19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

cok sukur rabbim insallah hayirli zamanda verir bidw kocayi buna ikna etmek lazm cok yorgun oluuo inciri duymamistm bi deneyeyim bakalim bu ayi atlamamak lazim :)

cok sukur rabbim insallah hayirli zamanda verir bidw kocayi buna ikna etmek lazm cok yorgun oluuo inciri duymamistm bi deneyeyim bakalim bu ayi atlamamak lazim :)

Aklını al adamın :)))))))) vallah kullanan çok kişi var ben bile canlı ornegim ignesiz ilaçsız 18-19 mm büyüdü yumurtam :) incir yedim 2 tane AC karinla

ben Kurtaj dolayısıyla aslında bekliyorum biraz daha. vucudun toplanması için. ihtimale karsı gitcem. Adetliyken neden görünmek gerekiyor ki

Aaaa... Canım normalde çocuk tedavisi için 3. Gün çağırıyorlar yumurtanın durumuna gore tedavi uyguluyorlar

Aaaa... Canım normalde çocuk tedavisi için 3. Gün çağırıyorlar yumurtanın durumuna gore tedavi uyguluyorlar
hmm.ya düşükden dolayı cesaret edemiyorum.doktorum öyle birsey demedi ama düsününce folik asite başlayalım falan dedi.Ben baska bir ilde genel kontrol için gidicem yinede nasipse. Yinede adetliyken mi çocuk düsünüyoruz diye gitmek mi lazım

Evet canım doktor çocuk tedavisi icin 3. Gün çağırıyor genelde doktra gider söylersin gittiğin zaman çocuk istiyoruz böyle böyle gebelik geçirdim falan yumurtalara bakiyo rahimine bakiyo 3. Gün :) aklında bulunsun bitanem

Aklını al adamın :)))))))) vallah kullanan çok kişi var ben bile canlı ornegim ignesiz ilaçsız 18-19 mm büyüdü yumurtam :) incir yedim 2 tane AC karinla
benim adamin aklini almak cok zor messekatli is :) hadi bakalim hemen simdi kuruyemisciye gidiyorm ve incir aloyorum

Essah mi kız hemen gidiyon mu kuru yemisciye :))))) al ye vallah ise yarıyı diyim sana

Etmem mi canm allah yardımcın olsun bana özelden ismini yaz sen inşallah meleğin tutunur sana acıların derdin son bulur ❤❤

Hmm Anladım canım aklımda bulunsun. Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…