cnm keci boynuzu pekmezine ne bulursan kat .tadi yencek gibi oldumu tamamdir.Ya canim ben başka bişey yedirmistim onun tarifi ni yazar misin ölçüleri ni zahmet olmazsa
Sanırım bana yazmışsın canım rabbim senden razı olsun ne muradın varsa versin rabbim isteyen içi yanan herkese nasip etsin inşaAllah inanıyorum birgün olacak inşallah umudum var allah nasip etmeyeceği bir şeyin hayalini kurdurmazmış hepimiz için hayırlısıSizler boyle yaziyorsunuz ya ben cok uzuluyorm... Kimlerden ne hikayeler duydum cocuklugumdan beri..o zamandan beri cocugu olmayan isteyen herkese dua ederim... Simdide sen yazmissin ya basindan geçenleri nasil uzuluyorum anlatamamAh rabbim dualarini hayirlica kabul etsin kimbilir niceguzelliklere sahipsinde ne sen ne de bizler biliyoruz... Haberdar deyiliz... Guzel Allahim sabredenlerle beraberdir. Seninle beraber bunu hic unutma... Hayirli guzel gunler nasibin olsun insaallah. Sabirlarinin mukafatini tevekkulunun mukafatini gani gani her iki cihanda da al insaallah.
Çooook sağol canım benim yarın yapacam inşallah mizikçılik yapmaz benim kicnm keci boynuzu pekmezine ne bulursan kat .tadi yencek gibi oldumu tamamdir.
ben boyle yapiyorum;;;
yarim kilo pekmeze
1 tatli kasigi toz zencefil
1 tatli kasigi toz tarcin
1 tatli kasigi toz zerdecal
1 tatli kasigi yerfistigi
1 tatli kasigi polen
bir avuc findik(kir yada ez)
bir avuc ceviz(kir yada ez)
biraz balla tatlandirabilirsiniz.
(aksamlari havuc yedir birer tane hatta suyu daha faydaliymis erkeklere bide kuru sogan.)
cerezde sorun yokda keciboynuzu pekmezi icmezde yemezde :)
Sanırım bana yazmışsın canım rabbim senden razı olsun ne muradın varsa versin rabbim isteyen içi yanan herkese nasip etsin inşaAllah inanıyorum birgün olacak inşallah umudum var allah nasip etmeyeceği bir şeyin hayalini kurdurmazmış hepimiz için hayırlısı
cnm keci boynuzu pekmezine ne bulursan kat .tadi yencek gibi oldumu tamamdir.
ben boyle yapiyorum;;;
yarim kilo pekmeze
1 tatli kasigi toz zencefil
1 tatli kasigi toz tarcin
1 tatli kasigi toz zerdecal
1 tatli kasigi yerfistigi
1 tatli kasigi polen
bir avuc findik(kir yada ez)
bir avuc ceviz(kir yada ez)
biraz balla tatlandirabilirsiniz.
(aksamlari havuc yedir birer tane hatta suyu daha faydaliymis erkeklere bide kuru sogan.)
napak kiz mecbur bi kac ay idare edecek kadar aliyom toz seklinde baharatlari.Kız aktarci mi oldun :)))) maşallah sana yaa kurban olurum senin o cabana
Aminnnnn rabbim büyük ondan başka kimsemiz yok ol der olur Rabbim ol desin hepimiz için canlarımAmin amin amin
Bende imaniyorum... Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sana bana hepimize... Rabbim kullarina muhtac eylemesin.. Su gozlerimizi kalbimizi onlara melul melul baktrmasin. Yalniz ondan yardim dileriz. O da bizi utandirmicaktir insaallah..
hayirdir kiz nettiiinnnn nolduuYaniyommm Aysooo yaniyommm
Güzel sapık ayseeeenapak kiz mecbur bi kac ay idare edecek kadar aliyom toz seklinde baharatlari.
ama her hafta taze yapip koyuyom dolaba.sabah aksam yisin sonra cosup bana gelsinnsl fikir sapik ayseee
amin cnm hepimizinkini insallah....Güzel sapık ayseeeeallah çabalarını boşa çıkarmasın
ne Duası okuyorsunuzzzBerf0o0o berfinnn bugun okudunmu duani cnm
neden sormuonz nezmn. Ewlendn nerdesnn napin ne edin die :)Berf0o0o berfinnn bugun okudunmu duani cnm
napak kiz mecbur bi kac ay idare edecek kadar aliyom toz seklinde baharatlari.
ama her hafta taze yapip koyuyom dolaba.sabah aksam yisin sonra cosup bana gelsinnsl fikir sapik ayseee
hayirdir kiz nettiiinnnn nolduu
Oy oy bebisini adayini yerm yerm :) beraber yaniok berfik :)Yaki attım belime bebis adayima birşey olmamıştır dimi :))) duami okudum hem de 400 yarın için de okudum haberin olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?