• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

herseyi yaptim cnm ama malesef yumurtlamam gec oluyo o yuzden dr. verdigi gunlerde iliskiye giriyoruz
bak burda gunler belirtildi fakat benim bir hafta geriden takip ediyomus gec buyuyomus yumurtalarim

üzme ke
Haşimato tiroidim var ama düzenli ilaç kullanıyorum tsh ım 2 hafta önce 0.51 geldi yani normal değerlerde. T3 T4 de öyle.. Yine de tiroid hastalarının çocuğu zor oluyor yazılarına çok rastladığımdan huzurlu değilim.. Ayrıca pko luyum fakat o da kontrol altında diyebilirim çünkü adet düzensizliğim, kıllanma vs yok. Hatta ultrasonda bile kist çıkmadı.. Yumurtlama dönemimime 1 hafta var. Bakalım kısmet.. Allah isteyen herkese nasip etsin[/QUOTE üzme kendini canım benim benim şimdi çalıştığım iş yerindeki bir arkadaşıma doktor ona senin hiç çocuğun olamaz demişti sen kendini ona alıştır demişlerdi sonra o da çok üzülmüştü bide o zamanlarda fazlada istemiyormuş doktor olmaz dediği ayda adet olmamış sonra kaynanası bir ihtimal test yapalım demiş ve sonuç pozitif çıkmış o da doktorun deyiminden dolayı inanmamış kaynanasıda demiş bi kan testi yapalım onu da yapmış o da pozitif çıkmış sonra o doktora gitmişler doktor çok sinirlenmiş ve çok iyi bilinen bir doktor demiş olamaz nasıl öyle bişey olur kendisi bakmamış sinirden asistanına demiş sen bak ona asistanıda bakınca hamile gerçekten demiş doktora doktor çok bozulmuş nasıl olmaz dediğim halde oluyor demiş sonra arkadaşım bir daha ona gitmemiş BİRAZ UZUN YAZDIM CANIM DEMEK İSTEDİĞİM GÜZEL ALLAHIM HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİYOR VE OL DEDİĞİ HERŞEYİ OLDURUYOR

Haşimato tiroidim var ama düzenli ilaç kullanıyorum tsh ım 2 hafta önce 0.51 geldi yani normal değerlerde. T3 T4 de öyle.. Yine de tiroid hastalarının çocuğu zor oluyor yazılarına çok rastladığımdan huzurlu değilim.. Ayrıca pko luyum fakat o da kontrol altında diyebilirim çünkü adet düzensizliğim, kıllanma vs yok. Hatta ultrasonda bile kist çıkmadı.. Yumurtlama dönemimime 1 hafta var. Bakalım kısmet.. Allah isteyen herkese nasip etsin

Canım o zaman incir ye herkese oneriyorum sen de dene sabah AC karınla iki tane :) ElifAhsen02 ElifAhsen02 arkadasimin da troidi var ama iki defa gebelik geçirdi olumsuz sonuçlandı kendini olumsuzluga dusurme dediğin gibi kontrol altına alınan birşey picos herkeste var nerdeyse ama picoslu olup hamile kalan çok :)

Haşimato tiroidim var ama düzenli ilaç kullanıyorum tsh ım 2 hafta önce 0.51 geldi yani normal değerlerde. T3 T4 de öyle.. Yine de tiroid hastalarının çocuğu zor oluyor yazılarına çok rastladığımdan huzurlu değilim.. Ayrıca pko luyum fakat o da kontrol altında diyebilirim çünkü adet düzensizliğim, kıllanma vs yok. Hatta ultrasonda bile kist çıkmadı.. Yumurtlama dönemimime 1 hafta var. Bakalım kısmet.. Allah isteyen herkese nasip etsin[/QUOT
himm anladim canim o zmn adetin 14. gunu yumurtlaman baslar duz3nli adet goruyosan duzenli iliski yasarsan hamile kalabilirsin hadi insallah bu ay herkez umutlu hepbirlikte hamile kalicaz allahin izniyle

O yüzden sildim ben adetten çıkar çıkmaz yumurtluyorum :))) ne ayaksa yunuslar :))) inciiirrrr diyorum başka da birşey demiyorum
bende sadece iliskiye girdigim gunleri unutmim die silmedim hala valla incir dedin en hizli ben baslamisimdir aninda aldim :KK76::KK55::KK54::KK68:

bende sadece iliskiye girdigim gunleri unutmim die silmedim hala valla incir dedin en hizli ben baslamisimdir aninda aldim :KK76::KK55::KK54::KK68:

Aynen vallah bana denildiğinde bile bir gün geç başladım ama maşallah 7 gün yedim ikişer tane 18-19 mm büyüyen iki yumurtam oldu :)))

Canim benim nasıl gidiyo hamilelik :) nasıl öğrendin tedavi oldun mu?
hayır canm pko var bende 1 bucuk senedır ıstıyorum hatırlarsanız burda daha oncede konusmustuk umudumhic yoktu ama normalde 10 15 gun gecen adetım 6 gun gectı ve arkadaslarımın ısrarıyla gıttım test aldım ve ummadıgım bır anda ıkı cızgı gordum ve aksama tekrar test yaptım ondada aynı cızgılerı gorddum ve sabahına doktora gıttım ve 5 hafta 2 gunluk dedı 3 gun sonra kalp atısları ıcın gıdıcem

hayır canm pko var bende 1 bucuk senedır ıstıyorum hatırlarsanız burda daha oncede konusmustuk umudumhic yoktu ama normalde 10 15 gun gecen adetım 6 gun gectı ve arkadaslarımın ısrarıyla gıttım test aldım ve ummadıgım bır anda ıkı cızgı gordum ve aksama tekrar test yaptım ondada aynı cızgılerı gorddum ve sabahına doktora gıttım ve 5 hafta 2 gunluk dedı 3 gun sonra kalp atısları ıcın gıdıcem
AY NE GÜZEL İNŞ. O GÜNLER BİZLEREDE NASİP OLUR

Back