/44646858/

Canm ben hergun gremiom yada hepsine bakamiomm inan yapmak isterdm ama soyleki ben size burdakilre okurum okidukcada yazarm tamam deyp vebal altnda kalmak istemem acikcasi

her bildigini oku cnm arastir.esmalari cek surekli.
RABBIM kabul edecek insallah bir gun isteyimize kavusucaz.
*ya halik ya bari ya musavvir bu 3 esmayi birlikte oku.(yaratan ,yoktan var eden anlamlari)
*rabbi hebli mines salihin (rabbimden salih evlat isterim.hz ibrahimin duasi)
*hz zekeriyanin duasida var.tam olarak aklima gelmiyo suan.
*meryem suresi okunmaliymis.
*gunluk 101 tovbe estagfirullah cekilmeli.
*gunluk 101 ihlas ssuresi okunmali.
*gunluk 101 salavat cekilmeli en az.
elimizden geldigince yalvarmaliyiz.verecek olan O'dur.INSALLAH...

Canm ben hergun gremiom yada hepsine bakamiomm inan yapmak isterdm ama soyleki ben size burdakilre okurum okidukcada yazarm tamam deyp vebal altnda kalmak istemem acikcasi
kendin icin oku diye soyledim askimm...
bos seyleri konusacagimiza okumaliyiz .
vesile olur insallah dileklerimize.tabi sonrasindada sukur amaciyla okunmali.

kendin icin oku diye soyledim askimm...
bos seyleri konusacagimiza okumaliyiz .
vesile olur insallah dileklerimize.tabi sonrasindada sukur amaciyla okunmali.
Allah razi olsn canm suya okunan5-( ya macidü celle celalühü ) ismi şerifi bir bardak suya 48 kere okunur erkek cinsi münasabete geçmeden evvel içer kadın ise inzal esnasında içerse çocukları allahın izniyle olur... Yarin bunu adetn 13.14.15 gunlernde 1bardak suya 14Ya Vacid(c.c) 48Ya Macid(c.c) suya uflenecek esler yari yariya icecek 1bardak 1bardak bunu falan arastriom iste bi yengem var o meryem suresini okutacaj esine ve kendisi kv faln okucak bn arapca tam blmiom onlara rca ettm bde yengem istihareyr yatcak bilmiom ins bu ay gele meleklerimiz bizi bekletmz artk allahimmm sendende bi defa razi olsn peygamber efendzmiz s.a.v sendeb seffatci olsun rabbim dert verp dermansz birakmasin su aciZ kullarini affetsin dualarini duyssn.. rabbm once can sagligi huzir bereket afiyet hayrli gcimler versin.. rabbim bizi hem dunyafa hem ahirette yakmasin.. allahiim dua eden tum musluman kardeslerimizin dualarini mekked medinede eden dualr gibi eylesn allahimmm peygamber efendimiz s.a.v yuzu suyu hurmetine bizi kapisindan bos cevirmesn... Aminnnn

Allah razi olsn canm suya okunan5-( ya macidü celle celalühü ) ismi şerifi bir bardak suya 48 kere okunur erkek cinsi münasabete geçmeden evvel içer kadın ise inzal esnasında içerse çocukları allahın izniyle olur... Yarin bunu adetn 13.14.15 gunlernde 1bardak suya 14Ya Vacid(c.c) 48Ya Macid(c.c) suya uflenecek esler yari yariya icecek 1bardak 1bardak bunu falan arastriom iste bi yengem var o meryem suresini okutacaj esine ve kendisi kv faln okucak bn arapca tam blmiom onlara rca ettm bde yengem istihareyr yatcak bilmiom ins bu ay gele meleklerimiz bizi bekletmz artk allahimmm sendende bi defa razi olsn peygamber efendzmiz s.a.v sendeb seffatci olsun rabbim dert verp dermansz birakmasin su aciZ kullarini affetsin dualarini duyssn.. rabbm once can sagligi huzir bereket afiyet hayrli gcimler versin.. rabbim bizi hem dunyafa hem ahirette yakmasin.. allahiim dua eden tum musluman kardeslerimizin dualarini mekked medinede eden dualr gibi eylesn allahimmm peygamber efendimiz s.a.v yuzu suyu hurmetine bizi kapisindan bos cevirmesn... Aminnnn
amiiinnnn aminnn cnm cumaya girdigimiz saatlerde ne guzel dua ettin.
insallahhh aaammiinnnn yarabbiimmm duy sesimizi.icabet buyur kurban oldugummm...

Back