19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım benim yaa çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah soğan ssuyunu iyice araştırıp iç bence dene 15 gün enfeksiyonunu söker gebeliğe de hazirlar

gecmis olsun cnm.haklisin katiliyorum evdeki hesap carsiya uymuyo bazen.
bende nasip ve kadere coook inanirim.olacagi varsa olur.cogu zaman fark ediyorumki yumurtlama gunumu degerlendiremiyorum.aksilik cikiyor.ya kocisle kusuyoruz yada bi misafirlik olayi cikiyor.zamani degilse biz istedigimizi planlayalim hersey olacagina variyor.lafin ozu sudur ki;;;

Canım benim ya aynen öyle vallah Rabbim hayirlisindan versin sabır versin insaallah

iyim bende sukur cnm.esim biraz rahatsiz erken geldi isten onla ugrasiyom.
corba cay masaj.hallettim.uyuyakaldi zavallim.fayans ustasi .baya yoruluyo.

Kiyamam yaa çok geçmiş olsun bitanem Allahım şifa versin inşallah sende yanında uzan dinlen rahatına bak biraz :)

Kızlar ya bn yine bsy diycem. İdrarrdan sonra kahve minik minik pihtilar gelmeye başladı kanama durmuş neler oluyo bana canlar yaaaa

Ahh canim neguzelde ifade etmissin duygularimi agzina saglik canim benim.

hayirlisi olsun cnm.kucaginada saglikla aldiginida paylasirsin insallah.
normal yollami oldu. kac yildir istiyordun?
2 yıldır olmuyordu canm üç klomen bir aşılama dan sonra normal yolla geldi meleğim ufacık bir ümidim yokken hemde. Yaptığım tek şey incir kürüydü çok şükür Rabbim bana nasip etti tez zaman da sizlere nasip etsin inşallah stres yapmayın nolursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…