- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
- 33
Canim ya bende ilk kaybettigim bebegimde kabizdim tabi onun hamilelik belirtisi oldugunu bilmiyordum zaten tesadufen ogrenmistim hamile oldugumu simdi de acaba dedim kabiz yuzunden ama kanda cikmadi bas agrisindan ölüyorum migren var ne olur ne olmaz diye ilac bile icmedim icimde hep bi unut var ama bu da digerleri gibi bosa cikacak biliyorumCanım hamileliğin ilk aylarında kabızlık yaşamıştm ben
Kaç gün geçti Canm adetnCanim ya bende ilk kaybettigim bebegimde kabizdim tabi onun hamilelik belirtisi oldugunu bilmiyordum zaten tesadufen ogrenmistim hamile oldugumu simdi de acaba dedim kabiz yuzunden ama kanda cikmadi bas agrisindan ölüyorum migren var ne olur ne olmaz diye ilac bile icmedim icimde hep bi unut var ama bu da digerleri gibi bosa cikacak biliyorum
5 inde olmam lazimdi canim hala olmadim 4 gün gecti bundan once de 1hafta gecikmisti yani aralik 1 de olmustum 35 günden hesaplasak 5 ine denk geliyordu ama yok yani tik yok bi taraftan umut var bi taraftan yok agladim durdum hepKaç gün geçti Canm adetn
Canim tebrik ederim Rabbim yuzunu gostersin insallah :)BENDE HAMILEYIM ARTIK BUGUN OGRNDIM
TESEKKUR EDERIM CNM RABBIM HERKESE NASIP ESINCanim tebrik ederim Rabbim yuzunu gostersin insallah :)
Kuzum bak bol bol uzan dinlen ev işi vs yapayım deme sakin. Sancın nerende? Çok mu?Ogretmenimmm evet sukjr artık yok ama sancim bol bol :)))
Hayirli olsun canimm.Saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insallahBENDE HAMILEYIM ARTIK BUGUN OGRNDIM
Amin canim hamislerin duasi kabul olur derler duani esirgeme bizlerden ne kadardir istiyordun? Nasil ogrendin anlstsana cok tatli onu anlatmasi :)TESEKKUR EDERIM CNM RABBIM HERKESE NASIP ESIN
Kızlar napiyosunuz
Kizlar ben geldim magazada sayim var stok giriyorum koca gün nette takilamiyorum kan testi de yaptirdim 2 gün önce negatif ve hala adet olmadim hayir ilacla geliyordu neden gelmedi acaba doktora aldim randevu ama 21 ine anca o zaman izin kullanabiliyorum isten cok samimi bi arkadasimin da cikmamisti gecikince 1 hafta sonra yine yapti cikti birkac kisi de daha olmus burada okudum dua ediyorum oyle birsey olsun diye ama hic belirtim yok cok afedersiniz kabizdim sonra ishal oldum bu bi belirti olabilir mi? Umut iste ya
Canimmmm napiyorsunnn dinleniyor musun bol bol :)duamdasinİyi kuzum sen napiosun :)
BENDE HAMILEYIM ARTIK BUGUN OGRNDIM
Ay insallah canim ya cok yakin bi arkadasim da yin 18 inde yaptirmisti cikmadi 24 unde yaptiriyor hamile cikiyor Rabbim büyük ona siginmaktan baska birsey gelmiyor elden dualarimiz cevirmesin ins kapisindan o cok buyuk belki acir halimeCanım dedigin gibi çok gordum burda hatta çok ilginç biri yazmıştı adet tarihinde kan veriyo negatif bi hafta sonra yapio ki 3 haftalık hamileymis :))
Kuzum bak bol bol uzan dinlen ev işi vs yapayım deme sakin. Sancın nerende? Çok mu?
Ay insallah canim ya cok yakin bi arkadasim da yin 18 inde yaptirmisti cikmadi 24 unde yaptiriyor hamile cikiyor Rabbim büyük ona siginmaktan baska birsey gelmiyor elden dualarimiz cevirmesin ins kapisindan o cok buyuk belki acir halime
Canım dedigin gibi çok gordum burda hatta çok ilginç biri yazmıştı adet tarihinde kan veriyo negatif bi hafta sonra yapio ki 3 haftalık hamileymis :))
Canimm vallah bazen Ayağım buuzz gibi oluyo battaniye olduğu halde sonra karnima bi sancı giriyo bi solda bi sağda
Insallah canim ya Rabbim hepimize nasip etsin ins sagli sollu agrilar haa ins ikiz yegenlerim gelir benimmmmCanimm benim ben iyiyim elhamdülillah evet Dinleniyorum sancim oluyo iki gün boyunca lekelenmem oldu bu güne kadar da sancim inşallah hamisimdir size de umut oluruminsallaaaah sen de öyle olmuştur inşallah hamilesindirrr sana supriz yapar bebisin
Insallah canim ya Rabbim hepimize nasip etsin ins sagli sollu agrilar haa ins ikiz yegenlerim gelir benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?