- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
ALLAH SANADA SAĞLIK SIHAT VERSİN İNŞALLAH CANIM BENİMamın ınsallh cnm dualarım sızınle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH SANADA SAĞLIK SIHAT VERSİN İNŞALLAH CANIM BENİMamın ınsallh cnm dualarım sızınle
Kuru incir mi kızlar
hayır canm pko var bende 1 bucuk senedır ıstıyorum hatırlarsanız burda daha oncede konusmustuk umudumhic yoktu ama normalde 10 15 gun gecen adetım 6 gun gectı ve arkadaslarımın ısrarıyla gıttım test aldım ve ummadıgım bır anda ıkı cızgı gordum ve aksama tekrar test yaptım ondada aynı cızgılerı gorddum ve sabahına doktora gıttım ve 5 hafta 2 gunluk dedı 3 gun sonra kalp atısları ıcın gıdıcem
eee tecrubelisin benden daha once evlenmissin o yuzden dinlemem lazim
ohh sifa olsun insallah ben sendn duydm gittim aldm hemenHic sorma 2011 temmuzda evlendim :))) ne varsa hedim ictiictim yemin ederim ama inciri çok duymustum bir turlu uugulayamadim sebebi ise sevmedigim için ama sahit oldum bir arkadaş deneyimiydi bi de benimm canım kardeşim var ElifAhsen02 yemem için söylemişti hemen yedim ve faydasını gordum :))
Hepsini okudun muuuu :))) vallah ben bi sayfa kaçırınca bile duruyordum :))) su usengecligin gözü kor osunKizlar ne cok yazismissiniz oku okuya bitiremedim...:))
Bu arada bende bende 5inci ayimin icindeyim evleneli kizlar... 25yasindaym. Bugun az once iki dk filan gobegmin hemen cok kisa mesafe altinda segirme hissettim... Agrilarm yok ama aksam.sirtim belim agriyor bilmiorm yoruldgm icin mi gun boyu.. Uykum cok fena gelior aksamlari ama adetten oncede benim uykulu hallerm cok olur.. Akintim yne ayni kremsi seffaf hafif sariya donik.. Basim agriyor bu ara ama ole cok deol.. Normalde.basim agrimaz benim hic.. Bas agrisi nasil olur onuda bilmiordmda sakaklarim gozlerim agriyor diyeym... Gaz ve gogus agrim ise hat safhada devam ediyorlar☺☺ arkadsmda beni hamilr gormus ruyasinda diorm Allahim.bu ay her sey lehime...☺☺ insaallah rabbim utandirmaz..o kadr sey yaziyorm paylasiyorm suraya rabbim boynumu buku birakmasin utandrmasin cok uzulurum ya... Tabi bu dualarima hepimiz giriyoruz tamam mi? Kendine dua edio sadece demeyin☺ rabb hicbirimizi utandirmasin layikiyla hayirlisiyla nasip eylesin...
ohh sifa olsun insallah ben sendn duydm gittim aldm hemen
BENDE ALACAMMMM
Hepsini okudun muuuu :))) vallah ben bi sayfa kaçırınca bile duruyordum :))) su usengecligin gözü kor osun
Canimmm benimmmm can öğretmenim bence de herşey senin lehine :))) sanki var gibi kaç gün kaldı bat? Hep dua ettiğimde önce herkese sonra kendime ediyorum Allahım kabul eylesin inşallah yeni evliymisain hem bence olacak Allahın izniyle eğer o güne tutturduysaniz 90' dan geliyodur minnakin
İnsaallah canim benim insaallah ya...☺ hepimizinki insaallah... O gunu yumurtlama gununu ovu testi ile ogrendim ama bakalim insaallah tutmustur ya... Hayirlisiyla tabi.. Onuda ilave edeyimde hayirsiz bir sey istemem☺ Bat 19u...
Kizlar kuru inciri ac karina sadece sabahlarimi yiyorsunuz.Yoksa sabah aksam mi ?
hadi insallah hamilesindir arkadasin ruyadinda gorduyse hamile olma ihtimalin var beni ruyasinda 3 kisi gormustu o ay hamile kalmisim hayra yor hayirlisiyla gelsin bebisinBu arada bende bende 5inci ayimin icindeyim evleneli kizlar... 25yasindaym. Bugun az once iki dk filan gobegmin hemen cok kisa mesafe altinda segirme hissettim... Agrilarm yok ama aksam.sirtim belim agriyor bilmiorm yoruldgm icin mi gun boyu.. Uykum cok fena gelior aksamlari ama adetten oncede benim uykulu hallerm cok olur.. Akintim yne ayni kremsi seffaf hafif sariya donik.. Basim agriyor bu ara ama ole cok deol.. Normalde.basim agrimaz benim hic.. Bas agrisi nasil olur onuda bilmiordmda sakaklarim gozlerim agriyor diyeym... Gaz ve gogus agrim ise hat safhada devam ediyorlar☺☺ arkadsmda beni hamilr gormus ruyasinda diorm Allahim.bu ay her sey lehime...☺☺ insaallah rabbim utandirmaz..o kadr sey yaziyorm paylasiyorm suraya rabbim boynumu buku birakmasin utandrmasin cok uzulurum ya... Tabi bu dualarima hepimiz giriyoruz tamam mi? Kendine dua edio sadece demeyin☺ rabb hicbirimizi utandirmasin layikiyla hayirlisiyla nasip eylesin...
etmezmiyim bebegim butun dualarim sana olur insallah hamis kalirizAllahimmm insallaaaah çok ise yarar bu ay hamile kalırsın ben hamis olmasam bu ay hep bana dua edersin inşallah :))))) ben de vesile olmuş olurum
etmezmiyim bebegim butun dualarim sana olur insallah hamis kaliriz