- 2 Aralık 2015
- 4.535
- 18.521
- 208
Kan testi için aç tok farketmiyor canımsen yarın bi kan testide yap canım inşallah hamişsindir göğüs ucu acıyorsa kesin diyorlar ama yarın ola hayır ola canım benim aç karınla git bi yap hemen çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi için aç tok farketmiyor canımsen yarın bi kan testide yap canım inşallah hamişsindir göğüs ucu acıyorsa kesin diyorlar ama yarın ola hayır ola canım benim aç karınla git bi yap hemen çıkar
evet iste bunu yazarken bir alt kutuda ozel baslik mesaji yaziyor yaa onada aynisini yaz.Onu yapabiliyorum yaptım ama ismin altında yazılanı yapamıyorum
böyle olunca gecersiz oluyor canım ama bu gecelik olabilre işaretttirkızlar sonuç bu
inşallah kuzucum benim2 YIL 3 AY OLMUS. daha erken gibi:))3 yilin dolmadan gelir insallah.
Yaptım gözüküyor mu ismin altındaevet iste bunu yazarken bir alt kutuda ozel baslik mesaji yaziyor yaa onada aynisini yaz.
amaaannn kuzum yaa takma sen boyle seyleri.Kızlar bende totem yaptımmm... ihş bu ay hepimizin tutar... size birsey soracagım ... şimdi birkaç birsey okudumda sabah cinsel ilişkiye girmek gebelik şansını artırıyor... benım malesef sabah girme gibi bir imkanım yok saat sabah 6'da kalkıp işe gidiyorum... çalışan bir bayan olmak ne kadar da zor siz nasıl ayarlıyorsunuz genellıkle sabah mı yoksa akşammı ilişki oluyor ... :)
olur inşallah sıkma canını canım benim6gün öncesini çıkartabiliyormuş bu test ondan aldım kağıdında silik bile olsa gebelik vardır diyo iyice kafam karıştı yeni olabilir yazıyo bilemedim çok karışık kafam bi senedir bu şekildeyim tetikteyim
hayir.durumunda gordum.ama isminin altinda yok.Yaptım gözüküyor mu ismin altında
Durumu yazmıştım sonra özel başlığı yazdım oldu şimdi dimihayir.durumunda gordum.ama isminin altinda yok.
ozel basliga yazdinmi.sonrada alta inip degisikligi kaydete bastinmi?
kiz daha 1 yil 2 ay olmus tatlimmmm.Yyyehiuuu :) bnde 22kasim 2014de ewlendimmm :) esimde 14yasinda tanistim :) 5yil sonra kavustummm cocukluk askim bebeklige yakin :)
evettt oldu cnm.bosluk koymamissin .Durumu yazmıştım sonra özel başlığı yazdım oldu şimdi dimi
Berf0o0o Omur kagan kizlar cok guzel oldu profildeki alt yazilarimiz.
bir topikte gordum arkadaslar hepsi hamile takvimi yapmislar totem olarak.
bizde dua yaptik .insallah olucak.
ben 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım erken gebelik testi silik çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyim
kızlar sonuç bu
aslında haklısın... bende en çok bu huyuma kızıyorum... hep birseyler okuyup arastırıyorum sonrada kafama takıyorum ... rahat olmak lazım... hersey kısmet sonuçtaamaaannn kuzum yaa takma sen boyle seyleri.
olanlarin nsl oluyor.kadin var afedersiniz bir gecede hamile kaliyor .haberi bile yok.
kadin var korunurken hamile kaliyor.ben hic takmiyorum boyle seyleri.
aman gece olsun aman sabah olsun.aman kac saat yatayim.gerek yok.
olacagi varsa olacaktir.tabiiki bizler ozel kadinlariz.azicik dikkat edicez ama zamani onemli degil.
sadece yumurtanda dolgunluk hissettigin gunleri degerlendir.yumurta catladi gun 1 saatte yerlesiyor.
yani 1 sene 5 ay olmus.Bende 21.09.2014 'de evlendim...