• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

benim dr. 2 ay hap yumurta takibi sonraki asama igne die soyledi birde igneden sonra asilama yapilmasi sart degil ciftler kendileri denemesi gerek normal sartlarda yumurtan catliyosa igneye bile gerek duyulmuyo bu sekilde 4 ay zaman veriliyo asilama oncesinde benim suanda oyle ilk ayim hap kullandm iliski icin gun verdi... direk asilama die soylediyse yanlis die dusunuyorum cnm insallah bu ay hamile kalirsin baska isleme gerek kalmaz
bende daha önce klomen serophone haplarını bi kaç kez kullandım sonralarında çatlatma iğnesi yaptım ama olmadı sonra kis var dediler ilaçlı rahim filmi çektirmemi söyledi bi doktor onu da yaptım herşey temiz çıktı ama yineebişey olmadı. bunu şimdi gittiğim doktora söyledim o da bana dedi şimdi aşılama yapmalız başladık ama sonunu getiremedik inş. o bir hayra delalettir diyorum canım benim

bende daha önce klomen serophone haplarını bi kaç kez kullandım sonralarında çatlatma iğnesi yaptım ama olmadı sonra kis var dediler ilaçlı rahim filmi çektirmemi söyledi bi doktor onu da yaptım herşey temiz çıktı ama yineebişey olmadı. bunu şimdi gittiğim doktora söyledim o da bana dedi şimdi aşılama yapmalız başladık ama sonunu getiremedik inş. o bir hayra delalettir diyorum canım benim

İnşallah hiç birşeye gerek kalmadan hamis olursun dostum sanki sanki olacak gibi :))) inşallah hayra vesile olur

ayyy hadi insallahh yapacagin herseyi yapmissin allah sana bi tane hatta 2 tane bebis nasip etsin rabbim gonlune gore versin herseyi :KK46::KK68:

adet takvimi programı tlfnuma indirdim onda yumurtlama günlerimi takip ediyorum ona göre çalışmalar yapıyoruz bu ay ilk ona gör yaptık bakalım yaramışmı orda da ayın 15 adet olmam gerektiği bilgisi veriyor

böyle bişey

Eklentiler

• adet takvimi.jpg
    adet takvimi.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 47
Amiin inşallah hepimiz.. Bazı sağlık problemlerim var bu yüzden korkularım mevcut ama henüz 4 aylık evli olduğum için ümidimi yitirmek istemiyorum
endiselenmen icin cok erken cnm aramizda 2 yillik 3 yillik 4 yillik evli olup bebegi olmayanlar var ve hala hepimizin umudu var ne problemin var hepimiz yardimci olmaya calisiriz :)

kaç gün ara ile oluyorsan ayarlar bölümünden onu yapmalısın canım bide adetin kaç gün sürüyorsa onuda kaydetmelisin ilişki günlerini vs.

Haşimato tiroidim var ama düzenli ilaç kullanıyorum tsh ım 2 hafta önce 0.51 geldi yani normal değerlerde. T3 T4 de öyle.. Yine de tiroid hastalarının çocuğu zor oluyor yazılarına çok rastladığımdan huzurlu değilim.. Ayrıca pko luyum fakat o da kontrol altında diyebilirim çünkü adet düzensizliğim, kıllanma vs yok. Hatta ultrasonda bile kist çıkmadı.. Yumurtlama dönemimime 1 hafta var. Bakalım kısmet.. Allah isteyen herkese nasip etsin

kaç gün ara ile oluyorsan ayarlar bölümünden onu yapmalısın canım bide adetin kaç gün sürüyorsa onuda kaydetmelisin ilişki günlerini vs.
herseyi yaptim cnm ama malesef yumurtlamam gec oluyo o yuzden dr. verdigi gunlerde iliskiye giriyoruz

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-13-15-58-12.png
    Screenshot_2016-01-13-15-58-12.png
    249,4 KB · Görüntüleme: 20
Back