• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Valla sana diyim ayşe yi ozleyeceğiz artık çünkü makinaya kaptırırsa kendini unutacak bizi:eek:
Hahaha vallah seni beni unutur hatta bebisi bile unutur o derece kaptırmıştır :)))))))
haahhaaa aynen ya cozmussunuz beni kizlar cok takintili biriyim yaaa bu ise el attiysam sonu gelmez.
ama malzemem yok carsiya cikmam lazim.burdada biraz uzak turklerin bulundugu carsi.sali gunu giderim ins.

Son düzenleme:
hadi bakalim siz gaz verin boyle ben butun kulupteki anneleri hediye yagmuruna tutacam bu gidisle
insallah kocis iflas etmez:KK70:
Valla canım iflas konusunu bilemiycem :-)eder mi eder topikte kaç kişiyiz bence yollama herif seni boşarr:KK70:

KIZLAR YA KISACA KENDI BILGILERINIZI YAZARMISINIZ????
unutuyom ben cok cabuk yaaa.kafama takildi da.
once ben basliyayim.sonra sizde yazin kisaca yasadiginiz yer.yasiniz falan.ok.
ben fransada yasiyorum.23 yasindayim.5 bucuk yillik evliyim.(17de evlenmistim.)
izmir dogumluyum.izmirden buraya gelin geldim.aslen agriliyiz.
boyum 1.57/kilom 60/:KK52:sizleride merak ediyom yazin ok.

Beybisiii ben Hataylıyım 5 buçuk yıllık evliyim boy 1 75 Kilo 67 oldu mu canımcım geriside yazsın ama ha bide yaş 24 senden 1 yaş büyüyüm:KK53::KK16::KK66:herkes yazsın ama ben de merak ediyorum

Kilim ve tohum Kilim ve tohum cnm bugunde ates olctunmu ?
ayni saatte olculuyor diye duymustum sen nsl yapiyosun?
ovulasyon testlerini denedinmi ?
Can'ım yok bugün ölçmedim, ovulasyon testi denemedim. Doktor takip yaptı kuzum iki günde bir gittim doktora. Aynen saatte yataktan çıkmadan ölçülmesi gerekiyormuş

al bendende o kadar valla oluyorum sandim ikincisindee.....
cok zor gecti yaa bi daha asla cektirmem.adet sancisina bile dayanamiyorum.
hcg de geberiyodum.bakalim dogum nsl olacak uff kadin olmak cok zor ya.
Evet canımmmmm benim de setlerim öyle çok ağrılı geçer HSG de acıdan mahvoldum hatta burda HSG ile ilgili topiklrevde yazdım. Ay bebiş olsun sağlıkla doğsun da acı çekeriz be kuzum.

evet cnm ya bencede belki gebeliktede yasanabilir.
bugun teyzemle konustum o da cok sanci ceker adetzamani.
gecen yil hamile kaldi cift rahimli olmasina ragmen dogal yolla oldu ve hic fark edememis.
diyorki adetimin gelecegini dusunuyordum sanci cogalip duruyormus. gunleride geciyor ve bir hafta gectikten sonra bulantilar baslayinca test yapmak aklina gelmis.herkeste belirti farkli oluyor demekki.
Demek ki olabiliyor kuzum, sabırla hayırlısını dileyip beklemek lazım

Tatlim doktorun soyledigine gore bi sorunum yok cok sukur.Sabirla beklemek Allahin nasip edecegi gunu:KK66:) Gecen ay bal tarcin corek otu kürü yaptim.Onümüzdeki ay insallah gerek kalmazda denemem inciride.Bu ay umutsuz gibiyim bide ama olsun artik napalim hayirlisiyla gelsin bebislerimiz....

Amiiiinnn inşallah gerek kalmadan hamis olursun Allah kerim mutlaka mikafatlandiracaktir bie gün hepimiz :anneadayı: olup sağlıklı :KK46: sahib olcaz insallah :KK200:

Ben sana kendimi tanitayim mi :))))

Back