• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

yani 1 sene 5 ay olmus.
ahhh kizlar benim 5 yil bitti.evhamli olmam normaldeee sizi anlamiyom.
ilk yili saymayin.5 aydir evli sayiliyon tibben cnm.lutfen boyle bak biraz rahatlarsin insallah.
baştan beri çocuk isteyip korunmayınca 1 yıl 5 ay bile sana çok uzun geliyor... ;) tek tesellim eşimde de bende de sorun olmaması ... zamanımız var diyip kendimizi avutuyoruz :) eşimle aramızda 6 yaş var... ben şu an 26 yaşındayım... sizde maşallah çok erken evlenmişsiniz çoğunuz 17,19 yaşında evlenmiş... aslında tam çocuk doğurma yaşınız ... diğer seneleri saymayın daha çok gençmişsiniz... Rabbim inş daha fazla bekletmez ;)

baştan beri çocuk isteyip korunmayınca 1 yıl 5 ay bile sana çok uzun geliyor... :KK66: tek tesellim eşimde de bende de sorun olmaması ... zamanımız var diyip kendimizi avutuyoruz :) eşimle aramızda 6 yaş var... ben şu an 26 yaşındayım... sizde maşallah çok erken evlenmişsiniz çoğunuz 17,19 yaşında evlenmiş... aslında tam çocuk doğurma yaşınız ... diğer seneleri saymayın daha çok gençmişsiniz... Rabbim inş daha fazla bekletmez :KK66:

Canmm benim senin bizden farkın yok ki gerçekten bir ayda 5 yılda çok acı beklemek çünkü ya hiç olmazsa korkusu iliklere işleniyor bizi bizden eden zaten o Allahım çok aratmasin inşallah :KK68:

Back