Kizlar gercekten birseyleri olsun diye ön sıraya almiycaksin.Olacagina oncesindede rabbimize birakacaksin.Gecen hafta dr a gittim birseyin yok anne olabilirsin bekle ddi.Arkasindan oramda sivilce.Dünde idrarimda yanma basladi bugun dr a tekrar gttim enfeksiyon bol miktarda.isin kötü yanı bu hafta yumurtlama haftam iliskiyi kestik rahatsizlanmalrimdan dolayibu ayda boyle gecti.Allahim nasip edecegi gunu bilir.Acele etmiycem planlamiycam artik....
gecmis olsun cnm.haklisin katiliyorum evdeki hesap carsiya uymuyo bazen.Kizlar gercekten birseyleri olsun diye ön sıraya almiycaksin.Olacagina oncesindede rabbimize birakacaksin.Gecen hafta dr a gittim birseyin yok anne olabilirsin bekle ddi.Arkasindan oramda sivilce.Dünde idrarimda yanma basladi bugun dr a tekrar gttim enfeksiyon bol miktarda.isin kötü yanı bu hafta yumurtlama haftam iliskiyi kestik rahatsizlanmalrimdan dolayibu ayda boyle gecti.Allahim nasip edecegi gunu bilir.Acele etmiycem planlamiycam artik....
gecmis olsun cnm.haklisin katiliyorum evdeki hesap carsiya uymuyo bazen.
bende nasip ve kadere coook inanirim.olacagi varsa olur.cogu zaman fark ediyorumki yumurtlama gunumu degerlendiremiyorum.aksilik cikiyor.ya kocisle kusuyoruz yada bi misafirlik olayi cikiyor.zamani degilse biz istedigimizi planlayalim hersey olacagina variyor.lafin ozu sudur ki;;;
cnmm napiyon.nasilsin.kim bakiyo sana.Canım benim ya aynen öyle vallah Rabbim hayirlisindan versin sabır versin insaallah
cnmm napiyon.nasilsin.kim bakiyo sana.
iyim bende sukur cnm.esim biraz rahatsiz erken geldi isten onla ugrasiyom.Canimm iyiyim uzaniyorum çok sukur kocis bakiyo vallah sen ne durumdasın nasıl gidiyo ? :)
iyim bende sukur cnm.esim biraz rahatsiz erken geldi isten onla ugrasiyom.
corba cay masaj.hallettim.uyuyakaldi zavallim.fayans ustasi .baya yoruluyo.
sessizce oturmusum kosede tesbihimi cekiyorum.Kiyamam yaa çok geçmiş olsun bitanem Allahım şifa versin inşallah sende yanında uzan dinlen rahatına bak biraz :)
sessizce oturmusum kosede tesbihimi cekiyorum.
nasil sancim var patliycam yaa hastalansamda rahatlasam.
cnm ya neden o kadar sancin var ki acaba.Benim de sancim var ya sanki bir hafta sonra olacakmisim gibiAllahım kabul eylesin inşallah ben duami okudum kuzum eklersin listeye
Cnm bi kontrole gitsen mi acabaKızlar ya bn yine bsy diycem. İdrarrdan sonra kahve minik minik pihtilar gelmeye başladı kanama durmuş neler oluyo bana canlar yaaaa
turkiyeyi pek bilmiyorum cnm.İse Geldim canim ve 1 bucjk saatlk yol nasil izin alicam ki
cnm ya neden o kadar sancin var ki acaba.
bende hic o kadar olmadi.islem yapilirkende agri hissettinmi?
Ahh canim neguzelde ifade etmissin duygularimi agzina saglik canim benim.gecmis olsun cnm.haklisin katiliyorum evdeki hesap carsiya uymuyo bazen.
bende nasip ve kadere coook inanirim.olacagi varsa olur.cogu zaman fark ediyorumki yumurtlama gunumu degerlendiremiyorum.aksilik cikiyor.ya kocisle kusuyoruz yada bi misafirlik olayi cikiyor.zamani degilse biz istedigimizi planlayalim hersey olacagina variyor.lafin ozu sudur ki;;;
Kizlarrr merabalarre :) aramiza yeni katilanlarr hos hos hos vgeldiniiizzzzz ins siz bu ttopke topikk size ugurrr getrsiinnn
2 yıldır olmuyordu canm üç klomen bir aşılama dan sonra normal yolla geldi meleğim ufacık bir ümidim yokken hemde. Yaptığım tek şey incir kürüydü çok şükür Rabbim bana nasip etti tez zaman da sizlere nasip etsin inşallah stres yapmayın nolursunuzhayirlisi olsun cnm.kucaginada saglikla aldiginida paylasirsin insallah.
normal yollami oldu. kac yildir istiyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?