19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

herseyi yaptim cnm ama malesef yumurtlamam gec oluyo o yuzden dr. verdigi gunlerde iliskiye giriyoruz
bak burda gunler belirtildi fakat benim bir hafta geriden takip ediyomus gec buyuyomus yumurtalarim

üzme ke

Canım o zaman incir ye herkese oneriyorum sen de dene sabah AC karınla iki tane :) ElifAhsen02 arkadasimin da troidi var ama iki defa gebelik geçirdi olumsuz sonuçlandı kendini olumsuzluga dusurme dediğin gibi kontrol altına alınan birşey picos herkeste var nerdeyse ama picoslu olup hamile kalan çok :)

O yüzden sildim ben adetten çıkar çıkmaz yumurtluyorum :))) ne ayaksa yunuslar :))) inciiirrrr diyorum başka da birşey demiyorum
bende sadece iliskiye girdigim gunleri unutmim die silmedim hala valla incir dedin en hizli ben baslamisimdir aninda aldim

bende sadece iliskiye girdigim gunleri unutmim die silmedim hala valla incir dedin en hizli ben baslamisimdir aninda aldim

Aynen vallah bana denildiğinde bile bir gün geç başladım ama maşallah 7 gün yedim ikişer tane 18-19 mm büyüyen iki yumurtam oldu :)))

Canim benim nasıl gidiyo hamilelik :) nasıl öğrendin tedavi oldun mu?
hayır canm pko var bende 1 bucuk senedır ıstıyorum hatırlarsanız burda daha oncede konusmustuk umudumhic yoktu ama normalde 10 15 gun gecen adetım 6 gun gectı ve arkadaslarımın ısrarıyla gıttım test aldım ve ummadıgım bır anda ıkı cızgı gordum ve aksama tekrar test yaptım ondada aynı cızgılerı gorddum ve sabahına doktora gıttım ve 5 hafta 2 gunluk dedı 3 gun sonra kalp atısları ıcın gıdıcem

AY NE GÜZEL İNŞ. O GÜNLER BİZLEREDE NASİP OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…