• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

bn çok umutluyum nedense inşllh iyi haberini alıcaz. Çook opuorum bitanm. Eğeer sonuç çıksrsa ne olursa olsun benide etiketle. :KK15:

Canimmm çok umutluyum diyosun ga kendmi tutamıyorum :'( Allahım senden bin kat razı olsun İnşallah ogrenirsem etiketlicem söz o kadar dua ettin unutur muyum güzel annisimmm :-* br kaç hafta sonra sen de cinsiyetini ogrenceksin :) haber et gulamin ❤

nerde kaldin kiz biz baya sohbete daliyoz bi bakiyom :KK53: biri eksik demeye kalmadan sen cikiveriyon:KK28:
anne olacaklar listemizde ilklerden biri olcan gibime geliyor
valla kuzum bir kez hamis kaldiysan devami geliyor merak etme
fabrika uretime girebilmisse tamamdir bu is benden soylemesiiii......
Aman allahhimmm agzin bal yesn ya suan cok mutlu oldm beni takmionuz pek bnde okuom :) ya insallah bnde olrum ilk ay bn diodum ilk aydan hamilemi kalnr galba ilk geceden kalmsm :) cunki 4haftalk ewliydm 2bucuk 3 haftalk hamisdm sanrm bi gun bebisim gelr.. insallahh sizlerde olursnz. Vallah dusunuom bn 1yilda resmen coktum sizin halleriniz... Ayy kyamam bn ya cookk sabirlsnz rabbim en guzl sekilde mukafatlandrsn hepicinizi :) <3

Bu gün bi degisigim :) sancim coooook bel ve kasik sancisi yanlış anlamayin ama gogusum çok küçük şiştiğini hissediyorum çok ağrıyo iç çamaşırı takmadim kaç gundur:) sen de durumlar nasıl?
Bugün bir rahatlama hissi geldi bana. Nasıl nerden bilemiyorum. Sancım devam ediyor kuzum krem beyaz akıntı da devam. Göğsümde şişlik gibi değil de doluluk hissediyorum sanki.

Herkes ne guzel anlatmis kendini :-) bendeeeee 25 yasindayim 2yil 3aylik evliyimm istanbulda yasiyorum ev hanimiyim gurbet geliniyim bide :KK43: anne olmayii cok istiyorummm:KK43: yarismaci arkadaslarima da basari degil cifter cifter bebek diliyorum :-):-)
Allahimmm yerim sizi yimin edrm :) cok tatlisinz yaw

Bugün bir rahatlama hissi geldi bana. Nasıl nerden bilemiyorum. Sancım devam ediyor kuzum krem beyaz akıntı da devam. Göğsümde şişlik gibi değil de doluluk hissediyorum sanki.
Kiz bn aseriyom:) ben bu ay anne olcammmm :) pozirif enerji yayalim ewreeeenneee.... Laaannn hissssttt ewren duy lan bizi gelirsem-... :)

valla bizde yazisiyoz berfincikle.
tanisali fazla olmadi.cok sevdim ben sizleri ya iyiki varsiniz.
yoksa bu kisin ortasinda evde deliye donerdim.:KK15::KK68::KK200:

Ayseeeem bi kere ben seni çok seviyorum vallah sabrina da hayranım Allahım yardimcin olsun insallah tez zamanda anne olursun :-* Sedrikimmm benim sedrikim işte çok seviyorum vallah deliyiz meliyiz ama çok iyi anlasiyoruz kucugumdur :)))

Aman allahhimmm agzin bal yesn ya suan cok mutlu oldm beni takmionuz pek bnde okuom :) ya insallah bnde olrum ilk ay bn diodum ilk aydan hamilemi kalnr galba ilk geceden kalmsm :) cunki 4haftalk ewliydm 2bucuk 3 haftalk hamisdm sanrm bi gun bebisim gelr.. insallahh sizlerde olursnz. Vallah dusunuom bn 1yilda resmen coktum sizin halleriniz... Ayy kyamam bn ya cookk sabirlsnz rabbim en guzl sekilde mukafatlandrsn hepicinizi :) <3
Kuzum tam bir yıl mı var oldu bebiş gelip gideli? Ay inşallahhhhhhhhhh tez vakitte acısını unutturacak bir yavru yerleşir annesinin sıcak ve güvenli göbişine

Herkes ne guzel anlatmis kendini :-) bendeeeee 25 yasindayim 2yil 3aylik evliyimm istanbulda yasiyorum ev hanimiyim gurbet geliniyim bide :KK43: anne olmayii cok istiyorummm:KK43: yarismaci arkadaslarima da basari degil cifter cifter bebek diliyorum :-):-)

Hahahaa yerim seni yaaaa :))))) ben de yarışmacı sayılarım :))))

Kuzum tam bir yıl mı var oldu bebiş gelip gideli? Ay inşallahhhhhhhhhh tez vakitte acısını unutturacak bir yavru yerleşir annesinin sıcak ve güvenli göbişine
Ahhh malesef :( aminnnn koskocaman aminnn.. kendimi suclu hssediuorum sanki o bebis gelse oteki icin kendmi afftcem bde bnm ewde dustu dr.a gtedm ne cahillik... Halbuki gece bi damla geldi sabaha kadr baktm yoktu gunduzbi basladi
.. esime cok kizmstm.. nelr demstm.. naspden ote yol yok malesef..

valla dusukten sonra uzuntu ve hormonlar hamileligi etkiliyor cnm.biraz rahatla kendiliginden olur insallah.
benim eltim bir oglu varken hamile kaldi dusuk yapti ikincisini.sonra uzuntuden 8 ay olmadi.bir oglu oldugu halde cok takiyordu.bizler destek olduk oglun var yeter falan dedik.biraz kafadan aticam dedi vee 10uncu ay bulantisi basladi kizi oldu.ayni sekilde annemde cok dusukler yapmis benden once.(3 yil sonra ben olmusum) babam askermis izne geliyormus annem diyor "cok seviniyordum kafamdan cocuk fikrini atiyordum babanla geziyorduk."babam istemiyormus zaten.
sonra babam askerden donmeden ben dogmusum bile .tabi o zaman 2 yilmis askerlik.
aayyy nerdeyse babamin askerlik anilarini bile anlatacam kiz sedosssss:KK70:cenem dustu biri beni durdursun:KK70:

valla dusukten sonra uzuntu ve hormonlar hamileligi etkiliyor cnm.biraz rahatla kendiliginden olur insallah.
benim eltim bir oglu varken hamile kaldi dusuk yapti ikincisini.sonra uzuntuden 8 ay olmadi.bir oglu oldugu halde cok takiyordu.bizler destek olduk oglun var yeter falan dedik.biraz kafadan aticam dedi vee 10uncu ay bulantisi basladi kizi oldu.ayni sekilde annemde cok dusukler yapmis benden once.(3 yil sonra ben olmusum) babam askermis izne geliyormus annem diyor "cok seviniyordum kafamdan cocuk fikrini atiyordum babanla geziyorduk."babam istemiyormus zaten.
sonra babam askerden donmeden ben dogmusum bile .tabi o zaman 2 yilmis askerlik.
aayyy nerdeyse babamin askerlik anilarini bile anlatacam kiz sedosssss:KK70:cenem dustu biri beni durdursun:KK70:
Biz de tatlı tatlı okuyoruz

Ahhh malesef :KK43: aminnnn koskocaman aminnn.. kendimi suclu hssediuorum sanki o bebis gelse oteki icin kendmi afftcem bde bnm ewde dustu dr.a gtedm ne cahillik... Halbuki gece bi damla geldi sabaha kadr baktm yoktu gunduzbi basladi
.. esime cok kizmstm.. nelr demstm.. naspden ote yol yok malesef..
Kendini affet kuzum belli ki sağlıklı değildi hayırlısı böyle imiş. Kendini şimdiden affet ki yeni bebiş Mutlu Mesut gelsin. Eşine de kızma senin için Nasıl İlkse onun için de ilk. Olur öyle gençlikten toyluktan cahillikler önemli olan ders çıkarmanıZ. Doktora gitmeyi ihmal etme kuzum.

Back