Uc gün önce karnima birşeyler koyup resim çektim çok yakıştı ama yaaaa çok heycablandim 4 buçuk yıldır ilk defa böyle birşey yaptım çok heycanliydi :))))
ayyyy kiyamam yaaa cok tatlisin allahim benden once sseni sevindirsin o mutlu haberi ilk sen al insallah karnin gobisin kocaman olsun insallah
allahim ikimizede nasip etsin sen daha onceden istiyosun rabbim kimseye arattirmasin ya uzulmeyelim ikimizinde olcak hayirlisiyla ciktim isten eve geldim yemek yaptim masayi kurdum esimi bekliyorumÖyle deme ltfen :'( Allahim senden cok razi olsun insallah bunun sırası yok Rabbim herkese nasip eylesin sana da bana da hiç belli olmaz benimki gelmegecekmis gibi o yüzden kendinkini erteleme :))))) eve gittin mi hala işte misin kacta gidiyosun ya da?
allahim ikimizede nasip etsin sen daha onceden istiyosun rabbim kimseye arattirmasin ya uzulmeyelim ikimizinde olcak hayirlisiyla ciktim isten eve geldim yemek yaptim masayi kurdum esimi bekliyorum
sagol canimm herkes icin en hayirlisi olsn canimYaaa masallaaah sanaa ellerine saglikk :-*
Allah razı olsun canım benim ama olsun çok beklemek haketmek demek değil herkesss hayırlı sağlıklı evlada hamis olsun insallaaaaaaah ♥♥♥♥❤❤❤❤❤❤
Hadi bakalım çok az kalmış tutmuştur insallaaaah :))) bak gününü de bulmussun Allahın izniyle insallaaaah gelmiştir de haberini alırız :-*☎
hadi insallah hamilesindir arkadasin ruyadinda gorduyse hamile olma ihtimalin var beni ruyasinda 3 kisi gormustu o ay hamile kalmisim hayra yor hayirlisiyla gelsin bebisin
cnm simdiden takarsan olacagi varsada gecikirİnsaalah canım ama bana çokmuş gibi geliyor günler geçmiyor üzülüyorum sıkılıyorum hep
insallah olmazsin berfincim dusunme olumsuz seyleri.Hic ateşimi olcmedim ama sanırım hasta oluyorum oksurup duruyorum eşim grip ondan bulaştı sanirim. Daha yataktayim kalkmadim kaynanamin uyanmasını bekliyorum :) bu gün aşırı sancim var bence ben erkenden adet olcamçünkü adet olmadan bir hafta oncesi basliyo sancim
sorma kiz bugun dikis makinemi actim kollari sivadimAyşemmmmmmmmmm özledim seni yaaaaaaaaaa nerdesin kuzummmmm ya
Ayyyy inşallahhhh canımcım becerebilirsin battaniyeni yaparsın ve en kısa zamanda bebişlerini sarar sarmalarsınsorma kiz bugun dikis makinemi actim kollari sivadim
biseyler dikeyim kafam dagilsin dedim ama bi halt beceremedim.
cok hevesliyimde biraz yeniyim.orgu oya falan yaparimda makineye merak saldim.
bakalim bi kumas ayarlayip bebek battaniyesi denemek istiyorum insallah ugur getirir...
Ayyyy benim görüncemde var dikiş makinası acaba ben de mi merak sarsam becerebilirmiyim dersin kızzzzsorma kiz bugun dikis makinemi actim kollari sivadim
biseyler dikeyim kafam dagilsin dedim ama bi halt beceremedim.
cok hevesliyimde biraz yeniyim.orgu oya falan yaparimda makineye merak saldim.
bakalim bi kumas ayarlayip bebek battaniyesi denemek istiyorum insallah ugur getirir...
evet cnm ya bencede belki gebeliktede yasanabilir.KuZm bir şey demek için erken daha. Azıcık sabırla ve kendimize dikkatle bakalım. Hayırlısını dileyelim. Belli gebelikte de böyl oluyordur biz hiç yaşamadık ki o hali.
valla cok zevkli ya.dene derim stresi aliyor.bide namazda kilamiyom bu hafta makineyle zaman geciricem.Ayyyy benim görüncemde var dikiş makinası acaba ben de mi merak sarsam becerebilirmiyim dersin kızzzz
kiz berfooo cok guldum yaaa alemsin sen vallaa....Kizzz spalar yollarını sasiracaklar ha :))) düşünsene tam yumurtaya gidiyorlar donuyosun geri çıkıyorlar :)))) Allahimm kurguya gel :))))
al bendende o kadar valla oluyorum sandim ikincisindee.....Doğrudur tabi herkes yaşadığını biliyor, ben en çok acı ve sıkıntıyı HSG de çektim canım
cnm sen kac yasindasin kac yillik evlisin?3 yıl olacak canım hiç öyle bişey duymadın ilk defa duyuyorum hiç kimse bana öyle bişey yapılması gerektiğinide söylemedi bide doktr bana hiç öyle bişey yap yada yaptın mı demedi bu kadar süredir yapmadım acaba çocuğumun olmamasının sebebi olabilir mi şimdi çok korktum ve üzüldüm bide biz evlendiğimiz zaman da kan testimi yapmadı doktr eşimden tek aldı kan o tek yeter demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?