• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

sen yarın bi kan testide yap canım inşallah hamişsindir göğüs ucu acıyorsa kesin diyorlar ama yarın ola hayır ola canım benim aç karınla git bi yap hemen çıkar
Kan testi için aç tok farketmiyor canım

6gün öncesini çıkartabiliyormuş bu test ondan aldım kağıdında silik bile olsa gebelik vardır diyo iyice kafam karıştı yeni olabilir yazıyo bilemedim çok karışık kafam bi senedir bu şekildeyim tetikteyim :(

Kızlar bende totem yaptımmm... ihş bu ay hepimizin tutar... size birsey soracagım ... şimdi birkaç birsey okudumda sabah cinsel ilişkiye girmek gebelik şansını artırıyor... benım malesef sabah girme gibi bir imkanım yok saat sabah 6'da kalkıp işe gidiyorum... çalışan bir bayan olmak ne kadar da zor :KK43: siz nasıl ayarlıyorsunuz genellıkle sabah mı yoksa akşammı ilişki oluyor ... :)
amaaannn kuzum yaa takma sen boyle seyleri.
olanlarin nsl oluyor.kadin var afedersiniz bir gecede hamile kaliyor .haberi bile yok.
kadin var korunurken hamile kaliyor.ben hic takmiyorum boyle seyleri.
aman gece olsun aman sabah olsun.aman kac saat yatayim.gerek yok.
olacagi varsa olacaktir.tabiiki bizler ozel kadinlariz.azicik dikkat edicez ama zamani onemli degil.
sadece yumurtanda dolgunluk hissettigin gunleri degerlendir.yumurta catladi gun 1 saatte yerlesiyor.

6gün öncesini çıkartabiliyormuş bu test ondan aldım kağıdında silik bile olsa gebelik vardır diyo iyice kafam karıştı yeni olabilir yazıyo bilemedim çok karışık kafam bi senedir bu şekildeyim tetikteyim :KK43:
olur inşallah sıkma canını canım benim

Yyyehiuuu :) bnde 22kasim 2014de ewlendimmm :) esimde 14yasinda tanistim :) 5yil sonra kavustummm cocukluk askim bebeklige yakin :)
kiz daha 1 yil 2 ay olmus tatlimmmm.
sedosss ya bu ne acele kiz .bende sandim 3 yilin bitti.
hem ilk yil olmamasi tibben normal kabul ediliyor.vucutlar birbirine anca alisiyor.
rahim spermi yabanci gorup disliyor.alismasi 1 yili buluyormus.hemde sen dusuk yaptin.bekle hormonlarin duzelsin.

canim hamile olabilirsin benim ilk gebelikte boyle olmustu 4 haftalik oldugu icin silik cikmisti dr gittim hamilesn demisti kesin sonucu kan testinde alirsin 4 ay yine bi test yaptm ondada bu sekilde cikmisti ama hamilr degilmisim yaniltabiliyo bu testler git hemen kan ver ozelde 2 saatte cikiyo

amaaannn kuzum yaa takma sen boyle seyleri.
olanlarin nsl oluyor.kadin var afedersiniz bir gecede hamile kaliyor .haberi bile yok.
kadin var korunurken hamile kaliyor.ben hic takmiyorum boyle seyleri.
aman gece olsun aman sabah olsun.aman kac saat yatayim.gerek yok.
olacagi varsa olacaktir.tabiiki bizler ozel kadinlariz.azicik dikkat edicez ama zamani onemli degil.
sadece yumurtanda dolgunluk hissettigin gunleri degerlendir.yumurta catladi gun 1 saatte yerlesiyor.
aslında haklısın... bende en çok bu huyuma kızıyorum... hep birseyler okuyup arastırıyorum sonrada kafama takıyorum ... rahat olmak lazım... hersey kısmet sonuçta ;)

Back