- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
laannnn bu msjaaa amiiinnn yazmamsim terbiyesz ben :)bizde sana nur topu gibi ikiz bebis diliyoruz hemide biri kiz biri erkek olsun insalllaaaaaahhhhhh...
bende gurbetteyim hemde en derinindeyim malesef.siz yine iyisiniz komsu arkadas es dost turkkish.
benimkiler fransiz.biraz cevrem var ama ozellikle yazin biraraya gelebiliyoruz.kisin evdeyiz bol bol.
Lan anlamiyo ben :) ama cidden su gibi rengi yok yani yapisik da deel anlamdm yakidan sonraji gun basldi dun ve bugun ve geldini hissediom bugun dussda kontrol edim dedm ve yapisikmi die yoo deelSu gibi mi cılız birşey var mi? Su gibiysw çok iyi yumurtlamissin 4 gün boyunca degerlendr bitanem
kung fu muVllah bn anlamiim dr dio hersey super klomen kullandm kendilinden catlams yumoslar icin tertemz hormonlar super eee sorun ne stres hay kufur edeym o strese ben.. ama ben cok takiom cdden hele 3aydr her adetmde agliom hastaym grip oluom.. kvdem yazk ario agliomsn yapma dio. Hatta dr beni o gturo bn bi ara dedm bnde soeun var kafya cok taktm dr gtrk hersey guzel dio doktora sanki hic cocugun olmck demsler gibi aglio :) de kendi anam sandi :) aahh ahh allahim sen cok buyuksn ne deyim artk kafayi ycem hamile kalmanin yollarini arastra arastra.. benm esimde relax adam olur ben yapcam dio vallah beni oldrcek ben aglayinca cok uzuluo bi tek yoksa varya bz cocuk gbuyizz.. ewde ucan tekmeler kung fu lar karateler iskencelr ne ararsan var :).
degerlendir hemen.Ikinci sorum ise herksee.. kizlar dunden beri afbuyurun ama akintim su gbi bugun adetimle sayarsam 14gun ve inanilmaz su gbi bu neyn belrtsi. Yumurtlama mi baslio noluok yaww
Tamamam ableee :) muhabetimizin konusunu bul hele :) kocam gececi sabah gelio zati bu aksamde sabah bekle dio ii baridegerlendir hemen.sakin bos durma yumurtlama gunlerindesin o zaman.
ama lutfen iliskide ve sonrasinda kendini sartlandirma illede olacak falan diye dusunme.
ilk zamanlardaki gibi sacma sapan sohbetlere dal esinle.bebisi unut simdilik.
nsl atlarsin msjimiKizlar bse soruvercem :)
laannnn bu msjaaa amiiinnn yazmamsim terbiyesz ben :)
Gunlernde saniom ki akinti yumurta akina donunce baslicaz dun bgun agri batma vardi bak nee cahilimmmmdegerlendir hemen.sakin bos durma yumurtlama gunlerindesin o zaman.
ama lutfen iliskide ve sonrasinda kendini sartlandirma illede olacak falan diye dusunme.
ilk zamanlardaki gibi sacma sapan sohbetlere dal esinle.bebisi unut simdilik.
bekle sende ama gelmesine yakin kapiya yapisma haaa hevesli gorunme agirdan al birazTamamam ableee :) muhabetimizin konusunu bul hele :) kocam gececi sabah gelio zati bu aksamde sabah bekle dio ii bari
Bi fabrikada canm 1hafta gece 1 hafta gunduze gdio.. ay nden agrdan aliim adam bse yapmdi :) hem ole da atesli oluo karsilikli :)))bekle sende ama gelmesine yakin kapiya yapisma haaa hevesli gorunme agirdan al biraz
sabaha ne kaldi caniimmm....yanlizmi kaliyorsun esin ne is yapiyor?
Yumurta catlamak uzereyken biraz agri olur.hatta affedersinde iliskide biraz baski hissedilir.Ben hep yumurtlama gunle
Gunlernde saniom ki akinti yumurta akina donunce baslicaz dun bgun agri batma vardi bak nee cahilimmmm
Dun sabah oldu ve icim acidi sanki hatta esimde son gunlerde ne hasaas olsn dedi dun gece yatarken sag sol ara ara batma oldu bugunde inanilmaz bildiin su gbi ya dun aksam uzeri baslamsti .. simdi basladimi catladimi .. /! Allhhmm catlak patlak yumurtlarla basa cikalm aminnYumurta catlamak uzereyken biraz agri olur.hatta affedersinde iliskide biraz baski hissedilir.
Yumurta catladiginda akinti olur.o gunude degerlendirmek lazim.cunku iceride ise yarar seyler 24 saatte anca atiliyor.
ben eski doktoruma derdim 14uncu gun agrim oluyor 16da akinti basliyor.
doktorda derdi 14te basla 17inci gune kadar gun asiri birliktelik olsun.
Ii geceler balli kaymakHerkescikler kactilar
bize kaldi meydanbizde gidelim bari.benimki 6 da gidecek ise.iyi geceler tatli seker
hahaa cok tatlisin yaa...boyle seylerle ugrasmakta varmis kaderde...sonumuz hayir olsun ne diyelim...Dun sabah oldu ve icim acidi sanki hatta esimde son gunlerde ne hasaas olsn dedi dun gece yatarken sag sol ara ara batma oldu bugunde inanilmaz bildiin su gbi ya dun aksam uzeri baslamsti .. simdi basladimi catladimi .. /! Allhhmm catlak patlak yumurtlarla basa cikalm aminn
Valllaaa cokhakisinnhahaa cok tatlisin yaa...boyle seylerle ugrasmakta varmis kaderde...sonumuz hayir olsun ne diyelim...
yumurta /yumurtlama/akinti/adet/ilac /igne/ hastane/BEBEK
bir gunde bunlardan bahsetmesem esim kurban kesecek galiba...
Anacuğumun genlerimasallah biz 1 bucuk metreyi zor geciyoz sen 2 metreye yakinsin.
ne yiyiyon kiz deyiver bize sana zahmet.kiskandim valla ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?