• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

KIZLAR bugunki sohbetimizin konusu evlilik olsun mu???
en erken ben evlenmisim galiba.hepimiz tarih yazalim.
BEN 24/temmuz/2010 da evlendim. ( 17 yasima basali 3 ay olmustu.)

inşallah hamilesindir canım benim istersen yarın bi kan testi yap ama bence hamilesindir inşallah olumlu düşünüyorumdur canım benim

ben 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım erken gebelik testi silik çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyim
cnm ignenin etkisi olabilir. 2 gun daha bekle ve kan ver bence.
insallah olmustur .yas kac kac yillik evlisin???

Y
Yyyehiuuu :) bnde 22kasim 2014de ewlendimmm :) esimde 14yasinda tanistim :) 5yil sonra kavustummm cocukluk askim bebeklige yakin :)

bende 12 eylül 2013 te nikah kıydım 17 eylül kına 22 eylülde düğün oldu canım şimdi 24 yaşındayım 25 girecem martta 22 yaşındaydım evlediğim zaman canım eşimden ay olarak biraz büyüğüm ama:KK50:

21 yaşındayım 3.yılımagiricem 1 senedir uğraşıyorum olsun die ama göğüsuçlarım sanki yarılmış gibi acıyo elleynce var bikaç değişiklik üzerimde
sen yarın bi kan testide yap canım inşallah hamişsindir göğüs ucu acıyorsa kesin diyorlar ama yarın ola hayır ola canım benim aç karınla git bi yap hemen çıkar

Kızlar bende totem yaptımmm... ihş bu ay hepimizin tutar... size birsey soracagım ... şimdi birkaç birsey okudumda sabah cinsel ilişkiye girmek gebelik şansını artırıyor... benım malesef sabah girme gibi bir imkanım yok saat sabah 6'da kalkıp işe gidiyorum... çalışan bir bayan olmak ne kadar da zor :( siz nasıl ayarlıyorsunuz genellıkle sabah mı yoksa akşammı ilişki oluyor ... :)

bak cnm
1))yukarida kendi isminin uzerine tikla
2)) kisisel bilgileriniz yaziyo ilk sirada tikla
3))durumuna yaz bizimkinin aynisini.
4)) en alttaaa in ve degisikligi kaydet yazisini tikla.bittii..
Onu yapabiliyorum yaptım ama ismin altında yazılanı yapamıyorum

kızlar sonuç bu

Eklentiler

• IMG-20160114-WA0003.jpeg
    IMG-20160114-WA0003.jpeg
    20,3 KB · Görüntüleme: 35
bende 12 eylül 2013 te nikah kıydım 17 eylül kına 22 eylülde düğün oldu canım şimdi 24 yaşındayım 25 girecem martta 22 yaşındaydım evlediğim zaman canım eşimden ay olarak biraz büyüğüm ama:KK50:
2 YIL 3 AY OLMUS. daha erken gibi:))3 yilin dolmadan gelir insallah.

Back