19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Etmem mi canm allah yardımcın olsun bana özelden ismini yaz sen inşallah meleğin tutunur sana acıların derdin son bulur ❤❤
amin cnm sagol insallah son bulur artik hem aileme hemde evladima kavusmayi istiyorum
RABBIM nasip ederse 2016 bana ugurlu gelir insallah.ismim ayse cnm.dua et bakalim hamissin kabul olur ins.

Vallahi çok haklisin bu güne kadar hep öyle yaptım ama bu ay çok ilginç geliyo herşey kendimi tutamıyorum
asilamadan dolayi umutlusun sen cnm normaldir .
ama sana bi tavsiye vereyim mi? cok fazla kendini kaptirma olurmu tatlim .
her iki ihtimalede hazirla kendini.insallah tutunmustur ama olmazsada saglik olsun.
devam edersin .sonu mutluluk olacak bizim hikayemizin.

Aynen Öyle ve düsük yaptığı akşam direk beni aredı.2ay öncesi geldi kendimi kötü hissettim. Kendim ve yasadıklarım direk canlandı gözümdee

Canimm benim Allahım diğer dünyada duaciniz eylesin inşallah cennete minik kuşun En Guzeline emanet. Allahım yerini doldursun insallah

İnşallah canım ikisine de hazırım desem yalan olur hamileysem inanmam çok zamanı alır :))))) hatta tahlillerimde çıksa bile benim değil derim :)))))

amin cnm sagol insallah son bulur artik hem aileme hemde evladima kavusmayi istiyorum
RABBIM nasip ederse 2016 bana ugurlu gelir insallah.ismim ayse cnm.dua et bakalim hamissin kabul olur ins.
Ayşemmmmm canımmmmmmmmm 2016 senin yılın olsun inşaallah hem ailene hemde bebişlerine kavusursn canım benim

Ayşemmmmm canımmmmmmmmm 2016 senin yılın olsun inşaallah hem ailene hemde bebişlerine kavusursn canım benim
ayy cnm insallah yaa artik nereyi dusunecegmi sasirdim.
rabbim sevindirsin bizleri insallah hayirlisiyla minigimi kucagima alip aileme kavussam ne iyi olur dimiii

İnşallah canım ikisine de hazırım desem yalan olur hamileysem inanmam çok zamanı alır :))))) hatta tahlillerimde çıksa bile benim değil derim :)))))
valla al bendende o kadar hee
yanlislik var derim inanmam olumluya.
gerci korkudan 6 yildir gebelik testi bile 2 kez yapmisimdir .
onlarda olumsuz olunca ne buyuk uzuntuydu yaaa anlatilmaz yasanir.
aslinda tup bebek oncesi 30 tane test alip her gun yapip olumsuza alismak istiyorum.
olumluya zaten alisir sevinir insanda .onemli olan olumsuzu kolay atlatmanin yollarini bulmak lazim.

ayy cnm insallah yaa artik nereyi dusunecegmi sasirdim.
rabbim sevindirsin bizleri insallah hayirlisiyla minigimi kucagima alip aileme kavussam ne iyi olur dimiii
İnşallah bu sene karnında bebişlerine geleceksin türkiye ye ailen hem gelişine hem bebişine sevinç gözyaşları dökecek inşallah inşallah inşallah Rabbim gönlünden ne geçiyorsa neyin hasreti varsa kismetine yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…