- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
insallah giydirmek nasip olur cnm.Vallah ben de düşünüyorum şimdi bi arkadasima msj attım eşimin arkadaşı onlarda burda şimdi babasının evine gitmiş kayseriye gelince bana iki tane bebek zibini al dedim belki hamis olurum da kocama supriz yaparım olmazsa da kalır öyle öper koklarim :))
insallah giydirmek nasip olur cnm.
bu aralar esimle alisveris magazalarina ne zaman gitsek tartisiyoz.
hep kucuk kiz elbiselerini istiyom.o da delimisin diyo ev doldu uzuluyon gorunce diyo .almiyoo artik puff
İlkini yaptırdı 6 tane dollendi 1 ini transfer ettiler sonuç negatif 5 tane dondurdular 5.gün embriyosu 2 tane transfer ettiler 1i tutmuş 3.ayı bitecek 4 e geçecek rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah şu an öyle bir ayırım var ki bebek konusunu kapatmiyorlareli sürekli karnında bebeğim şöyle bebeğim böyle allah sabır versin depresyona soktular beniiçim acıyor
insan oglu hep oyle iste naparsin...İlkini yaptırdı 6 tane dollendi 1 ini transfer ettiler sonuç negatif 5 tane dondurdular 5.gün embriyosu 2 tane transfer ettiler 1i tutmuş 3.ayı bitecek 4 e geçecek rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah şu an öyle bir ayırım var ki bebek konusunu kapatmiyorlareli sürekli karnında bebeğim şöyle bebeğim böyle allah sabır versin depresyona soktular beniiçim acıyor
Allah kimseye yaşadıklarımı yasatmasin allah sabır verdi çok şükür ama beni depresyona soktular çok kötüyüm ama allah büyük burda sıkıntılarımı rahatça paylasabiliyorum ama çevremde kimseye bişey anlatmam içime kapandim resmen kafanızı sisirdiysem kusura bakmayin lütfen çok doluyum çokNe zor şeyler yasamissin
insan oglu hep oyle iste naparsin...
anlamasi lazim seni.o da yasamis sonucta bu durumlari.
encok sana destek olmasi gereken kisi eltin olmali.uyar bence.
o zaman hiiicc takma .allahim sevindirsin seni.Konuşmuyor ki benle
Ben de hep öyle dua ediyorum Rabbim acınacak hale düşürme sen acı bizlere inşallaho zaman hiiicc takma .allahim sevindirsin seni.
kimsenin kimseye faydasi yok.rabbim acisin yeter.
Seni de sevindirsin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.inşAllaho zaman hiiicc takma .allahim sevindirsin seni.
kimsenin kimseye faydasi yok.rabbim acisin yeter.
niye kafamiz sissin ki cnm hepimiz ayniyiz tek degilsin.Allah kimseye yaşadıklarımı yasatmasin allah sabır verdi çok şükür ama beni depresyona soktular çok kötüyüm ama allah büyük burda sıkıntılarımı rahatça paylasabiliyorum ama çevremde kimseye bişey anlatmam içime kapandim resmen kafanızı sisirdiysem kusura bakmayin lütfen çok doluyum çok
cerezde sorun yokda keciboynuzu pekmezi icmezde yemezde :)Doğru dedin bak bol bol yedir :))) keçi boynuzu pekmezi de yesin :))
İnşallah Giydir hayırlısı ileeinsallah giydirmek nasip olur cnm.
hep kucuk kiz elbiselerini istiyom.o da delimisin diyo ev doldu uzuluyon gorunce diyo .almiyoo artik puff
İnşallah bu defa gözyaşların sevinçten aksın üzüntüden değil o aldıklarını inşallah hayırlısı ile giydirebilirsininsallah giydirmek nasip olur cnm.
mecbur olunca yerler cnm alisir .cerezde sorun yokda keciboynuzu pekmezi icmezde yemezde :)
Canım ya erkekler cokkkkkk mız mız oluyor eskiden canım çıkardı yedirene kadar 1 ay yedi bıraktı manyak kocammmecbur olunca yerler cnm alisir .
ben kocama neredeyse 1 yildir yediriyom.baya ise yariyor.pekmez icinede findik, ceviz, zencefil ,zerdecal ,polen,tarcin tozu birer kasik karistirip hazirliyoz her hafta bi kavanoz bitiyor.sabah aksam bi kasik tuketiyo.uzerine hemen su iciyo dayanamiyo aciymis.
Ya canim ben başka bişey yedirmistim onun tarifi ni yazar misin ölçüleri ni zahmet olmazsamecbur olunca yerler cnm alisir .
ben kocama neredeyse 1 yildir yediriyom.baya ise yariyor.pekmez icinede findik, ceviz, zencefil ,zerdecal ,polen,tarcin tozu birer kasik karistirip hazirliyoz her hafta bi kavanoz bitiyor.sabah aksam bi kasik tuketiyo.uzerine hemen su iciyo dayanamiyo aciymis.
aynen valla bana ..... ye ikizin olacak deseler yerim galibaCanım ya erkekler cokkkkkk mız mız oluyor eskiden canım çıkardı yedirene kadar 1 ay yedi bıraktı manyak kocamm
Ben de yerim galiba ne olacak kiaynen valla bana ..... ye ikizin olacak deseler yerim galiba
onlara bal pekmez veriyoz yemiyolar.gerci benimki yer severde ic ice katilinca biraz mide bulandiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?