19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Uc gün önce karnima birşeyler koyup resim çektim çok yakıştı ama yaaaa çok heycablandim 4 buçuk yıldır ilk defa böyle birşey yaptım çok heycanliydi :))))
ayyyy kiyamam yaaa cok tatlisin allahim benden once sseni sevindirsin o mutlu haberi ilk sen al insallah karnin gobisin kocaman olsun insallah

ayyyy kiyamam yaaa cok tatlisin allahim benden once sseni sevindirsin o mutlu haberi ilk sen al insallah karnin gobisin kocaman olsun insallah

Öyle deme ltfen :'( Allahim senden cok razi olsun insallah bunun sırası yok Rabbim herkese nasip eylesin sana da bana da hiç belli olmaz benimki gelmegecekmis gibi o yüzden kendinkini erteleme :))))) eve gittin mi hala işte misin kacta gidiyosun ya da?

allahim ikimizede nasip etsin sen daha onceden istiyosun rabbim kimseye arattirmasin ya uzulmeyelim ikimizinde olcak hayirlisiyla ciktim isten eve geldim yemek yaptim masayi kurdum esimi bekliyorum

allahim ikimizede nasip etsin sen daha onceden istiyosun rabbim kimseye arattirmasin ya uzulmeyelim ikimizinde olcak hayirlisiyla ciktim isten eve geldim yemek yaptim masayi kurdum esimi bekliyorum

Yaaa masallaaah sanaa ellerine saglikk :-*
Allah razı olsun canım benim ama olsun çok beklemek haketmek demek değil herkesss hayırlı sağlıklı evlada hamis olsun insallaaaaaaah ♥♥♥♥❤❤❤❤❤❤

sagol canimm herkes icin en hayirlisi olsn canim

Hadi bakalım çok az kalmış tutmuştur insallaaaah :))) bak gününü de bulmussun Allahın izniyle insallaaaah gelmiştir de haberini alırız :-*

İnsaallah kizlar insaallah ya.. Rabbim utandirmasin amin☺

İnsaalah canım ama bana çokmuş gibi geliyor günler geçmiyor üzülüyorum sıkılıyorum hep
cnm simdiden takarsan olacagi varsada gecikir
diyim ben sana daha coook yenisin rahat ol .
simdiki aklim olsa ben ilk senelerde hic bu kadar takmazdim.belki suan olmustu bile.
gerci hersey nasip kismet insallah sen bizim kadar beklemezsin.bir kac ay kafandan at bakalim.
hem doktora gitsen bile ayni seyi soyluyorlar "ilk sene normaldir olmayisi"

insallah olmazsin berfincim dusunme olumsuz seyleri.gelmesin kirmizilar 9 ay .

Ayşemmmmmmmmmm özledim seni yaaaaaaaaaa nerdesin kuzummmmm ya
sorma kiz bugun dikis makinemi actim kollari sivadim
biseyler dikeyim kafam dagilsin dedim ama bi halt beceremedim.
cok hevesliyimde biraz yeniyim.orgu oya falan yaparimda makineye merak saldim.
bakalim bi kumas ayarlayip bebek battaniyesi denemek istiyorum insallah ugur getirir...

Ayyyy inşallahhhh canımcım becerebilirsin battaniyeni yaparsın ve en kısa zamanda bebişlerini sarar sarmalarsın bende bebek battaniyesi örüyorum bakalım saracağım bebeğim olcak mı

Ayyyy benim görüncemde var dikiş makinası acaba ben de mi merak sarsam becerebilirmiyim dersin kızzzz

KuZm bir şey demek için erken daha. Azıcık sabırla ve kendimize dikkatle bakalım. Hayırlısını dileyelim. Belli gebelikte de böyl oluyordur biz hiç yaşamadık ki o hali.
evet cnm ya bencede belki gebeliktede yasanabilir.
bugun teyzemle konustum o da cok sanci ceker adetzamani.
gecen yil hamile kaldi cift rahimli olmasina ragmen dogal yolla oldu ve hic fark edememis.
diyorki adetimin gelecegini dusunuyordum sanci cogalip duruyormus. gunleride geciyor ve bir hafta gectikten sonra bulantilar baslayinca test yapmak aklina gelmis.herkeste belirti farkli oluyor demekki.

Ayyyy benim görüncemde var dikiş makinası acaba ben de mi merak sarsam becerebilirmiyim dersin kızzzz
valla cok zevkli ya.dene derim stresi aliyor.bide namazda kilamiyom bu hafta makineyle zaman geciricem.
onume gelen her kumasi dikiyom. burdada bi topik var ordan bakiyorum nsl yapildigina.
gecen gun kumas aldim yastik yuzleri ve carsaf etrafi yaptim super oldular.simdilik duz dikis yapiyorum.

Doğrudur tabi herkes yaşadığını biliyor, ben en çok acı ve sıkıntıyı HSG de çektim canım
al bendende o kadar valla oluyorum sandim ikincisindee.....
cok zor gecti yaa bi daha asla cektirmem.adet sancisina bile dayanamiyorum.
hcg de geberiyodum.bakalim dogum nsl olacak uff kadin olmak cok zor ya.

cnm sen kac yasindasin kac yillik evlisin?
smear testi ve hormon tahlillerini neden istemedi doktorun.neler uyguluyor peki?
Bunlari istemelisin.adetin ucuncu gunu kan verilince hormonlarinda sorun varsa anlasilir.
daha sonra smear testi (cok basit bir islem. kulak cubuguna benzer bi cubukla vajinadan sivi aliniyor).
sonra esinden sperm tahlili istemesi gerekiyor.bunlarda sorun yoksa yumurtlamayi takibe aliyor.dikkate al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…