iyiym canım valla ne olsun bekliyorum bende p.tesi ola hayrola :)
insallah cok amin hepimizeEvet bakalım hayırlısı olsun inşallah :)biz burda herkesi hamile gorcez inşallah biz de olalım :))
ins. cnm tez zamanda hamile kalirsin yasin hamile kalmak icin cok uygun :)Beslenmeyen adet tarihim 6 Şubat.. İnşallah bu ay nasip olur. Yaşım 24
bende daha önce klomen serophone haplarını bi kaç kez kullandım sonralarında çatlatma iğnesi yaptım ama olmadı sonra kis var dediler ilaçlı rahim filmi çektirmemi söyledi bi doktor onu da yaptım herşey temiz çıktı ama yineebişey olmadı. bunu şimdi gittiğim doktora söyledim o da bana dedi şimdi aşılama yapmalız başladık ama sonunu getiremedik inş. o bir hayra delalettir diyorum canım benimbenim dr. 2 ay hap yumurta takibi sonraki asama igne die soyledi birde igneden sonra asilama yapilmasi sart degil ciftler kendileri denemesi gerek normal sartlarda yumurtan catliyosa igneye bile gerek duyulmuyo bu sekilde 4 ay zaman veriliyo asilama oncesinde benim suanda oyle ilk ayim hap kullandm iliski icin gun verdi... direk asilama die soylediyse yanlis die dusunuyorum cnm insallah bu ay hamile kalirsin baska isleme gerek kalmaz
Beslenmeyen adet tarihim 6 Şubat.. İnşallah bu ay nasip olur. Yaşım 24
insallah cok amin hepimize
Amiin inşallah hepimiz.. Bazı sağlık problemlerim var bu yüzden korkularım mevcut ama henüz 4 aylık evli olduğum için ümidimi yitirmek istemiyorumins. cnm tez zamanda hamile kalirsin yasin hamile kalmak icin cok uygun :)
bende daha önce klomen serophone haplarını bi kaç kez kullandım sonralarında çatlatma iğnesi yaptım ama olmadı sonra kis var dediler ilaçlı rahim filmi çektirmemi söyledi bi doktor onu da yaptım herşey temiz çıktı ama yineebişey olmadı. bunu şimdi gittiğim doktora söyledim o da bana dedi şimdi aşılama yapmalız başladık ama sonunu getiremedik inş. o bir hayra delalettir diyorum canım benim
ayyy hadi insallahh yapacagin herseyi yapmissin allah sana bi tane hatta 2 tane bebis nasip etsin rabbim gonlune gore versin herseyibende daha önce klomen serophone haplarını bi kaç kez kullandım sonralarında çatlatma iğnesi yaptım ama olmadı sonra kis var dediler ilaçlı rahim filmi çektirmemi söyledi bi doktor onu da yaptım herşey temiz çıktı ama yineebişey olmadı. bunu şimdi gittiğim doktora söyledim o da bana dedi şimdi aşılama yapmalız başladık ama sonunu getiremedik inş. o bir hayra delalettir diyorum canım benim
4 aylık evliyimBerf0o0o
endiselenmen icin cok erken cnm aramizda 2 yillik 3 yillik 4 yillik evli olup bebegi olmayanlar var ve hala hepimizin umudu var ne problemin var hepimiz yardimci olmaya calisiriz :)Amiin inşallah hepimiz.. Bazı sağlık problemlerim var bu yüzden korkularım mevcut ama henüz 4 aylık evli olduğum için ümidimi yitirmek istemiyorum
canım daha çok çok yenisin stres yapma canım benim stres yüzünde bizler bu haldeyiz 3 yıl oldu:)4 aylık evliyimBerf0o0o
ayni programi kullaniyoruz ama benim duz3nsizlikten dolayi yanlis gosteriyo adet ve yumurtlama gunlerimiböyle bişey
Çok sağol canım inşallahAynen arkadaşın dediği gibi senden sıvı aliniyo canın acimicak her kadının senede 1 vermesi gereken birşey her turlu hastalık için araştırılıyor inşallah bir sorun çıkmaz bitanem
herseyi yaptim cnm ama malesef yumurtlamam gec oluyo o yuzden dr. verdigi gunlerde iliskiye giriyoruzkaç gün ara ile oluyorsan ayarlar bölümünden onu yapmalısın canım bide adetin kaç gün sürüyorsa onuda kaydetmelisin ilişki günlerini vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?